mrfan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ένας φίλος μου έστειλε βιογραφικό σε μια αγγελία για πωλητές πιστωτικών καρτών. Τον πήρανε τηλέφωνο για τηλεφωνική συνέντευξη και του είπανε η θέση απαιτεί 2 εβδομάδες εκπαίδευση.2 εβδομάδες είναι λογικό?Πολύ μου φάνηκε Έχει κανένας εμπειρία από τέτοια δουλειά?
black_widow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ένας φίλος μου έστειλε βιογραφικό σε μια αγγελία για πωλητές πιστωτικών καρτών.Τον πήρανε τηλέφωνο για τηλεφωνική συνέντευξη και του είπανε η θέση απαιτεί 2 εβδομάδες εκπαίδευση.2 εβδομάδες είναι λογικό?Πολύ μου φάνηκε Έχει κανένας εμπειρία από τέτοια δουλειά? Σε κάθε δουλειά όσο απλή και αν είναι περνάς από μία φάση εκπαίδευσης, αυτό που θα πρέπει να διασφαλίσει είναι να έχει υπογράψει αναγγελία πρόσληψης με ημερομηνία έναρξης την πρώτη ημέρα που θα ξεκινήσει εκπαίδευση. Να προσέξει μην εννοούν " δοκιμαστική περίοδο 2 βδομάδων" χωρίς σύμβαση που έχει γίνει της μόδας τελευταία ( παράνομο φυσικά). Πωλητής πιστωτικών καρτών σε κατάστημα λιανικής να υποθέσω είναι η θέση; Είναι να περάσω και εγώ για συνέντευξη σε μία τράπεζα για αυτήν τη θέση, όταν μάθω λεπτομέρειες θα σου πω.
mrfan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ναι σε κατάστημα λιανικής είναι. Και επειδή δεν είναι αθηνα του είπαν ότι του πληρώνουν ξενοδοχείο και μεταφορικά κατά την διάρκεια τις εκπαίδευσης.Δεν ήξερα ότι τα κάνουν αυτά για δουλειές μικρής διαρκειας
Dropsreef Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Άλλη μία μουφα δουλειά........ Μισθός 10€ και bonus 1000€.Θα πουλήσεις,θα πληρωθεις.Δεν θα πουλήσεις?Στα παπάκια του,του επιχειρηματία.Ουτως η αλλως 10€ σε πληρώνει(τα ποσά είναι συμβολικά) Αντίστοιχη περίπτωση με τις ασφαλιστικές εταιρίες.... -Καλησπέρα σας ειμαι ο Μπαμπης.Είχαμε κλείσει ραντεβου για την θέση ως ασφαλιστικός συμβουλος -Καθιστε κυριε Μπαμπη.Ειστε πολυ τυχερός που θα γίνεται μελος την ασφαλιστικής μας εταιριας.Μπαίνετε σε έναν χωρο που οι αμοιβες δεν έχουν ταβάνι.... -Δηλαδη,τι εννοειται?Ποιος ειναι ο μηνιαιος μου μισθος? -Εξαρτάται κυριε Μπαμπη.Εσεις καθορίζεται το εισόδημα σας......οπως σας είπα δεν υπάρχει ταβάνι..... -Πάτος υπάρχει κυριε διευθυντά?Καποιο βασικό εισόδημα για να εξασφαλίζω την διαβίωση μου? -Μα σας είπα κυριε Μπαμπη.Ο χωρος μας δεν εχει ταβάνι (και φυσικά δεν εχει και πατο καθως ενδεχομένως να υπάρχουν μηνες με εισόδημα μηδεν)
black_widow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου είναι ελευθέριο επάγγελμα, θέλει επαγγελματική άδεια ( να έχεις πετύχει στις εξετάσεις για την άδεια), να έχεις γραφτεί επιμελητήριο ( σου ζητάνε χαρτιά ποινικού μητρώου κ.λ.π.) , να έχεις ασφάλιση αστικής ευθύνης και πληρώνεις ΟΑΕΕ. Βιβλία και στοιχεία δε χρειάζεται πλέον να τηρείς εάν δεν είσαι επιτηδευματίας από άλλη αιτία. Αυτοί που είναι όντως ασφαλιστικοί σύμβουλοι έχουν ένα καρτελάκι από το επιμελητήριο που αναγράφει αριθμό μητρώου εγγραφής στο επιμελητήριο, το χρόνο ισχύος της άδειας ( μετά ανανεώνουν πάλι). Έχω κάνει κάποια εισαγωγική εκπαίδευση για το επάγγελμα ( η μητέρα μου είναι ασφαλιστική σύμβουλος) αλλά δε μπορώ να το ασκήσω χωρίς άδεια. Η πώληση πιστωτικών καρτών σε κατάστημα λιανικής είναι μισθωτή εργασία ή τουλάχιστον έτσι λένε ότι είναι. Θα πάω στη συνέντευξη και βλέπω
mrfan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Γενικά ξέρει κανένας τι κανεις σε αυτή τι δουλειά? (Εκτος από αυτό που λέει,προώθηση καρτών)
ZAKKWYLDE Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Τι να κάνεις...παίρνεις τον τηλεφωνικό κατάλογο της Χ περιοχής και παίρνεις τηλέφωνα όλη μέρα και πρήζεις τον κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.