Προς το περιεχόμενο

Ni no Kuni [DS][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο thread, το Atelier Ayesha που κυκλοφορεί τώρα το είδε κανείς?

Τί εννοείις? Αν έχει κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό? Αν ναι , στις επόμενες 24 ώρες θα κυκλοφορήσει στα γνωστά μέρη η us psn έκδοση του και μετά τις 8 του μήνα η EU και retail

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To παιχνίδι πλέον με κουράζει αρκετά, δεν ξέρω ποιο familiar να χρησιμοποιώ εναντίον των τερατων. Ειδικά όταν έχω να αντιμετωπίσω bosses που δεν ξέρω και τι μαγικά να χρησιμοποιώ. Ανεβαίνει και η δυσκολία δεν ξέρω αν θα με κρατήσει πολύ ακόμα :/

Δημοσ.

Στην αρχή που βρίσκομαι πάντως τα familiar είναι άχρηστα στα bosses. Οπότε χρησιμοποιώ μόνο μαγικά.

Όσον αφορά ποιο familiar θα χρησιμοποιήσεις νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με τον τρόπο που παίζεις.

Δημοσ.

απλά είναι τα πράγματα όταν πάρετε τον ιπτάμενο δράκο πάτε πιάστε 2 Dinoceros ,φτιάξτε εναν της φωτιάς και έναν του πάγου και σπαμάρετε earsplitter και gg.

θέλει κάνα 2ωρο για farming μέχρι να τα πιάσετε. πρωτείνω να είστε πάνω στο mountain σε σημείο που βλέπετε αρκετά monsters και να κάνετε teleport in and out μέχρι να γίνουν spawn.εγώ έτσι έκανα τουλάχιστον,τον 2ο έκανα αιώνες για να τον πιάσω.

Δημοσ.

απλά είναι τα πράγματα όταν πάρετε τον ιπτάμενο δράκο πάτε πιάστε 2 Dinoceros ,φτιάξτε εναν της φωτιάς και έναν του πάγου και σπαμάρετε earsplitter και gg.

θέλει κάνα 2ωρο για farming μέχρι να τα πιάσετε. πρωτείνω να είστε πάνω στο mountain σε σημείο που βλέπετε αρκετά monsters και να κάνετε teleport in and out μέχρι να γίνουν spawn.εγώ έτσι έκανα τουλάχιστον,τον 2ο έκανα αιώνες για να τον πιάσω.

Επειδή ονόματα και περιοχές δεν πολυθυμάμαι μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος με εικόνες και βίντεο? Για ποιον ιπτάμενο δράκο μιλάς και τι earsplitter και gg. Να σου τονίσω πως είμαι στις 15 ώρες στο σημείο:

Στο χωριό με τα γουρούνια

Δημοσ.

που είναι η σχολή που γίνεσαι sage στην αρχή στην έρημο ? εκεί πάνω στα βράχια δεξια,εμφανίζεται ένα familiar που λέγεται dinoceros

http://www.youtube.com/watch?v=SHPmZt3itnU 

το earsplitter είναι μια τεχνική που μαθαίνουν που βαράνε όλους τους αντίπαλους στον χάρτη για τρελό attack damage. 

gg= good game :P

θες τον ιπταμενο δρακο για να ανεβεις εκει πάνω,δεν θυμάμαι που είσαι έχει κάνα 2 μήνες που το τερμάτησα..

Δημοσ.

που είναι η σχολή που γίνεσαι sage στην αρχή στην έρημο ? εκεί πάνω στα βράχια δεξια,εμφανίζεται ένα familiar που λέγεται dinoceros

http://www.youtube.com/watch?v=SHPmZt3itnU 

το earsplitter είναι μια τεχνική που μαθαίνουν που βαράνε όλους τους αντίπαλους στον χάρτη για τρελό attack damage. 

gg= good game :P

θες τον ιπταμενο δρακο για να ανεβεις εκει πάνω,δεν θυμάμαι που είσαι έχει κάνα 2 μήνες που το τερμάτησα..

Τον δράκο έχω πολύ ακόμα μέχρι να τον πάρω? το earsplitter ποιο familiar το εχει?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το παράτησα και τώρα σκέφτομαι να το συνεχίσω. Κρίμα γιατί το valkyria chronicles μου είχε αρέσει πολύ και πίστεψα πως θα ήταν κάτι ανάλογο. Το άφησα στο σημείο με το μπος που είναι σαν τανκ. Που οι άνθρωποι είναι γουρούνια.

Δημοσ.

Και εγώ μια από τα ίδια. Το έχω αφήσει κάπου στο πολύ τέλος έχοντας κλείσει περίπου 40 ώρες κάνοντας σχεδόν όλα τα side quests που έχω βρει ως εκεί. Μένει μόνο να το τελειώσω τώρα :P

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν, έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία, ανέβασα λεβελ και έκανα και αυτό που λέει παραπάνω το βίντεο και το τελείωσα. Τελικά αξίζει αλλά δεν είναι για να το ξαναπαίξεις, είναι πολύ μεγάλο και δεν έχει κάποια διαφορά εκτός αν θες να πάρεις διαφορετικά φαμίλιαρς. Πολύ καλό παιχνίδι.

το earsplitter το έχει αυτό που είναι στο βίντεο, σαν δεινόσαυρος με κέρατάκι στη μύτη και είναι πάρα πολύ δυνατό όπλο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια αργος πολυ στην παρεα αλλα τωρα βρηκα το θεμα ,να σημειωσω οτι ειμαι anime fan  αλλα παιχνιδια με <<καρτουνιστικα >> γραφικα δεν μου αρεσουν.Τουλαχιστον ετσι νομιζα μεχρι που επαιξα μεχρι ενα σημειο το ni no kuni 2 και μετα αποφασισα να αγορασω στο ps3 το 1 γιατι ελεγαν ολοι πως ειναι τελειο παιχνιδι.Τελικα ειχαν δικιο προς το παρον ειμαι στην ερημο που ψαχνω τον sage o οποιος πουλαει μπανανες (αποτι φενεται δεν πηγαν καλα οι δουλειες :P ) και εκει το εκανα save και το αφησα γιατι η μανα μου θελει να παιξει pro .Για περαιτερω λεπτομερειες θα γραψω στη συνεχεια.Παντως μεχρι τωρα λατρευω καθε δευτερολεπτο,και το συστημα μαχης προσωπικα ειναι λιγο δυσκολο οχι πολυ λιγο.

ΥΓ:Πριν το ξεκινησω το ni no kuni 1 επεζα persona 5 γιαυτο ειχα κολλησει αλλου οπως καταλαβαινετε :D 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το τερματισα το κοντερ γραφει 45 ωρες,παιχνιδαρος ευτυχως που δεν το παραμελησα σαν παιχνιδι.Θα μου μεινει στηη καρδια σαν μια υπεροχη ιστορια.Το μονο που με χαλασε ειναι αν και αυτο γινεται αφου το τερματισει καποιος το παιχνιδι (βλεπε spolier) .Kaταταλα 10/10 απο μενα.

Spoiler

Πως τα μαγια της μαγισσας δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...