skanjos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μα δεν θα είναι remake, Hd version θα είναι. κανένα παιχνίδι πάνω απο το vi δεν κάνανε remake γιατί ο κόσμος τους είναι τεράστιος και δεν τους συμφέρει, lost odyssey/tales of vesperia/ni no kuni say hi ,αν και το vi είχε πραγματικά τεράστιο κόσμο τα υπόλοιπα Meh.
panther_512 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αξίζει το παιχνίδι τόσο ώστε να αγοράσει κάποιος PS3 για να το παίξει? Για μένα ας πούμε, το Xenoblade Chronicles είναι πλέον το All-time-favourite-game-of-all-times-for ever-and-ever-the-best-for-ever. Aρα, με βάση το παραπάνω σκεπτικό, το Ni no kuni είναι τόσο καλό ώστε να τα στάξω για το PS3?
fearwhatnow Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αξίζει το παιχνίδι τόσο ώστε να αγοράσει κάποιος PS3 για να το παίξει? Για μένα ας πούμε, το Xenoblade Chronicles είναι πλέον το All-time-favourite-game-of-all-times-for ever-and-ever-the-best-for-ever. Aρα, με βάση το παραπάνω σκεπτικό, το Ni no kuni είναι τόσο καλό ώστε να τα στάξω για το PS3? Με κλειστα τα ματια μου φιλε μου. Το Xenoblade ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα το Ni No Kuni ειναι κατα τη γνωμη μου καλυτερο του. Δεν το συζηταμε καν οτι θα παθεις πλακα με το Ni No Kuni. Το καλοκαιρι κυκλοφορει επιτελους και το Tales Of Xillia στο ps3 οποτε εφυγες για αγορα.
skanjos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 panther το παίζω απο τον θείο και το παράγγειλα,γιατί θέλω να το έχω συλλογή,και γιατί το αξίζει ,να κάνει πωλήσεις και να βοηθήσω και τους devs του,πραγματικά με το που το ξεκίνησα ήξερα οτι έπρεπε να το αγοράσω πράγμα που σπάνια αισθάνομαι ακόμα και με παιχνίδια που είμαι φαν της σειράς όπως disgaea3-4. για μένα μαζι με τα tales ofvesperia /valkyria chronicles είναι τα καλύτερα jrpg της γενιάς για home consoles
privateer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=19evIetvUuI
fearwhatnow Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 ^^ Προτιμοτερο ειναι να μην δει κανεις βιντεο απο το παιχνιδι για να απολαυσει περισσοτερο την ιστορια και τους χαρακτηρες. Αλλωστε προκειται ουσιαστικα για ταινια του Ghibli Studio με gameplay.
naruto14 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IHnLjswXKPM
skanjos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 2 φορές μου κράσαρε το Ps3 σε μάχη,την πρώτη φορά νόμιζα οτι ήταν απο υπερθέρμανση καθώς έπαιζα κάνα 4ώρο σερί, τώρα μετά απο 1 ώρα και η κονσόλα δεν είναι καν ζεστή. πάρα πολύ παλιά στο Uncharted 1 μου είχε κρασάρει μια φορά .δεν θυμάμαι κάτι παρόμοιο. είχε κανείς κάτι παρόμοιο στο συγκεκριμένο παιχνίδι? οκ το έψαξα παραπάνω είναι τραγικό ,εκτός απο το glitch για το Save στο Wand mission που αν το σώσεις εκεί και κάνεις load πάει το save,έχει και ένα bug που κρασάρει το παιχνίδι random σε μάχες όταν πας να κάνεις το τελευταίο χτύπημα στον αντίπαλο...το έχουν πάθει αρκετοί πάρα πολλές φορές απότι διαβάζω στο φόρουμ,και είναι πρόβλημα καθώς κάνεις hard reset την κονσόλα απο την τροφοδοσία.
panther_512 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Οπότε και εμείς αναβάλουμε την αγορά του PS3 μέχρι να βγεί patch
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μην την αναβαλεις πολυ ομως και δεν βρισκεις slim μετα. Ειναι κριμα να πας στην φτινια του super slim.
Mystrider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Είμαι fan των RPG σε στύλ Final Fantasy, θα δοκιμάσω το χαριτώμένο αυτο καρτουνάκι ( μου άρσε το Eternal Sonata )αλλα ήθελα να πάρω και εναν τίτλο Final Fantasy στο PS3, ποιός πιστεύετε είναι ο καλύτερος?
skanjos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 ni no kuni/valkyrica chronicles για μένα ,το vesperia δεν ξέρω βγήκε τελικά σε αμερική και ευρώπη? τέσπα τα προβλήματα έχουν πει οτι τα έχουν και users που το έχουν σε δισκάκι δεν είναι της duplex release το θέμα, εγώ σε μια εβδομάδα περίπου θα μπορώ να το δοκιμάσω και να πω, ελπίζω να βγάλουν πρόσφατα πατς.
Mystrider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 To Valkyria Chronicles το θεωρείς καλύερο απο τα FF?
skanjos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 έτη μπροστά απο τα ff-11 και μετά ,για μένα το τελευταίο καλό ff ήταν το x αλλα μην ανοίγουμε τέτοια κουβέντα,είναι παιχνιδάρα το valkyria και τρόμπες εκεί στην sega που δεν βγάλανε τα 2-3 για ps3.μάλλον θα κόστιζαν πολύ,απότι θυμάμαι έφτασε και το 1εκ που είναι αρκετό για jrpg τίτλο
guardianx71 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Καλά τα vakyria chronicles είναι καταπληκτικά παιχνίδια αλλά καμιά σχέση με FF. Είναι περισσότερο turn based strategy με στοιχεία rpg. Στο στιλ FF θα πρότεινα white knight chronicles I & II και ίσως το Mass Effect
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα