Προς το περιεχόμενο

Μη πληρωμή λογαριασμών νερού

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να πω για το ρευμα οτι ενας θειος μου ειχε διαφορες με ΔΕΗ μιλαμε μεχρι δικαστηρια κτλ...κ εκανε αυτο που λετε..ανοιγε τον διακοπτη απλα μιλαμε χρονια ιστορια κ δεν μπορουσαν να κανουν τπτ διοτι θα αφηναν ολη την πολυκατοικια χωρις!!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τη ΔΕΗ είναι πιο ξεκάθαρα. Εάν δεν πληρώσεις δύο λογαριασμούς στο κόβουν. Με το νερό είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.
Με τη ΔΕΗ είναι πιο ξεκάθαρα. Εάν δεν πληρώσεις δύο λογαριασμούς στο κόβουν. Με το νερό είναι το πρόβλημα.

Που εστιαζεις το προβλημα;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

επειδη εγω απο ιουλιο εφυγα για τη πολη μου,ξεχασα οτι εχω απληρωτο λογαριασμο και ειδα σημερα οτι ειναι γυρω στα 60Ε και απληρωτος για ενα τριμηνο...τωρα που θα ανεβω σεπτεμβριο λετε να το χουν κοψει??μπορω να μαθω αν το χουν κοψει??

Δημοσ.

Η ύδρευση θα κυνηγήσει αυτόν στον οποίο πάει ο λογαριασμός. Στην περίπτωσή σου, τον ιδιοκτήτη! Από κει και πέρα, αυτό που μπορεί να κάνει είναι να πάει ο ιδιοκτήτης τον νοικάρη του δικαστικά και 100% θα δικαιωθεί !

Δημοσ.

αν δε κανω λαθος το νερο δε το κοβουν και ας χρωστας

απλα υπαρχει το θεμα οτι σε καποιες περιοχες/νομους αν εχεις χρεη εχουν ξεκινησει εδω και καποιο διαστημα να στο περναν στην εφορια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...