akalos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Και να φανταστείς δεν το είχα προσέξει akalos γιατι νόμιζα οτι δεν θα μου προτείνατε 16αρα Άλλα τα κριτήρια παραμένουν ως έχουν ναι αλλιώς θα ήταν καλή επιλογή. http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/hp-pavilion-dv7-3175ev-espresso/prod82210pp/ λογικα πρεπει να ειναι το http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4074368-4131647.html 2 έτη, με παραλαβή και επιστροφή, για ανταλλακτικά και εργασία, Μπαταρία Λιθίου (Li-Ion) 8 κελιών
gpanagiotou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Πολύ καλό pcάκι το hp. Καλή κάρτα γραφικών αλλά και φανταστικό design!
darknemus01 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 ασχετο ξερει κανείς αλήθεια τι ισχύει με την εγγύηση όταν αγοράσεις πχ ενα toshiba η hp στο πλαίσιο; και δεν μιλάω μόνο για την χρονική διάρκεια.
lost&crazy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καλημέρα σας... Προέκυψε η ανάγκη να αγοράσω Laptop το οποιο θα μπορει να αντικαταστήσει το υπάρχον επιτραπέζιο σύστημα που έχω. Καθώς δεν έχω ασχοληθει ποτέ με Laptop Θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή της μάρκας καθώς και του μοντέλου. Προγράμματα που χρησιμοποιώ: microsoft office 2007 adobe suite cs4 (dreamweaver, premier,photoshop, illustrator κτλ) cinema4D Pro/ENGINEER και γενικα 3D προγράμματα που έχουν αυξημένες απαιτήσεις . Καλό θα ήταν και η κάρτα γραφικών να είναι αρκετα καλη ώστε να μπορώ να παίξω κάποιο παιχνίδι άνετα. Λοιπές χρήσεις: Ταινίες, Σερφάρισμα στο net. τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω ειναι στα 1200€ .. μπορώ να διαθέσω και παραπάνω αρκει να αξίζει *σε κάποιο αλλό ποστ διαβασα για το Sony Vaio VPC-EC1S1E/BJ αλλα πραγματικα δεν γνώρίζω τι μάρκα να διαλέξω πχ η Dell έχει κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστώ.
darknemus01 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Καλημέρα σας... Προέκυψε η ανάγκη να αγοράσω Laptop το οποιο θα μπορει να αντικαταστήσει το υπάρχον επιτραπέζιο σύστημα που έχω. Καθώς δεν έχω ασχοληθει ποτέ με Laptop Θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή της μάρκας καθώς και του μοντέλου. Προγράμματα που χρησιμοποιώ: microsoft office 2007 adobe suite cs4 (dreamweaver, premier,photoshop, illustrator κτλ) cinema4D Pro/ENGINEER και γενικα 3D προγράμματα που έχουν αυξημένες απαιτήσεις . Καλό θα ήταν και η κάρτα γραφικών να είναι αρκετα καλη ώστε να μπορώ να παίξω κάποιο παιχνίδι άνετα. Λοιπές χρήσεις: Ταινίες, Σερφάρισμα στο net. τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω ειναι στα 1200€ .. μπορώ να διαθέσω και παραπάνω αρκει να αξίζει *σε κάποιο αλλό ποστ διαβασα για το Sony Vaio VPC-EC1S1E/BJ αλλα πραγματικα δεν γνώρίζω τι μάρκα να διαλέξω πχ η Dell έχει κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστώ. Κανονικά επρεπε να ανοιξεις ξεχωριστο νημα αλλα μαλλον ψαχνουμε πανω κατω τα ιδια οποτε κοιτα και τις επιλογες μου
darknemus01 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 παιδια μια ερώτηση στο toshiba γράφει οτι έχει Οπτικό Μέσο - Blu-Ray Writer, αυτο σημαίνει οτι εκτός απο το να παιζει και να γράφει bluray θα παίζει όλα τα υπόλοιπα(+ dual layer?) ?
blackstar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 παιδια μια ερώτηση στο toshibaγράφει οτι έχει Οπτικό Μέσο - Blu-Ray Writer, αυτο σημαίνει οτι εκτός απο το να παιζει και να γράφει bluray θα παίζει όλα τα υπόλοιπα(+ dual layer?) ? Ναι. Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.