umaga Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δεν με αγγίζουν αυτά τα αστειάκια πλέον, έχουμε δει αρκετά threads τον τελευταίο καιρό κι έτσι φαίνονται με τη μία τα posts που μπαρουτιάζουν το κλίμα. Δουλειά της αστυνομίας είναι να προστατεύει τον πολίτη. Δουλειά της αστυνομίας ΔΕΝ είναι να αφήνει βόμβα να περνάει στον υπουργό και μετά να εκτελεί τρομοκράτες. Όταν αρχίζω και διαβάζω ακραίες απόψεις "να ανασκολοπιστούν τα καθίκια" η μία, "συγχαρητήρια στους αγωνιστές" η άλλη, γυρίζει το στομάχι μου ανάποδα. σε προσβαλα με την αποψη μου ε......... τελευταιο ποστ που ασχολουμαι μαζι σου
SlimData Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Το να τον-τους εκτελέσεις στο σύνταγμα δεν είναι η λύση. Δυστυχώς το σωστό είναι πάντα το πιο δύσκολο και η δημοκρατία δίνει δικαιώματα ακόμα και σε αυτά τα αποβράσματα. Οι υπόλοιποι είμαστε αυτοί που πρέπει να υπομένουμε και να παλεύουμε να διατηρήσουμε, έστω, αυτή τη δημοκρατία που έχουμε. Τον πιάνεις και τον εκτελείς? Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..
fearwhatnow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Xαχαχαχαχα!Τωρα ειδα την ειδηση!Ειναι για γελια.Και τωρα θα ακουμε τα ιδια και τα ιδια: ΕΔΕ, Αποτροπιασμος, Χτυπημα στην Δημοκρατια (ποια??!!), Καταδικαστεο, Πρωτοφανης εγκληματικη πραξη....Ποσως με ενδιαφερει τι συνεβη.Οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν ολοι τελικα.
suspiria Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Εγώ προσωπικά, και χωρίς να θέλω να φανώ κάφρος (μιας που ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του), δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί συνειδητοποίησαν με το που έσκασε η βόμβα ότι ζούμε στο ελλαδιστάν και τίποτα δεν πάει καλά.Δηλαδή όλα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν (οικονομικά μέτρα κλπ) δεν σας επηρέασαν καθόλου, αλλά σας επηρέασε ένα τρομοκρατικό χτύπημα. Οοοοκ... :S και πραγματικα ειλικρινα μιλωντας δεν με επηρεασε καθολου το οτι σκοτωθηκε ενας ανθρωπος επειδη οπως και στις χωρες που προανεφερα η ανθρωπινη ζωη εχει χασει την σημασια της και οταν αυτη χανεται τοσο συχνα και με τετοιους τροπους γινεται πλεον ρουτινα που δεν συγκινει κανεναν.ετσι γινομαστε σιγα σιγα αν δεν το εχετε καταλαβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.