Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη για i7 - 930

ivdimentia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά. Ενδιαφέρομαι για υδρόψυξη αλλά δεν έχω εμπειρία στον τομέα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ψύξω cpu και αν με παίρνει οικονομικά και το chipset. Σαν στανταρ έχω ότι θέλω να πετύχω καλύτερες επιδόσεις από τη noctua NH D-14 (τουλάχιστον 5 βαθμούς κάτω για να είμαι ευχαριστημένος). Θα ήθελα λοιπόν τις συμβουλές σας τόσο για το οικονομικό, όπως επίσης και πιθανές προτάσεις που έχετε να μου κάνετε είτε για custom είτε για έτοιμα κιτάκια. Με bugdet γύρω στα 150 ευρώ τι μπορώ να καταφέρω? Ευχαριστώ.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
corsair h50 και είσαι κομπλέ φαντάζομαι.:-)

Έχω ακούσει γενικά ότι η h50 είναι ψιλομούφα και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με την Noctua. Την έχει κανείς σε i7? Θερμοκρασίες?

Δημοσ.

στοκ 930 φιλου μου παει με την H50 σε intel burn μεχρι 48 βαθμους δεν το λες κακο, περιμενα βεβαια κατι καλυτερο , αλλα απο οτι εχω καταλαβει ο 930 δεν ειναι και ο πιο κρυος επεξεργαστης του κοσμου :whistle:

Δημοσ.
Έχω ακούσει γενικά ότι η h50 είναι ψιλομούφα και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με την Noctua. Την έχει κανείς σε i7? Θερμοκρασίες?

Για κανένα λόγο δεν λές την h50 ψιλομούφα.Για κανένα μα κανένα λόγο.

Δημοσ.
στοκ 930 φιλου μου παει με την H50 σε intel burn μεχρι 48 βαθμους δεν το λες κακο, περιμενα βεβαια κατι καλυτερο , αλλα απο οτι εχω καταλαβει ο 930 δεν ειναι και ο πιο κρυος επεξεργαστης του κοσμου :whistle:

Με τι ρεύματα αυτό ... γιατι μου φένεται λίγο απιστευτο

Δημοσ.
Με τι ρεύματα αυτό ... γιατι μου φένεται λίγο απιστευτο

Πράγματι, ακόμα και σε stock είναι υπερβολικά καλές θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Με a/c ανοιχτο και να χτυπαει εκει που ρουφαει το φουρφουρι της Η50 μπορει να ισχυει και κατι τετοιο αν και λιγο δυσκολο για intelburntest!

τουλαχιστον σε μενα idle ο 860 ειναι στους 25C 1-2 βαθμους πανω απο την temp του a/c

Oπως και ναχει ομως +1 για την Η50..της πετας και ενα 2ο φουρφουρι ειναι εισαι κομπλε

Δημοσ.
Για κανένα λόγο δεν λές την h50 ψιλομούφα.Για κανένα μα κανένα λόγο.

Εννοώ για τα λεφτά της και ότι είναι υδρόψυξη.

---------- Προσθήκη στις 11:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:55 ----------

Λοιπόν κοιτάξτε πως έχει η φάση. Αυτή τη στιγμή τον έχω σταθεροποιήσει στα 3,8 GHz με 1,21 Volts. Στο Intel Burn test έχω 80 βαθμούς (real temp) με την v8 που φοράω αυτή τη στιγμή. Έχω δοκιμάσει τη noctua φίλου και μου δίνει 4-5 βαθμούς κάτω. Το θέμα είναι όμως ότι δεν πιστεύω ότι δικαιολογεί τα 90 ευρώ της (για μένα τουλάχιστον). Επίσης δεν πιστεύω ότι αν πάρω την h50 θα έχω ίδιες επιδόσεις με τη noctua. Πιστεύω ότι θα μου ρίξει ίσως κάνα δυο βαθμούς κάτω από τη V8 (πάντα κάνω υποθέσεις με βάση τα reviews που έχω δει και που θεωρείται η h50 κατώτερη της noctua). Αν έχει κάποιος να μου δώσει συγκεκριμένα θερμοκρασίες με την h50 πάνω σε overclocking, θα το εκτιμούσα πολύ, για να μπορέσω να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Αυτό που θέλω να καταφέρω είναι να τον ρίξω καμία 10 (τουλάχιστον) βαθμούς κάτω από την v8. Μακάρι να γίνεται με την h50. Θα γλιτώσω ένα κάρο λεφτά. Απλά δεν ψήνομαι να δώσω 90 ευρώ για τη noctua, όταν έχω ήδη μια μέτρια ψύκτρα.

Δημοσ.

Αυτά με πάνω κάτω ίδιες ρυθμίσεις με εσένα, την Η50 σε push and pull και 26C στο δωμάτιο.....

Με την True Black στον ίδιο επεξεργαστή είμαι στους +5

Πάντως να ξέρεις οτι το κάθε κομμάτι είναι διαφορετικό καιέχει διαφορετική θερμική συμπεριφορά!!!

37646402.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

1,21V και 80+++;

Πολύ δεν είναι; Τόσο ζεστό κομμάτι να 'ναι ποια;

Και η θερμοκρασία δωματίου δεν είναι και πολύ για καλοκαίρι...

Δημοσ.
1,21V και 80+++;

Πολύ δεν είναι; Τόσο ζεστό κομμάτι να 'ναι ποια;

Και η θερμοκρασία δωματίου δεν είναι και πολύ για καλοκαίρι...

Ειναι που να μην ήταν ο καταραμένος!!! Και οχι τπτ αλλό κλοκάρει τρελλά με λίγα ρεύματα αλλά δεν την παλεύει από θερμοκρασίες... Πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!

Παντως γενικά έχω δει πολλούς 920 - 930 να 80 αρίζουν με παρόμοιες ρυθμίσεις!!!

Δημοσ.

Οκ για να το λες σίγουρα θα ξέρεις απλά ένας φίλος μου έχει 920C0 με H50 και θέλει μπόλικα ρεύματα παρόλα αυτά την παλεύει.

Δημοσ.

Πολλα ειναι ρε συ stm :/

Πριν λιγο στρεσαρα τον 860 στα 4Ghz με 1.42-45 και χτυπησε 72 με OCCT

και χωρις PushPull η Η50 με τον stock πανω

Θα ποσταρω μετα screenshot γιατι τον εκλεισα τωρα και ειμαι με το λαπτοπι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...