Προς το περιεχόμενο

Ni no Kuni [DS][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγόρασα κ εγώ χτες, εκτός του οτι παρα είναι παιδικό για τα γούστα μου και θα το ήθελα λίγο περισσότερο "ώριμο" ( τουλάχιστον Eternal Sonata style )το παιχνίδι φένεται καλό, story όμορφο, γραφικά πανέμορφα, gameplay ακόμα δεν έχω άποψη. Αξιοσημείωτο, στο εξωτερικό το βρήκα κοντά στα 70ε ενώ στο Mediamrkt Θεσσαλονίκης 49!!

Δημοσ.

Εμένα με προβληματίζουν τα κολλήματα. Να δώσω 50 ευρώ και να είμαι κορόνα-γράμματα αν θα κολλήσει ή όχι;

Τι τραγικό πράγμα.

Και το παιχνίδι φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Δημοσ.

Ομοίως. Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω PS3 για αυτό το παιχνίδι.

Αλλά όλη αυτή η φάση με τα κολλήματα είναι κάπως.

Και από blu ray αν τρέχει πάλι κολλήματα έχει?

Δημοσ.

αν έχεις το δισκάκι δεν έχεις κολλήματα καθόλου , οι αναφορές είναι για το duplex release και για το άλλο το αμερικάνικο, το psn version τρέχει νεράκι και αν έχεις το δισκάκι 0 κολλήματα πάλι, μόνο το πρόβλημα με το save υπάρχει στην αρχή του παιχνιδιού . 

Δημοσ.

<p>70 είχε νομίζω το preorder από psn. Υπόψιν , υπάρχουν 2 δωρεάν dlc familiars στο psn , κατεβάστε τα</p>

Εχω κατεβάσει τα familiars, πως τα χρησιμοποιούμε; Βλέπω στο inventory κάποια tickets.

Δημοσ.

Την PSN version ας την αφήσουμε :) Δεν πρόκειται να δώσω τόσα χρήματα.

Με το δισκάκι δεν υπάρχουν θέματα (πέρα από το save που ανέφερες);

Αν αγοράσετε το παιχνίδι παίδες δεν θα έχετε θέμα.

Δημοσ.

δεν έχει θέμα το δισκάκι πραγματικά,2-3 άτομα κράξανε λίγο στα φορουμ αλλα βάζω στοίχημα είχαν την duplex και έλεγαν ψέματα μπας και βγει κάνα Patch.

Δημοσ.

Αν και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με Jrpg (πάντα είχα μία τάση για τα δυτικού τύπου) μπορώ με άνεση να πω ότι το παιχνίδι είναι διαμάντι δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα, παρακαλάω να μην τελειώσει.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...