Προς το περιεχόμενο

steam εκπτωσεις(cs source 5e)

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως το καταλαβαίνω εγώ.

Δεν αγοράζεις το downloadable content αλλά τους κωδικούς ώστε να ενεργοποιούνται τα παιχνίδια. Άρα μπορείτε να κατεβάσετε ο καθένας ξεχωριστά τα παιχνίδια στο PC του, αλλά δεν θα μπορείτε να μπαίνετε συγχρόνως. Τον 2ο δεν θα τον αφήνει το STEAM.

Πάντως όντως καλύτερα να ρωτήσεις τους ίδιους. Και μην πεις για φιλους κλπ. Καλύτερα να πεις αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω πχ έχεις PC και laptop ή 2 σπίτια και μετακινείσαι κλπ

δεν θα σας αφηνει καν να μπαινετε απο διαφορετικα pc στον ιδιο λογαριασμο. πρεπει καθενας να εχει δικο του λογαριασμο και στον καθε ξεχωριστο λογαριασμο να εχει ο καθενας να εχει ενεργοποιησει ξεχωριστο serial για το καθε παιχνιδι. εμενα παντως με ενεργοποιημενο το call modern warfare 2, kai to black ops μπορω να τα παιξω καθε φορα μονο η απο το pc

η απο το laptop δεν με αφηνει καν να ειμαι ταυτοχρονα και απο τα δυο μεσα

Δημοσ.

Κάπου στο site της steam έχει στατιστικά με τα καλύτερα games, είχα δει πριν κάτι μήνες που είχε βγει το modern warfare 2 οτι το counter strike source στα first person shooter ήταν το νούμερο ένα παιχνίδι στο δίκτυο της steam.

To counter strike source αξίζει με χίλια να το αγοράσετε είναι το ποιο balanced first person shooter... και φυσικά είναι το καλύτερο fps είδικά στο εξωτερικό πχ Γερμανία μη βλέπετε στην Ελλάδα που τα netcafe δεν έχουν pc της προκοπής και τους συμφέρει να παίζει ο κόσμος 1.6 με τα τουβλάκια :P

Δημοσ.

Κάπου στο site της steam έχει στατιστικά με τα καλύτερα games, είχα δει πριν κάτι μήνες που είχε βγει το modern warfare 2 οτι το counter strike source στα first person shooter ήταν το νούμερο ένα παιχνίδι στο δίκτυο της steam.

To counter strike source αξίζει με χίλια να το αγοράσετε είναι το ποιο balanced first person shooter... και φυσικά είναι το καλύτερο fps είδικά στο εξωτερικό πχ Γερμανία μη βλέπετε στην Ελλάδα που τα netcafe δεν έχουν pc της προκοπής και τους συμφέρει να παίζει ο κόσμος 1.6 με τα τουβλάκια :P

το source ειναι παιχνιδαρα και το οτι παιζεις ονλαιν με διαφορετικούς αντιπάλους σε σχεση με ΑΙ του δινει αντοχή στο χρονο. υπόψη παντως οτι σε καποιους μπορεί να μην αρέσει ο ρεαλισμος που εχει σε σχεση με αλλα fps, δηλαδη μια σφαιρα στο κεφαλι και τελος περιμένεις να τελειώσει ο γύρος.

Δημοσ.

Ερώτηση για steam : Γίνεται να αγοράσω μαζι με ενα φίλο ένα πακετο games και να παίζει ο καθενας στο pc του τα games που θέλει offline μεταφεροντας τα με dvd ?

Εγώ νομίζω ότι αν πάρεις ένα "πακέτο" με π.χ. 20 παιχνίδια, αυτα θα μπουν στο λογαριασμό σου. Όταν θα συνδέεσε για να παίξεις, δεν θα μπορεί να συνδεθεί ο άλλος στο ίδιο accοunt. Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις δώρο μέσω Steam μονομένα παιχνίδια απο το πακέτο σε άλλο λογαριασμό, αλλά πιθανό το βλέπω. Εμείς με ένα φίλο μου πήραμε στο δικό του account ένα πακέτο με 4 ίδια παιχνίδια (4x left 4 dead 2) και μας τα έκανε δώρο μέσα απο steam για να τα παρουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...