tsilas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδια.Σημερα εβαλα τα Χp σε ενα δευτερο σκληρο κ σε εναν πρωτο ειχα τα windows 7.Απο την στιγμη που τα εβαλα φορτωνουν μονο τα Xp.Πηγα στο boot.ini μεσα απο τα ΧΡ και βλεπω οτι εχει μονο για τα ΧΡ.Τι να κανω για να ξαναβαλω τα 7 μου εκει ωστε να bootaroun κανονικα?Σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με γιατι δεν θελω να κανω format.Ευχαριστω...
Bandura Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Για δοκιμασε να κανεις startup repair απο το cd των windows 7... Eπισης για κανε ενα check στο boot sequence του bios, να δεις με ποιο δισκο ξεκιναει.
tsilas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Τελικα το προβλημα διορθωθηκε με ενα προγραμμα που λεγεται Easybcd.Αυτο που εκανα ειναι να μπω στα ΧΡ και να κανω delete ενα entry των windows 7.Τωρα πως μπερδευτηκε το boot του 7 με τα ΧΡ δεν ξερω παντος με το delete μεσω του προγραμματος αυτου ολα εγιναν καλα.Οσο για τα λεγομενα σου φιλε Bandura το check boot sequence το ειχα κανει αλλα ματαια.Για το πρωτο που λες δεν το εκανα αφου μου δουλεψαν με τα παραπανω που ειπα.Σε ευχαριστω παντως πολυ για τις πληροφοριες σου.
kagelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Εγώ έχω ένα σκληρό με ένα μόνο partition με Win XP. Για κάποιο λόγο χάλασε ο MBR και πλέον δεν μπορώ να bootάρω από αυτό τον δίσκο. Τον έχω βάλει σε άλλο μηχάνημα και έκανα check disk, είναι όλα ΟΚ. Επίσης μπορώ να δω όλα τα αρχεία κανονικά. Έβαλα το CD των XP και πήγα στο Recovery Console. Βλέπει κανονικά το C:\Windows σαν εγκατάσταση των WIndows. Δοκίμασα fixboot c: fixmbr και bootcfg /rebuild ....... αλλά τίποτα...ακόμα δεν bootάρει. Τι άλλο μπορώ να κάνω;
LuNaTiC Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πειραζοντας το BCDEDIT μαλλον εχω αλλαξει γραμμα στον δισκο με αποτελεσμα να μην βοοταρει... καμια ιδεα πως να το φτιάξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.