Προς το περιεχόμενο

Nba Elite 11

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απίστευτοο !! Επιτέλους θα δούμε ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! Αλλάζει ΕΝΤΕΛΩΣ η σειρά NBA LIVE και θα δούμε ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!

Δε βρήκα άλλο θέμα, αν υπάρχει ας μεταφερθούν τα βίντεος / πληροφορίες εκεί.

Βγαίνει αρχές Οκτώβρη! Αναλυτικές πληροφορίες και βίντεο.

http://e3.gamespot.com/story/6266744/nba-elite-11-first-hands-on?tag=topslot;title;2

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=qUSzl7oTFDU[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=bqIUJtJG2v8[/ame]

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Will NBA Elite 11 be available for the PC?

At this point, it appears NBA Elite 11 will only be released for the Xbox 360 and Playstation 3.

Why wouldn't NBA Elite 11 be released for the PC?

EA Sports have previously cited "serious business challenges" as the reason many of its prominent titles are currently not being released for the PC. The current speculation is that a combination of the increase in piracy, decrease in sales and competition in the console market has firmly established consoles as EA Sports' platform of choice.

Will NBA Elite ever come to the PC?

As of June 2010, it is unknown if EA will ever release another NBA game on the PC platform. EA's Third Quarter Fiscal Year 2010 Report indicates that EA will only be producing NBA games for consoles.

http://www.nba-live.com/nbalivewiki/index.php/NBA_Elite_11_FAQs#Will_NBA_Elite_11_be_available_for_the_PC.3F

ασδασφασασδ

Δημοσ.

Και όπως πάντα η ΕΑ πρωτοπόρος στην ηλιθιότητα επικαλείται την υποτιθέμενη αύξηση της πειρατείας για να μη βγάλει έκδοση για PC.

Να χαίρεται τους μανατζαραίους της όταν θαφτεί και αυτός ο τίτλος.

Όχι πως θα τον τιμούσα, απλά το διάβασα, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και έπρεπε να τα πω.

:P

Δημοσ.

Καλα ουτως ή αλλως μαπα θα ειναι.Νομιζουν με την αλλαγη ονοματος θα κανουν περισσοτερες πωλησεις.Η 2k ειναι ακομη καμια 10αρια χρονια μπροστα σε ολα τα επιπεδα.

Δημοσ.

Είδες τα βίντεο;

Εγώ δεν έχω δει ποτέ τίποτα τέτοιο. Όλα τα άλλα μπασκετάκια είναι ΜΑΠΑ μπροστά σε αυτό που δείχνουν τα βίντεο.

Δημοσ.

Δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο στα βιντεο.Το μονο που κανουν ειναι να θαβουν μονοι τους το προηγουμενο προιον τους και να δειχνουν καποιο Physical contact και τις ντριμπλες.Τα γραφικα εχουν μια πλαστικιλα στην οψη τους, οι κινησεις ειναι αποτομες και το σουτ release για γελια και παλι.Φανταζομαι εχεις παιξει 2k10.Ακομα και το 2k10 θα ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη μου απο το Elite 11.

Δημοσ.
Δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο στα βιντεο.Το μονο που κανουν ειναι να θαβουν μονοι τους το προηγουμενο προιον τους και να δειχνουν καποιο Physical contact και τις ντριμπλες.Τα γραφικα εχουν μια πλαστικιλα στην οψη τους, οι κινησεις ειναι αποτομες και το σουτ release για γελια και παλι.Φανταζομαι εχεις παιξει 2k10.Ακομα και το 2k10 θα ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη μου απο το Elite 11.

Εγω πιστευω οτι μπορει και να καταφερει να βγει και το καλυτερο sports game για το 2011. Το Live10 ηταν ηδη καλυτερο σε πολλα στοιχεια απο το κλασικα κορυφεο 2k, και την τελευτεα χρονια ηταν για μενα και πιο διασκεδαστικο απο το 2κ. Απο οτι φενεται το elite θα ειναι παρα πολυ δυνατο

Δημοσ.

Απλα μην προδικαζουμε πραγματα.Ετσι λεγαμε και για το pro Vs Fifa και ειδαμε πως ηρθανε τουμπα.Απο την αλλη ουτε και γω εντυπωσιαστηκα να πω την αληθεια απο τα βιντεο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το βλέπω ότι πιο κοντά στο μπάσκετ σε αντίθεση με το 2k10 το οποίο δε το αγγίζω καν,είναι απελπιστικά αργό και η κίνηση των παιχτών είναι άθλια.

Οι κινήσεις - αληθοφάνεια και όλα αυτά που δείχνουν τα βίντεο, δε τα έχω δει πουθενά. Και δε μιλάω για γραφικά, αυτό είναι δευτερεύον αν το gameplay τα σπάει!

Ο έλεγχος που δείχνεις να έχεις πάνω στους παίχτες, ακόμα και σε κάθε χέρι τους ξεχωριστά και στο ποιες και τι ακριβώς τρίπλες θα κάνουν είναι πρωτόγνωρο! Ακόμα και το πόσο γρήγορα θα κάνουν τρίπλες / σκάνε τη μπάλα, ανάλογα με το πόσο γρήγορα θα κουνάς τα στικάκια..(!)

Δημοσ.

Το elite φαίνεται υποσχόμενο και αν ειναι καλό θα πάρει αρκετό κοινό απ το 2Κ που ίσως έχει βαρεθεί να βλέπει 5 καινούργια animations και καινούργιο ρόστερ εδώ και 2 χρόνια. Το 2Κ πρέπει να φτιάξει το inside game που είναι αστείο (πολύ μπροστά το live 10 σε αυτόν τον τομέα), να φύγουν τα προκαθορισμένα animations (όπως κάνει το elite) που καταστρέφουν πολλές φάσεις και να φτιάξουν τα πολύ βασικά animations σε πάσες και σουτ που ώρες ώρες νομίζεις ότι δεν λυγίζει καν ο καρπός και η μπάλα απλά φεύγει μόνη της.

Δημοσ.
Το elite φαίνεται υποσχόμενο και αν ειναι καλό θα πάρει αρκετό κοινό απ το 2Κ που ίσως έχει βαρεθεί να βλέπει 5 καινούργια animations και καινούργιο ρόστερ εδώ και 2 χρόνια. Το 2Κ πρέπει να φτιάξει το inside game που είναι αστείο (πολύ μπροστά το live 10 σε αυτόν τον τομέα), να φύγουν τα προκαθορισμένα animations (όπως κάνει το elite) που καταστρέφουν πολλές φάσεις και να φτιάξουν τα πολύ βασικά animations σε πάσες και σουτ που ώρες ώρες νομίζεις ότι δεν λυγίζει καν ο καρπός και η μπάλα απλά φεύγει μόνη της.

Εδω και εναν μηνα η 2k ειπε οτι εβγαλε το isomotion και οι κινησεις θα γινονται με παρομοιο τροπο οπως στο Elite 11.Δεν ειναι ηλιθιοι εκει στην 2k.Επισης το 2k10 ειναι κλασεις ανωτερο απο το 2k9 και με το τελευταιο patch ειναι το καλυτερο basketball sim που εχει κυκλοφορησει ποτε και απο τα καλυτερα sports sim στην ιστορια.Δεν ειναι τυχαιο που το franchise mode του 2k10 εχει ψηφιστει ως το καλυτερο dynasty mode που δημιουργηθηκε ποτε σε sports game.

Δημοσ.

Μου αρέσει που λένε τα τραγικά προβλήματα τους,που για 10 χρόνια έκαναν συνέχεια :P .Αλλά τώρα αφού είδαν τον πάτο,προσπαθούν να περάσουν το 2k10..

Για να δούμε τι θα κάνουν..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Μου αρέσει που λένε τα τραγικά προβλήματα τους,που για 10 χρόνια έκαναν συνέχεια :P .Αλλά τώρα αφού είδαν τον πάτο,προσπαθούν να περάσουν το 2k10..

Για να δούμε τι θα κάνουν..

Μάλλον θα ξεπεράσει το 2k κατά πολύ :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...