skanjos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 level5 + Studio Ghibli (όσοι βλέπουν anime ίσως το γνωρίζουν το studio για τα καταπληκτικά animation του.μέχρι και oscar έχει πάρει animated ταινία τους) = ni no kumi jrpg με απίστευτο artwork,δείτε το trailer να πάθετε πλάκα,cant w8. 2011 release date [ame]http://www.gametrailers.com/video/japanese-debut-ni-no-kuni/701065[/ame]
skanjos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 λίγες μέρες έμειναν για να το πιάσουμε στα χέρια μας, ένα απο τα πιο αναμενόμενα και critical acclaimed jrpgs της γενιάς, αρκετά χαρακτηριστικά smt-pokemon ,τεράστιος 3d world map, φοβερό σύστημα μάχης και απίστευτα γραφικά. cant wait
skanjos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 25 ιανουαρίου http://www.eurogamer.net/articles/2012-06-01-ni-no-kuni-uk-release-date-announced
fearwhatnow Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το παιχνιδι ειναι εκπληκτικο. Μιλαμε για απιστευτη δουλεια τοσο απο Ghibli οσο και απο Level-5. Χαλαρα μαλλον παιχνιδι της χρονιας απο τωρα, πολυ χλωμο να μπορεσει να το ξεπερασει καποιο αλλο. Αυτα μονο απο 4 ωρες ενασχολησης με το παιχνιδι χθες το βραδυ.
skanjos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μέσα στο μυαλό μου είσαι , και εγώ χτες το ξεκίνησα ασαπ, δεν υπάρχει ,και μετά σε λένε τα jrpg πέθαναν,αν έχει μεράκι ο developer μπορεί και world map να σου δώσει και ωραίο battle system και τα πάντα, ξέχασα εξεταστική και τα πάντα(για άλλη μια φορά) καταραμένο ni no kuni!!!
Tilemaxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το παιχνιδι ειναι εκπληκτικο. Μιλαμε για απιστευτη δουλεια τοσο απο Ghibli οσο και απο Level-5. Χαλαρα μαλλον παιχνιδι της χρονιας απο τωρα, πολυ χλωμο να μπορεσει να το ξεπερασει καποιο αλλο. Αυτα μονο απο 4 ωρες ενασχολησης με το παιχνιδι χθες το βραδυ. Ιεροσυλία να το λές αυτό όταν ακολουθεί ένα GTA V ε
skanjos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 tilemax ποιός το @@μαει το gta v... πραγματικά μιλάμε για έπος, γραφικά επιπέδου naruto storm 2, world map,απίστευτα addictive battle system και mechanics, touching story, orchestral music ,είναι πραγματικά ένα Hd κλασικό Jrpg,κάτι που περίμεναν οι φανς χρόνια τώρα και μακάρι να τα πάει καλά, 4 ώρες μέσα στην ιστορία και με έχει ρουφίξει , και metal gear 5 να είχα δίπλα ni no kuni θα έπαιζα αυτή τη στιγμή (όχι τα overated gta series... imo)
Cloud_7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά, το παιχνίδι έχει ιαπωνικό ήχο μέσα να φανταστώ, ε? Για 3ds έχει βγει?
Tilemaxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Καλά εντάξει Σκάτζο, παίζε εσύ μέχρι τον Μάη το NiNo Kuni, και άσε το 99% του υπόλοιπου gaming πληθυσμού να παίζει GTA V μέχρι το 2015
skanjos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δύσκολα να μου φτάσει μέχρι τότε λογικά μέσα σε 1 μήνα θα τα κάνω όλα,όπως και ένας που ασχολείται με το gta τα έχει κάνει όλα μέσα σε έναν μήνα και μετά κωλοβαράει... πιστέυω ένα παιχνίδι όπως το Ni no kuni έχει περισσότερο depth αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί όπως το να μαζέψεις όλα τα familiars, τέσπα έρχεται και το Pokemon x/y τον οκτώμβριο για να λιώσω οπότε κλάιν, πάντος με gta v δεν θα ασχοληθώ ,ίσως θα το τερματίσω για παραπάνω δύσκολα.
Tilemaxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Βασικά τα GTA παραδοσιακά έχουν τεράστιο replayability, το GTA IV ακόμα και τώρα είναι στο Top-15 των active games του Xbox Live σταθερά απο το 2008, και γενικά αυτό που είπες με τo extra depth και τα side missions ισχύει και με το παραπάνω στο GTA. Παλιότερα το San Andreas το παίζαμε για χρόνια, και το ίδιο ελπίζω να συμβεί και με το V. Τέσπα, γούστα. Εγώ π.χ ποτέ δεν κατάφερα να μπώ στον κόσμο και το "κλίμα" των RPG/JRPG's γιατί δεν μου άρεσαν σαν ιδέες και υλοποίηση, το μόνο που ευχαριστήθηκα απο αυτά (απο θέμα gameplay/story/γραφικών), και το έλιωσα ήταν το Final Fantasy X, και κλασσικά όλα τα Pokemon στο Gameboy. Τώρα το Ni no Kuni καλό και πρωτότυπο φαίνεται, ίσως το δοκιμάσω αν πάρω 3DS κάποια στιγμή στο μέλλον.
naruto14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ το ίδιο με τον Tilemaxx. Ωστόσο θα δώσω μια ευκαιρία στο Ni No Kuni. Θα βγει και στο 3DS?
skanjos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 όχι δεν θα βγει στο 3ds,έχει βγει στο ds ,αλλα είναι κρίμα να μην δει κάποιος αυτά τα visuals,έκαναν καταπληκτική δουλειά, btw tilemax στο final fantasy x παίζει να ξόδεψα περισσότερο χρόνο στο blitzball παρά στο παιχνίδι ,μου θύμιζε captain tsubasa και είχα κάνει μια ομαδάρα, zazi guado μπροστά δεν τον πετύχαινε ούτε ένα τάκλιν ,πολύ τούμπανο ο τύπος χαχαχα.
Tilemaxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν είχα ασχοληθεί πολύ με Blitzball γιατί είχα κολλήσει με το story και προχωρούσα πιο πολύ την ιστορία. Νομίζω απο κάποιο σημείο και μετά είχε και Chocobo hunting. Για να το δούμε και αυτό τώρα που θα γίνει PS3/Vita remake, btw το FFX είναι το δημοφιλέστερο FF στην Ιαπωνία, και όχι το VII... Ίσως αυτό να εξηγεί γιατί προτίμησαν το Χ αντί του VII για remake.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα