skanjos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει στη δύση στο ds ακόμα... μόνο στο ps3 μπορείς να το παίξεις.
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει στη δύση στο ds ακόμα... μόνο στο ps3 μπορείς να το παίξεις. Γιατί υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει?
JohnVani18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ίσως να γλυκάθηκαν απο τις πωλήσεις και να το βγάλουν αργότερα. Πάντως το 1ο μόνο Ιαπωνία κυκλοφόρησε και το 2ο για την ώρα, πάλι μόνο Ιαπωνία γράφει.
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ίσως να γλυκάθηκαν απο τις πωλήσεις και να το βγάλουν αργότερα. Πάντως το 1ο μόνο Ιαπωνία κυκλοφόρησε και το 2ο για την ώρα, πάλι μόνο Ιαπωνία γράφει. Πιο πιθανό το κόβω να το βγάλουν σε 3DS παρά DS...
JohnVani18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Το 1ο Ni No Kuni βγήκε στο DS. Το 2ο προορίζεται για το 3DS.
vfragos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Να έβγαινε και στα Wii U, PS vita, αλλά δυστυχώς ονειρεύομαι...
Mystrider Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Το αγόρασα και εγώ τελικά, το παιχνιδάκι ειναι ΠΟΛΥ καλό, ειναι κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, ενώ ξεκινάει κάπως "χλιαρά" όσο παίζεις τόσο ποιο ενδιαφέρον γίνεται, μου θύμισε Eternal Sonata το οποίο μου άρεσε ιδιαίτερα. Ενα MUST για τους φίλους των RPG 1
naruto14 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλά μιλάμε το παιχνίδι έχει καταπληκτικό soundtracκ, έχω φάει γερό κόλλημα. Ελπίζω σήμερα να βρω χρόνο να συνεχίσω γιατί έχω να παίξω από την προηγούμενη Κυριακή.. http://www.youtube.com/watch?v=XSTe9Pnn4po
skanjos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=E6x2vsK-stA δεν υπάρχει πραγματικά 1
Mystrider Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ρεσεις κόλλησα.. το boss η μέδουσα μέστη κοιλιά της ξωτικομαμάς πώς στο καλό βγαίνει, έχω χάσει 50 φορές...
skanjos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 πολύ δύσκολη μάχη ακόμα και αν ρίξετε την δυσκολία πάλι τα spawns κοπανάνε πολύ άσχημα. έχει αδύναμο σημείο ή το fire ή το thunder,αλλα πρέπει να φας πρώτα τα spawns με aoe πριν αρχίσεις να κοπανάς το boss. δεν θυμάμαι αν το κοπανούσα με thunder απο τον πιγκουίνο ή με ένα fire που είχα πιάσει ένα απο τα δύο,και όταν έκανε spawn τα μικρά έτρεχα και έκανα συνέχεια cut lose γιατί δεν είχα άλλο aoe εκείνη την στιγμή (αργότερα το earsplitter σε σώζει πραγματικά,ειδικά αν έχεις 2 dinoceros μουαχαχαχα)
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Καλά μιλάμε το παιχνίδι έχει καταπληκτικό soundtracκ, έχω φάει γερό κόλλημα. Ελπίζω σήμερα να βρω χρόνο να συνεχίσω γιατί έχω να παίξω από την προηγούμενη Κυριακή.. http://www.youtube.com/watch?v=XSTe9Pnn4po http://www.youtube.com/watch?v=E6x2vsK-stA δεν υπάρχει πραγματικά τραγικά και φρικτά soundtrack
skanjos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 τραγικά και φρικτά soundtrack χαχαχαχα καλά ότι πεις ,πότε ξεκίνησες το gaming με το cod? full orchestral soundtrack και δεν σου αρέσει χαχαχα,εντάξι μωρέ του dmc είναι καλύτερο με dubster μέσα...
naruto14 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 τραγικά και φρικτά soundtrack Θα αστειεύεσαι έτσι?
grouspen Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ρεσεις κόλλησα.. το boss η μέδουσα μέστη κοιλιά της ξωτικομαμάς πώς στο καλό βγαίνει, έχω χάσει 50 φορές... 4 επιλογές. 1. αοε να φας τα μικρά που βγάζει και έχεις απο τα τακτικ την κοπελιά να κάνει χεαλ με τον πιγκουίνο μέχρι να τα φας και μετά την σαλούφα 2. από τα τακτικ να εχουν ταργκετ ίδιο με τον αρχηγό του παρτυ και να τα αγνοήσεις και βουρ στη σαλούφα ( στυλ τζον ραμπο) 3. το γυρνάς στο εύκολο παλεύεις να την φας και μετά πας για εξπαρισμα να είσαι έτοιμος για αργότερα 4. αν σαν εμένα έχεις πολλά διαφορετικά save (πάγια τακτική σε rpg) φορτώνεις ένα παλιότερο πριν μπεις στην ξωτικομάνα , εξπάρεις αρκετά και πας και την λιώνεις εντιτ. το έχω παρατήσει μερικές μέρες τώρα. κάτσε να φύγει η δικιά μου από το σπίτι και θα το λιώσω πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα