cb_papi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ε ναι, μπρος στον τουρισμό, τι είναι ένας νεκρός..; Δεν εννοούσε η ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ αυτό. Επειδή ανέφερε τον τουρισμό δεν σημαίνει πως εστιάζει σε αυτόν. Όπως και να το κάνουμε όμως, αν άρχισαν και τρομοκρατικές επιθέσεις, θα έχει μεγάλη επίπτωση και σε αυτό τον τομέα.
thief7710 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 έλα ρε παιδιά, έλα ρε παιδιά...να φτάνει δέμα έτσι μέχρι το διπλανό γραφείο του υπουργού...?ρε είμαστε σοβαροί? ρε που ζούμε? ούτε στη ζιμπάμπουε έτσι... λιγα για τη ζιμπαμπουε...
kapodistrias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ναι ναι σίγουρα όλοι θα πάνε στη δικαιοσύνη.
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Εσύ μπορεί να λες δυστυχώς αλλά είμαι σίγουρος ότι η sos χαίρεται μιας και οι φιλοι της πέτυχαν ένα ακόμα καίριο χτύπημα στο κεφάλαιο, ιμπεριαλισμό κτλ κτλ Εισαι σοβαρός? Προσπάθησα παρα πολύ μην πετάξω καμια χοντράδα. Μιας και δεν μου φταίει σε τπτ το φορουμ. Απο τα πιο ανεύθυνα μηνύματα που εχω διαβάσει. (παλι ειμαι ευγενικός) Ας παιδέψουμε λιγο το μυαλό μας πριν τα δάχτυλα πάρουν πρωτοβουλία και γράψουν παπαντζες. Δεν ειμαι αυτόκλητος προστάτης κανενός. Κουράγιο στους συγγενείς του θύματος.
cb_papi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Είναι ανίκανοι, εντελώς. Απ' ότι κατάλαβα υπήρχε ένα μηχάνημα X-ray για τα γράμματα, αλλά για κάποιο λόγο δεν χρησιμοποιούνταν. Ελεεινό.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 έλα ρε παιδιά, έλα ρε παιδιά...να φτάνει δέμα έτσι μέχρι το διπλανό γραφείο του υπουργού...?ρε είμαστε σοβαροί? ρε που ζούμε? ούτε στη ζιμπάμπουε έτσι... Με συγχωρείς γιατί είχες την εντύπωση μέχρι τώρα ότι ζείς σε σοβαρό κράτος; Ειλικρινά απορώ που πέφτουν όλοι από τα σύννεφα όταν γίνονται τέτοια ή άλλα τραγελαφικά. Απλή καθημερινή ζωή στην Ελλάδα. Η χώρα της ανασφάλειας.(εργασιακής, οικονομικής, διαβίωσης). Εξαιρείται μόνο κανα 10% του πληθυσμού που ζεί στην ανετίλα και ένα 3%-4% που ζεί στο απόλυτο θράσος και την αλαζονεία.
slipknot Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δε νομίζω να πληγεί ο τουρισμός λόγω κάποιων που ενώ έπρεπε -υποθέτω- να φυλάνε το χώρο και να ελέγχουν, ξύνανε τις αρχιδάρες τους και σκεφτόντουσαν τι θα παίξουν αύριο στο στοίχημα. Πιο πολύ θα τον πλήξουν οι ταρίφες και οι ταβερνιάρηδες που κλέβουν και διάφοροι άλλοι. Οπότε φρατζέσκα, η βαριά βιομηχανία της χώρας θα αντέξει.
andreapaog328 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Με συγχωρείς γιατί είχες την εντύπωση μέχρι τώρα ότι ζείς σε σοβαρό κράτος; Ειλικρινά απορώ που πέφτουν όλοι από τα σύννεφα όταν γίνονται τέτοια ή άλλα τραγελαφικά. Απλή καθημερινή ζωή στην Ελλάδα. Η χώρα της ανασφάλειας.(εργασιακής, οικονομικής, διαβίωσης). Εξαιρείται μόνο κανα 10% του πληθυσμού που ζεί στην ανετίλα και ένα 3%-4% που ζεί στο απόλυτο θράσος και την αλαζονεία. δεν είναι ότι έπεσα απο τα σύννεφα...είναι ότι άλλος ένας πέθανε τζάμπα σήμερα.
kapodistrias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αναρωτιέμαι τι να σκέφτεται τώρα ο υπουργός... Θα έχει καμιά τύψη; Έστω και ελάχιστη κάτι;
MyDiversion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 40 διμοιρίες των ΜΑΤ είναι έξω απ'τα γραφεία της Ε.Π.Ο. και δέχονται πακέτα με βόμβες! ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΛΙ ΡΕ...
beastgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ΑΝΗLIKOS δεν έχω καταλάβει γιατί εξάπτεσαι;; Είπα εγώ ότι χαίρομαι που πέθανε ο άνθρωπος; Είπα εγώ ότι χαίρομαι που έσκασε βόμβα; Μήπως διαφωνείς ότι πέφτουν πολλές βόμβες τώρα τελευταία;Μήπως δεν ξέρεις από που προέρχονται; Μήπως να διαβάζουμε και λίγο πριν πιάσουμε το πληκτρολόγιο και γράψουμε;
suspiria Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 καποια στιγμη η ελβετια φανταζε σαν ενα μακρινο απιαστο ονειρο μετα σαν ενας ισως ανεφικτος στοχος τωρα μαλλον θα μου γινει σκοπος ζωης. τι να κανεις σε αυτη τη σκατοχωρα???φανταζομαι τον εαυτο μου να ριχνει μαυρη πετρα πισω του να απαρνειται τα παντα (μαζι και την ελληνικη υπηκοοτητα) και με χαρα να πολιτογραφειται ελβετος.ουτε για διακοπες εδω, ουτε για διακοπες! ---------- Προσθήκη στις 22:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:06 ---------- ρε φανταστειτε οτι για πλακα πεθαινουν ανθρωποι μονο στο ιρακ στο πακισταν σε αφρικανικες χωρες και φυσικα στην ελλαδα!σε τετοιο επιπεδο ειμαστε και ισως χαμηλοτερο.
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ΑΝΗLIKOS δεν έχω καταλάβει γιατί εξάπτεσαι;; Είπα εγώ ότι χαίρομαι που πέθανε ο άνθρωπος; Είπα εγώ ότι χαίρομαι που έσκασε βόμβα; Μήπως διαφωνείς ότι πέφτουν πολλές βόμβες τώρα τελευταία;Μήπως δεν ξέρεις από που προέρχονται; Μήπως να διαβάζουμε και λίγο πριν πιάσουμε το πληκτρολόγιο και γράψουμε; Οφ τοπικ Ας τα πάρουμε με την σειρά. 1ον Στο αντιστρέφω λιγο το πρωτο ερώτημά. Ειδες πουθενά να γράφει η SOS οτι χαίρεται? 2ον Οχι δεν ξέρω απο που προέρχονται! Αν ξέρεις εσυ, τα αστυνομικά τμήματα διανυκτερεύουν, πέρνα μια βόλτα. 3ον Τι να διαβάσω??? Α! και καθε μείον που βάζετε στη βαθμολογία, για μενα ειναι παράσημο!
ClouD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Εσύ μπορεί να λες δυστυχώς αλλά είμαι σίγουρος ότι η sos χαίρεται[/b'] μιας και οι φιλοι της πέτυχαν ένα ακόμα καίριο χτύπημα στο κεφάλαιο, ιμπεριαλισμό κτλ κτλ πως είσαι σίγουρος; δε βγήκα να πω ότι είσαι μαλάκας χωρίς να είμαι σίγουρος. επίσης: Μήπως διαφωνείς ότι πέφτουν πολλές βόμβες τώρα τελευταία;Μήπως δεν ξέρεις από που προέρχονται; εσύ ξέρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.