Προς το περιεχόμενο

3 pin fan cooler

ivdimentia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά. Έχω την rampage 2 extreme και σκέφτομαι να πάρω για ψύξη την noctua NH D-14. Αυτό που με προβλήματίζει όμως είναι ότι τα φουρφούρια που έχει είναι με σύνδεση 3 pin. Θα μπορώ να έχω τον πλήρη έλεγχο της ψύκτρας ή θα δουλεύουν συνέχεια στο full τα φουρφούρια? Πάντως απ' όσο είδα το bios μου δεν έχει την επιλογή που έχουν τα καινούρια mobo (δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται, αλλά ουσιαστικά σου δίνει τον έλεγχο για 3 pin).

Δημοσ.

με τρια pin δεν θα εχεις τον ελενχο το τεταρτο ειναι παντα το pwm.... που ελενχεις....

εκτος αν βρεις κατι σαν και αυτό ροοστάτης

Δημοσ.

Πάντως είναι αθόρυβα τα ανεμιστήρια της Noctua, αλλά αν θες οπωσδήποτε να ρίχνεις τις στροφές παίρνεις έναν fan controller όπως είπε ο HamerZ.

Δημοσ.

Οι ανεμιστηρες της Noctua εχουν στη συσκευασια δυο ανταπτορες που λεγοντε Low Noise Adapter και Ultra Low Noise Adapter.Μπορεις να χρησημοποιεις οποιον θες και να μειωσεις την ταχυτητα των ανεμιστηρων ( για τον θορυβο δεν θα μιλησω διοτι οι Noctua ειναι εξαιρετικα αθορυβοι).

Δημοσ.

Πάιδιά την έψαξα λίγο τη δουλειά και βρήκα άκρη. Υπάρχουν ότι αντάπτορες μπορείτε να φανταστείτε. Αρχικά σκεφτόμουν να πάω για δυο φουρφούρια excalibur και να τα χρησιμοποιήσω με pwm y cable. Αλλά τελικά βρήκα 3 pin to pwn converter οπότε είμαι μια χαρά.

Δημοσ.
Πάιδιά την έψαξα λίγο τη δουλειά και βρήκα άκρη. Υπάρχουν ότι αντάπτορες μπορείτε να φανταστείτε. Αρχικά σκεφτόμουν να πάω για δυο φουρφούρια excalibur και να τα χρησιμοποιήσω με pwm y cable. Αλλά τελικά βρήκα 3 pin to pwn converter οπότε είμαι μια χαρά.

Ε αμα θες δειξτο και απο που το πηρες μηπως το χρειαστει και κανενας αλλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...