Προς το περιεχόμενο

Ni no Kuni [DS][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα αστειεύεσαι έτσι?

there's always gonna be "that" guy

Πάντα υπάρχει αυτός που θα πει κάτι πολύ "controversial", για να πάει κόντρα σε όλους.

Είναι πράγματι καλό το soundtrack.

Δημοσ.

Ειναι μεσα στο προγραμμα για αγορα, αλλα καθε φορα που ακουω το soundtrack θελω να το παρω ΤΩΡΑ.

Kαι ειμαι ενηλικας.

Ειμαι καλα γιατρε?? :P:P

Δημοσ.

βασικα, 

ειναι τραγικο το ost, αλλα απο την αλλη δεν απευθύνεται σε ενήλικο κοινό...

Δηλαδή όσοι κάνουν τα reviews για το παιχνίδι και μαγεύονται από τα γραφικά και την μουσική είναι μικρά παιδάκια? Τι άλλο θα ακούσω σήμερα...

Δημοσ.

Ειναι μεσα στο προγραμμα για αγορα, αλλα καθε φορα που ακουω το soundtrack θελω να το παρω ΤΩΡΑ.

Kαι ειμαι ενηλικας.

Ειμαι καλα γιατρε?? :P:P

nope

ναι δεν είναι για ενήλικο κοινό, μακριά...εμείς θέλουμε dubstep και πυροβολισμούς στο background για να είμαστε πιο ώριμοι να'ουμε

καλο ηταν το dubstep. αν δεν σου αρεσε its okay

Δηλαδή όσοι κάνουν τα reviews για το παιχνίδι και μαγεύονται από τα γραφικά και την μουσική είναι μικρά παιδάκια? Τι άλλο θα ακούσω σήμερα...

δεν ξερω αν ειναι παιδακια αλλα business με αυτους δεν θα εκανα...

Δημοσ.

Παρεπιμπτόντως, αν σας αρέσουν αυτού του είδους τα games δείτε οπωσδήποτε κα ιτο Eternal Sonata, ειναι μαγευτικό!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λέω να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε!

Μου θυμίζετε τους παππούδες που σε έβλεπαν να παίζεις και σε θεωρούσαν εξωγήινο, ανώριμο ή και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ξεκίνησα και εγώ. Τα γραφικά του είναι υπέροχα όπως και το soundtrack. Μου φαίνεται όμως πως η μετάφραση είναι κάπως. Καλύτερα να προσλάμβαναν κάνενα fansub group! :-D

Στην αρχή δεν με βόλευαν οι υπότιτλοι με γιαπωνέζικο ήχο (30 λέξεις σε δυο προτάσεις ήμαρτον), αλλά μόλις άκουσα τον αγγλικό βολεύτηκα με το ζόρι αφού ξέρασα πρώτα :eek:

Δημοσ.

Στην αρχή δεν με βόλευαν οι υπότιτλοι με γιαπωνέζικο ήχο (30 λέξεις σε δυο προτάσεις ήμαρτον), αλλά μόλις άκουσα τον αγγλικό βολεύτηκα με το ζόρι αφού ξέρασα πρώτα :eek:

καταλαβαίνεις ότι εγκληματείς έτσι? :D
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...