Mystrider Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Το αγόρασα κ εγώ χτες, εκτός του οτι παρα είναι παιδικό για τα γούστα μου και θα το ήθελα λίγο περισσότερο "ώριμο" ( τουλάχιστον Eternal Sonata style )το παιχνίδι φένεται καλό, story όμορφο, γραφικά πανέμορφα, gameplay ακόμα δεν έχω άποψη. Αξιοσημείωτο, στο εξωτερικό το βρήκα κοντά στα 70ε ενώ στο Mediamrkt Θεσσαλονίκης 49!!
guardianx71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 70 είχε νομίζω το preorder από psn. Υπόψιν , υπάρχουν 2 δωρεάν dlc familiars στο psn , κατεβάστε τα
Bourdoulas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα με προβληματίζουν τα κολλήματα. Να δώσω 50 ευρώ και να είμαι κορόνα-γράμματα αν θα κολλήσει ή όχι; Τι τραγικό πράγμα. Και το παιχνίδι φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
panther_512 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ομοίως. Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω PS3 για αυτό το παιχνίδι. Αλλά όλη αυτή η φάση με τα κολλήματα είναι κάπως.
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ομοίως. Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω PS3 για αυτό το παιχνίδι. Αλλά όλη αυτή η φάση με τα κολλήματα είναι κάπως. Και από blu ray αν τρέχει πάλι κολλήματα έχει?
skanjos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 αν έχεις το δισκάκι δεν έχεις κολλήματα καθόλου , οι αναφορές είναι για το duplex release και για το άλλο το αμερικάνικο, το psn version τρέχει νεράκι και αν έχεις το δισκάκι 0 κολλήματα πάλι, μόνο το πρόβλημα με το save υπάρχει στην αρχή του παιχνιδιού .
Bourdoulas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Την PSN version ας την αφήσουμε Δεν πρόκειται να δώσω τόσα χρήματα. Με το δισκάκι δεν υπάρχουν θέματα (πέρα από το save που ανέφερες);
vfragos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 <p>70 είχε νομίζω το preorder από psn. Υπόψιν , υπάρχουν 2 δωρεάν dlc familiars στο psn , κατεβάστε τα</p> Εχω κατεβάσει τα familiars, πως τα χρησιμοποιούμε; Βλέπω στο inventory κάποια tickets.
guardianx71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Εχω κατεβάσει τα familiars, πως τα χρησιμοποιούμε; Βλέπω στο inventory κάποια tickets. Πρέπει να φτάσεις στο temple of trials πρώτα 1
RedPanda Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 θα το πάρω και εγώ αυτές τις μέρες, είπαν πως ίσως αν τα πάει καλά να βγάλουν και 2
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Την PSN version ας την αφήσουμε Δεν πρόκειται να δώσω τόσα χρήματα. Με το δισκάκι δεν υπάρχουν θέματα (πέρα από το save που ανέφερες); Αν αγοράσετε το παιχνίδι παίδες δεν θα έχετε θέμα.
skanjos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 δεν έχει θέμα το δισκάκι πραγματικά,2-3 άτομα κράξανε λίγο στα φορουμ αλλα βάζω στοίχημα είχαν την duplex και έλεγαν ψέματα μπας και βγει κάνα Patch.
vfragos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Αν και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με Jrpg (πάντα είχα μία τάση για τα δυτικού τύπου) μπορώ με άνεση να πω ότι το παιχνίδι είναι διαμάντι δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα, παρακαλάω να μην τελειώσει.
lak10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 σε ποια πλατφορμα να το παρω εχω και τις 2
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 σε ποια πλατφορμα να το παρω εχω και τις 2 PS3 εννοείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα