Προς το περιεχόμενο

σκέφτομαι να πάω στην ON. πια η γνώμη σας ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι να πάω στην ON. πια η γνώμη σας ?

εδω και 3 χρονια ειμαι στην NETONE σε full πακετο.

εκτος του οτι δεν συγχρονιζα ποτε παραπανω απο 8mbps, λογο του προβληματικου δικτυου του κεντρου Δαφνης, δεν μπορω να παω οτι ειχα ποτε καποια ιδιαιτερα προβληματα.

σκεφτομαι ομως λογο του πολυ οικονομικου πακετου της ΟΝ On Double Play 24 GR που ειναι στα 22,04€ (τωρα πληρωνω 38€) να κανω την αλλαγη.

μπορειτε να μου πειτε της αποψη σας σε σχεση με την εταιρια ?

δεν περιμενω να συγχρονισώ παραπανω μιας και δεν ειναι θεμα provider, αλλα πειτε μου για το τεχνικο της τμημα κλπ κλπ...

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν περιμένεις να συγχρονίσεις πάνω από 8mbit γιατί δεν πας στο πακέτο της On για έως 8mbit? θα σου βγει ακόμα πιο φτηνά

Δημοσ.

Είχα On για 3 χρόνια και μου είχαν γίνει τα νεύρα κουρέλια. Τους τελευταίους 6 μήνες η γραμμή έπεφτε κάθε 1-2 ώρες και η λύση που βρήκαν ήταν να ρίξουν την ταχύτητα από τα 8,5 Mbps στα 7,6 γιατί κατά τη γνώμη τους η γραμμή μου ήταν χάλια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα (όπως επίσης δεν είχε αποτέλεσμα και η αλλαγή router).

Από σήμερα έχω forthnet (ευτυχώς η αλλαγή provider χρειάστηκε μόλις 15 μέρες) και ο router συγχρονίζει στα 11 Mbps. Επιτέλους ησύχασα από την On.

Δημοσ.
από την στιγμή που δεν περιμένεις να συγχρονίσεις πάνω από 8mbit γιατί δεν πας στο πακέτο της On για έως 8mbit? θα σου βγει ακόμα πιο φτηνά

το εχω ηδη σκεφτει. μαλιστα ρωτησα και την τηλεφωνικη εξυπηρέτησή για το πόσο κοστίζει η μεταβαση απο το 24αρι πακετο στο 8αρι (μπας και ρε αδελφε γινει τιποτε καλυτερο) και μου ειπαν οτι η αλλαγη ειναι δωρεαν. οποτε ξεκιναω με το 24αρι και βλεπωντας το που θα συνχρονισει αποφασιζω

Δημοσ.

Πήγε ο λογαριασμός της ον 22 Ευρά?

Εγώ έχω ΟΝ εδώ και τρία χρόνια και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, και με ταχύτητες 1,5 καθαρά ΜΒPS κατεβάζω σφαίρα (εσύ απ'οτι είπαν οι πρεσβύτεροι έχεις περιορισμό?)

Στον πρώτο μήνα λειτουργίας είχα προβλήματα συνδεσης και τηλεφωνικής γραμμής, αλλά πήρε 2 3 φορες ο πατέρας μου και τους στόλισε, μετά από εκείνο το μηνα όλα ήταν ρόδινα..μέχρι και δύο μπουκάλια κρασί στείλαμε στον υπευθηνο του τεχνικου τμήματος μετά τα "στολίσματα".......σλουρπ........:devil:

Συμφωνώ με το προηγούμενο ποστ για το πολύ καλό τεχνικό τμήμα...Κάποτε η ον είχε προβλήματα επειδή μπήκε πολύ δυναμικά με πολύ μάρκετινγκ και όχι τόσο ισάξιες υποδομές...Τώρα έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει προσφορά για νέους συνδρομητές με online αίτηση -25% το πάγιο (του εκάστωτε πακέτου) για 1 χρόνο

Δημοσ.

απο οτι βλεπω προς τα εκαι παω.

ναι και εγω για το πακετο με τα 22€ λεω, αν και σκέπτομαι και το triple play....

Δημοσ.

3 χρόνια και εγώ στην ΟΝ και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, σταθερή ταχύτητα γύρω στα 1ΜΒ εδώ και ένα χρόνο 9τα πρώτα δύο χρόνια είχα 850ΚB), το τηλέφωνο δουλεύει τέλεια και δεν έχει κοπεί ποτέ και η τηλεόραση μια χαρά αν και δεν την λειτουργώ και πάρα πολύ...

Πριν ένα χρόνο για δύο εβδομάδες είχα κάποιες αποσυνδέσεις και στο τέλος με τη βοήθεια του τεχνικού τμήματός βρέθηκε ότι είχε χαλάσει ένα to spliter το άλλαξα και πάλι όλα μια χαρά!!

Δυστυχώς η πρίζα του τηλ είναι πολύ κοντά στο καλοριφέρ και μάλλον το spliter είχε ψηθεί!!!!

Δημοσ.

Εχω netone απο 11/2007 και δεν εχω κανενα προβλημα.Λογω αποστασης απο το dslam κλειδωνω στα 9 Mbps. Ηρθε μια ενοικος πανω απο μενα με ON και κλειδωνε στα 3-4.Mbps με συνεχομενα προβληματα στην τηλεφωνια κυριως.

Αλλαξε σε netone και ειναι στα 8 Mbps τωρα κι αυτη.

Δημοσ.
Εχω netone απο 11/2007 και δεν εχω κανενα προβλημα.Λογω αποστασης απο το dslam κλειδωνω στα 9 Mbps. Ηρθε μια ενοικος πανω απο μενα με ON και κλειδωνε στα 3-4.Mbps με συνεχομενα προβληματα στην τηλεφωνια κυριως.

Αλλαξε σε netone και ειναι στα 8 Mbps τωρα κι αυτη.

θελω να πιστευω οτι δεν θα πεσω επανω σε τιποτε τετοιο.

παντος και εγω απο την νετονε δεν εχω παράπονο αλλα ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη ρε γαμωτο....και εστις δυσκολες εποχες που περναμε....

Δημοσ.

το τελευταίο 8μηνο είμαι με on. κανένα πρόβλημα στις ταχύτητες, και πιο γρήγορα απο την forthnet που ήμουν πριν για 2 χρόνια.κλειδώνω στην ίδια ταχύτητα(16-17) αλλά είναι πιο γρήγορο από πριν σε pings. το μόνο μου πρόβλημα είναι με το router που "παγώνει" και θέλει reboot κάθε 1-2 μέρες.Με το call center όποτε το χρειάστηκα είχα σχετικά γρήγορη επικοινωνία και λύση στο πρόβλημα μου.περιοχή Σεπόλια.

Δημοσ.

Αυτες οι διαφορες υπαρχουν λογω τοπικων συνθηκων.Εγω ειμουν με την Vivodi που τωρα ανηκει ουσιαστικα στην ON.Και πριν με την Vivodi ειμουν πολυ ευχαριστημενος και τωρα που εχει αναλάβει η ON εδω και κατι μηνες συνεχιζω να ειμαι μια χαρα.Περιοχη Ανω Πατησια.

Δημοσ.

μιας και η τηλεφωνια δεν ειναι voip και ερχετε με χαλκο δεν πειραζει καθολου το ζητημα του router.εχω ενα USR 9108, οποτε θα το καρφωσω επανω και θα ειναι ΟΚ.

Δημοσ.
θελω να πιστευω οτι δεν θα πεσω επανω σε τιποτε τετοιο.

παντος και εγω απο την νετονε δεν εχω παράπονο αλλα ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη ρε γαμωτο....και εστις δυσκολες εποχες που περναμε....

Αν θυμαμαι καλα το βασικο πακετο της netone ειναι στα 31 ευρω με το ΦΠΑ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...