Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργιου Laptop

darknemus01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και να φανταστείς δεν το είχα προσέξει akalos γιατι νόμιζα οτι δεν θα μου προτείνατε 16αρα :P

Άλλα τα κριτήρια παραμένουν ως έχουν ναι αλλιώς θα ήταν καλή επιλογή.

http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/hp-pavilion-dv7-3175ev-espresso/prod82210pp/

λογικα πρεπει να ειναι το

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4074368-4131647.html

2 έτη, με παραλαβή και επιστροφή, για ανταλλακτικά και εργασία, Μπαταρία Λιθίου (Li-Ion) 8 κελιών

Δημοσ.

ασχετο ξερει κανείς αλήθεια τι ισχύει με την εγγύηση όταν αγοράσεις πχ ενα toshiba η hp στο πλαίσιο;

και δεν μιλάω μόνο για την χρονική διάρκεια.

Δημοσ.

Καλημέρα σας... :-)

Προέκυψε η ανάγκη να αγοράσω Laptop το οποιο θα μπορει να αντικαταστήσει το υπάρχον επιτραπέζιο σύστημα που έχω.

Καθώς δεν έχω ασχοληθει ποτέ με Laptop Θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή της μάρκας καθώς και του μοντέλου.

Προγράμματα που χρησιμοποιώ:

microsoft office 2007

adobe suite cs4 (dreamweaver, premier,photoshop, illustrator κτλ)

cinema4D

Pro/ENGINEER

και γενικα 3D προγράμματα που έχουν αυξημένες απαιτήσεις .

Καλό θα ήταν και η κάρτα γραφικών να είναι αρκετα καλη ώστε να μπορώ να παίξω κάποιο παιχνίδι άνετα.

Λοιπές χρήσεις: Ταινίες, Σερφάρισμα στο net.

τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω ειναι στα 1200€ .. μπορώ να διαθέσω και παραπάνω αρκει να αξίζει

*σε κάποιο αλλό ποστ διαβασα για το Sony Vaio VPC-EC1S1E/BJ

αλλα πραγματικα δεν γνώρίζω τι μάρκα να διαλέξω πχ η Dell έχει κάτι αντίστοιχο;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Καλημέρα σας... :-)

Προέκυψε η ανάγκη να αγοράσω Laptop το οποιο θα μπορει να αντικαταστήσει το υπάρχον επιτραπέζιο σύστημα που έχω.

Καθώς δεν έχω ασχοληθει ποτέ με Laptop Θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή της μάρκας καθώς και του μοντέλου.

Προγράμματα που χρησιμοποιώ:

microsoft office 2007

adobe suite cs4 (dreamweaver, premier,photoshop, illustrator κτλ)

cinema4D

Pro/ENGINEER

και γενικα 3D προγράμματα που έχουν αυξημένες απαιτήσεις .

Καλό θα ήταν και η κάρτα γραφικών να είναι αρκετα καλη ώστε να μπορώ να παίξω κάποιο παιχνίδι άνετα.

Λοιπές χρήσεις: Ταινίες, Σερφάρισμα στο net.

τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω ειναι στα 1200€ .. μπορώ να διαθέσω και παραπάνω αρκει να αξίζει

*σε κάποιο αλλό ποστ διαβασα για το Sony Vaio VPC-EC1S1E/BJ

αλλα πραγματικα δεν γνώρίζω τι μάρκα να διαλέξω πχ η Dell έχει κάτι αντίστοιχο;

Ευχαριστώ.

Κανονικά επρεπε να ανοιξεις ξεχωριστο νημα αλλα μαλλον ψαχνουμε πανω κατω τα ιδια οποτε κοιτα και τις επιλογες μου

Δημοσ.

παιδια μια ερώτηση στο toshiba

γράφει οτι έχει Οπτικό Μέσο - Blu-Ray Writer, αυτο σημαίνει οτι εκτός απο το να παιζει και να γράφει bluray θα παίζει όλα τα υπόλοιπα(+ dual layer?) ?

Δημοσ.
παιδια μια ερώτηση στο toshiba

γράφει οτι έχει Οπτικό Μέσο - Blu-Ray Writer, αυτο σημαίνει οτι εκτός απο το να παιζει και να γράφει bluray θα παίζει όλα τα υπόλοιπα(+ dual layer?) ?

Ναι.

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...