ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 στην υπηρεσία που εργάζομαι με σύμβαση μου ζητούν να κάνω υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τις μεταβολές των περιουσιακών μου στοιχείων το τελευταίο έτος. λένε πως αυτή τη δήλωση την κάνουν υποχρεωτικά όλοι κάθε ΔΥΟ χρόνια. έχοντας υπηρετήσει σε δημόσιο νοσοκομείο της επαρχίας για >2 χρόνια, τέτοια δήλωση δε μου ζητήθηκε μέχρι τώρα. ξέρει κανείς κάτι σχετικά? σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μήν την καταθέσω αφού σε αυτή την υπηρεσία δεν θα μείνω για πάνω από 12 μήνες. λέτε να υπάρξουν συνέπειες?
Ather Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Εγώ πάλι στην υπηρεσία που είμαι συμπληρώνω 3 χρόνια και ποτέ δε μου έχουν ζητήσει κάτι τέτοιο. Έψαξα όμως και βρήκα αυτό: http://www.metataxeis.gr/index.php?topic=59565.0 Το οποίο σημαίνει ότι είναι υποχρεωτικό να κάνεις δήλωση, όμως δε λέει πουθενά ο νόμος για συνέπειες. Συνεπώς αν σου ζητήσει η υπηρεσία δηλώνεις τα στοιχεία, ενώ αν σε ξεχάσει δεν έχεις κάποια συνέπεια. Κάπου πήρε όμως το αυτί μου για περιουσιολόγιο, οπότε δε γνωρίζω αυτή η διάταξη για πόσο καιρό ακόμη θα έχει νόημα (δηλαδή η υπεύθυνη δήλωση).
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Γ) Στριφογύρισμα ματιών Σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν τις ακόλουθες υποχρεώσεις : μου έλυσες την απορία ευχαριστώ για το λινκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.