Skylined Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 :lol::lol::lol: κορυφαίος Είδηση! Είδηση! Βόμβα εξερράγη ======> στους καθοδικούς σωλήνες Αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι σαν τη σπηλιά όπου δεκάδες αντίλαλοι μεγιστοποιούν την αίσθηση των ήχων. Φαντάσου να σκάσει βόμβα σε σπηλιά τί έχει να γίνει... Όπως και να 'χει, αυτά που (πρέπει να) μας απασχολούν δε βρίσκονται στις ειδήσεις των 8... Στις ειδήσεις των 8 βρίσκονται αυτά που θέλουν να μας απασχολούν, δηλαδή.. η μαυρίλα και το απόλυτο κενό.
vocals_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ρε φανταστειτε οτι για πλακα πεθαινουν ανθρωποι μονο στο ιρακ στο πακισταν σε αφρικανικες χωρες και φυσικα στην ελλαδα!σε τετοιο επιπεδο ειμαστε και ισως χαμηλοτερο. Με συγχωρείς αλλά θα σου απαντήσω αυτό που είπε και ο death lord πριν λίγο.. Γιατί πέφεις απ'τα σύννεφα ; Δηλαδή πραγματικά πού νόμιζες ότι ζούσες ; Κοντεύω τα 16 και το 'χω πάρει χαμπάρι, κάποιοι άλλοι τι κάνετε ακόμη ; Φιλικά έτσι, δεν σε βρίζω..
beastgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Όντως offtopic αλλά αν παρακολουθείς λίγο το forum θα έβλεπες ότι η sos έχει πει πολλάκις πως γουστάρει ένοπλη βία (και αυτό εκεί εντάσσεται) . Δεν έχω κάτι με τη sos προσωπικά αλλά με την ιδεολογία της. Βαριέμαι να ψάχνω σε ποιο topic το είπε. Και όχι δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν γνωρίζεις από που προέρχονται. Ρώτα τα παιδιά του ΕΑ που είναι και φρέσκοι. Αλλά μην πας και τόσο πίσω. Θα δεις την προκύρηξη που θα βγει. Και ναι υπάρχει μια μικρή περίπτωση να πέσω έξω και σου υπόσχομαι ότι θα ζητήσω συγγνώμη αν συμβεί. ClouD εσύ μπορείς να λες ότι θέλεις δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν θέλεις να με αποκαλείς μαλάκα για να χαρείς κάντο μην τα κρατάς μέσα σου και πάθεις τίποτα. Εγώ απλά έκανα μια πολύ νορμάλ διαπίστωση πιστεύω για ένα μέλος του φόρουμ που είπε ότι γουστάρει να κάνει επανάσταση με βόμβες και όπλα. Ίσως και επειδή να είναι η μόνη που γνωρίζω με τέτοια μυαλά και μου αρέσει να τη 'τσιγκλάω'
ClouD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 συνδέεις σοβαρότατη εγκληματική ενέργεια θετικά με ένα πρόσωπο (το ιντερνετ δεν ειναι και τόσο απρόσωπο σε τέτοιες περιπτώσεις) και νομίζεις ότι απλώς "τσιγκλάς". νομίζεις επίσης ότι χαίρομαι.
slipknot Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ποιος μοιράζει απλόχερα thumbs down και μιλάει για φασιστικές μεθόδους;
beastgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Καλά εντάξει νομίζεις ότι την ξέρω τη sos προσωπικά και μου λες και από πάνω ότι λέω ότι αυτή το έκανε.... Το αν είναι προσωπικό ή απρόσωπο το φορουμ το αφήνω ασχολίαστο. Και στο ξαναλέω εγώ απλά σχολιάζω λεγόμενα άλλων (μήπως είμαι υπεύθυνος και γι αυτό. Τέλοσπαντων δε θέλω να γεμίσω τη συζήτηση με ανούσιες αντιπαραθέσεις (δεν ειναι το στυλ μου)
umaga Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να εκτελουνται στο συνταγμα οι τρομοκρατες που συλαμβανονται.....
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να εκτελουνται στο συνταγμα οι τρομοκρατες που συλαμβανονται..... Αρχίσαμε. Του δίνω 3 σελίδες πριν παρεκτραπεί τελείως ΚΑΙ αυτό το thread.
suspiria Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Με συγχωρείς αλλά θα σου απαντήσω αυτό που είπε και ο death lord πριν λίγο.. Γιατί πέφεις απ'τα σύννεφα ; Δηλαδή πραγματικά πού νόμιζες ότι ζούσες ; Κοντεύω τα 16 και το 'χω πάρει χαμπάρι, κάποιοι άλλοι τι κάνετε ακόμη ; Φιλικά έτσι, δεν σε βρίζω.. λες οτι οσο περναν τα χρονια το πραγμα θα καλυτερευει φυσιολογικα αλλα εδω στο ελλαδισταν γινεται το αντιθετο.δεν το διαπιστωσα τωρα.
umaga Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αρχίσαμε. Του δίνω 3 σελίδες πριν παρεκτραπεί τελείως ΚΑΙ αυτό το thread. να τους λεγαμε μπραβο κατα τι γνωμη σου?
kapodistrias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Οχι να τους βάζαμε μέσα για 3 μέρες και μετά ελεύθεροι...
tolis_01 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Εγώ προσωπικά, και χωρίς να θέλω να φανώ κάφρος (μιας που ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του), δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί συνειδητοποίησαν με το που έσκασε η βόμβα ότι ζούμε στο ελλαδιστάν και τίποτα δεν πάει καλά. Δηλαδή όλα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν (οικονομικά μέτρα κλπ) δεν σας επηρέασαν καθόλου, αλλά σας επηρέασε ένα τρομοκρατικό χτύπημα. Οοοοκ... :S
zgr5 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Συλληπητήρια στους συγγενείς του νεκρού και καταδικαστέα η δολοφονία του ανθρώπου. Συμβαίνει να έχω πάει κάποιες φορές στο γραφείο του υπουργού πριν 4 χρόνια Για να φτάσει κάποιος εκεί περνάει τρείς ελέγχους (τουλάχιστον πριν 4 χρόνια που είχα πάει) Στην πύλη του υπουργείου επί της Μεσογείων σου ζητάνε ταυτότητα, σου κρατάνε στοιχεία, σου δίνουν καρτελάκι, σε ρωτάνε διάφορα, τηλεφωνούν με το εσωτερικό για να επιβεβαιώσουν ότι έχεις κάποια συγκεκριμένη δουλειά και μετά περνάς. Στην πόρτα του κτιρίου υπάρχει μηχάνημα με ακτίνες και όχι δεν περνάει τίποτε αλλά σου δίνουν (έδιναν τουλάχιστον τότε) ένα καλαθάκι όπου μέσα έβαζες τα πάντα, μέχρι αναπτήρες ρολόι κινητά κλειδιά κλπ. Αυτά τα έπαιρνες φεύγοντας. Όταν έβγαινες στον όροφο του υπουργού υπήρχε αστυνομικός σε ένα γραφειάκι που σου έκανε διάφορες ερωτήσεις και μετά σε άφηνε να μπείς. Πώς στο καλό μετέφεραν την βόμβα; Είναι δυνατόν;! Και τι πάει να πεί δώρο στον υπουργό; Δεν το έψαξε κανένας; Και χωρίς "ναι μέν αλλά.. " ως προς την καταδίκη της δολοφονίας το μυαλό κάποιου δεν μπορεί να μην πάει σε μυστικές υπηρεσίες. Το να βάλει κάποιος βόμβα στο υππ και στο κτίριο που στεγάζεται η ευπ δεν μπορώ να δεχτώ εύκολα ότι είναι έργο μιας τρομοκρατικής οργάνωσης Εκτός και υποθέσω ότι "τρομοκρατική οργάνωση = μυστικές υπηρεσίες" πράγμα καθόλου απίθανο. Σε αυτές τις περιπτώσεις επίσης το δικό μου μυαλό κάνει και την αφελή ερώτηση: Ποιόν εξυπηρετεί μια τέτοια ενέργεια την συγκεκριμένη στιγμή; Αυτός είναι ο ηθικός αυτούργός! Και αυτό που βλέπω εγώ για συνέχει είναι περισσότερη αστυνομοκρατία και κρατική τρομοκρατία. Και μακάρι να διαψευστώ.
suspiria Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 παντως κατα τη γνωμη μου αυτα τα θεματα δεν πρεπει να ανοιγονται ή να κλειδωνονται εν τη γεννεση τους γιατι ενω ειναι ακρως πολιτικα θεματολογικα, δεν μπορουμε να τα σχολιασουμε ετσι αφου απαγορευεται απο τον κανονισμο. ---------- Προσθήκη στις 23:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:33 ---------- Εγώ προσωπικά, και χωρίς να θέλω να φανώ κάφρος (μιας που ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του), δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί συνειδητοποίησαν με το που έσκασε η βόμβα ότι ζούμε στο ελλαδιστάν και τίποτα δεν πάει καλά.Δηλαδή όλα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν (οικονομικά μέτρα κλπ) δεν σας επηρέασαν καθόλου, αλλά σας επηρέασε ένα τρομοκρατικό χτύπημα. Οοοοκ... :S αν αναφερεσαι σε μενα τα ιδια εχω γραψει και σε παλιοτερα θεματα.κακο δηλ ειναι να το αναφερουμε?ειμαι συνειδητοποιημενος καιρο τωρα μην απορεις!!!ελεος δηλ!!!
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 να τους λεγαμε μπραβο κατα τι γνωμη σου? Οχι να τους βάζαμε μέσα για 3 μέρες και μετά ελεύθεροι... Δεν με αγγίζουν αυτά τα αστειάκια πλέον, έχουμε δει αρκετά threads τον τελευταίο καιρό κι έτσι φαίνονται με τη μία τα posts που μπαρουτιάζουν το κλίμα. Δουλειά της αστυνομίας είναι να προστατεύει τον πολίτη. Δουλειά της αστυνομίας ΔΕΝ είναι να αφήνει βόμβα να περνάει στον υπουργό και μετά να εκτελεί τρομοκράτες. Όταν αρχίζω και διαβάζω ακραίες απόψεις "να ανασκολοπιστούν τα καθίκια" η μία, "συγχαρητήρια στους αγωνιστές" η άλλη, γυρίζει το στομάχι μου ανάποδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.