Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέας τηλεόρασης 42΄΄

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την τηλεόραση panasonic tx-p42s20.

Μόλις κάηκε η παλιά μας crt και είναι πλέων επιτακτική η ανάγκη για αγορά νέας τηλεόρασης.

Η οικονομική μου δυνατότητα είναι στα 800Ε.

Προσανατολίζομαι στις 42 ίντσες.

Το πρόβλημα είναι ότι έχω μπερδευτεί με τις τεχνολογίες και πραγματικά δεν ξέρω τι να διαλέξω και με τι κριτήρια. Βλέπω 42΄΄ με διάφορες τιμές και τεχνολογίες... plasma, led, tft, true motion κλπ κλπ.

Θα ήθελα την άποψή σας για την αγορά που πρόκειται να πραγματοποιήσω πιθανότατα αύριο ή εάν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή. Εχω την 46S10 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η S20 είναι ελαφώς βελτιωμένη. Από τι απόσταση βλέπεις; Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και την 50S20 από multirama. Θα χορτάσεις ίντζες...

Δημοσ.
Πολύ καλή επιλογή. Εχω την 46S10 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η S20 είναι ελαφώς βελτιωμένη. Από τι απόσταση βλέπεις; Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και την 50S20 από multirama. Θα χορτάσεις ίντζες...

Περίπου στα 3 μέτρα (λες να είναι μεγάλη);

Δημοσ.

Οι 46" από τα 2,5 μέτρα ύστερα από χρήση 2 βδομάδων μου φαινόταν μικρή. Θα σου έλεγα να πας άφοβα στις 50". Στην αρχή θα σου φαίνεται μεγάλη, αλλά πιστεψε με ύστερα από λιγό καιρό θα σου φαίνεται Ok (size matters). Η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή (100Ε).

Δημοσ.

Είναι είδη στο σαλόνι μου.

Κατέληξα στην 42΄΄ αφού οι 50΄΄ ήταν πολλές μα πάρα πολλές.

Τη συνδύασα και με ένα blue ray της Panasonic.

Ένα θα πω ...

Απλά καταπληκτική.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια Thinlizzy

Δημοσ.

Καλορίζικη η νέα TV φίλε μου. Με το bluray θα είσαι άρχοντας. Ελπίζω να μην το μετανιώσεις που πήγες στις 42", γιατί αν το μετανιώσεις θα με θυμηθείς και θα είναι αργά... και πάλι καλοθέατη και απροβλημάτιστη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ,

το πιο κουφό είναι ότι με τη θύρα ethernet του blu-ray γίνεται update στο firmware τόσο του bluray όσο και της ίδια της τηλεόρασης!!! Πρωτόγνωρο για εμένα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...