Προς το περιεχόμενο

Avira Antivir Personal Edition 10

VeRDe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oχι δε δουλεψε.. απλα κατι παιχτηκε και κατεβασε το παραθυρο τερμα κατω δεξια στο tray "πισω" απο την γραμμη εργασιων..

δε ξερω τι και πως.. περιεργα πραγματα..

Ναι για το διαφημιστικο παντα λεμε...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από το link που έδωσε ο parsifal έχω δοκιμάσει μόνο τον πρώτο τρόπο και η nag screen συνέχισε να εμφανίζεται. Θα προσπαθήσω με τον δεύτερο τρόπο.

Δημοσ.
Από το link που έδωσε ο parsifal έχω δοκιμάσει μόνο τον πρώτο τρόπο και η nag screen συνέχισε να εμφανίζεται. Θα προσπαθήσω με τον δεύτερο τρόπο.

Και εγω το πρωτο εκανα. το δευτερο δε το δοκιμασα ακομη..

Δημοσ.

Ποιο πρώτο και δεύτερο, παιδιά; Έχει ένα σωρό κατηγορίες οδηγιών, ανάλογα με την έκδοση Windows που τρέχει ο καθένας.

Επειδή τα λέει λίγο μπερδεμένα στο wikihow.com (στο σημείο που προσπαθείς να εντοπίσεις που θα προσθέσεις security rule), για όσους έχουν ίδια έκδοση Windows με εμένα (Windows 7 Business), να σας πω τί έκανα ακριβώς:

1. WinKey + E > paste στην address bar το κείμενο "Control Panel\System and Security\Administrative Tools" (χωρίς τα εισαγωγικά "") και Enter

2. Δεξί κλικ στην επιλογή Local Security Policy > Run as administrator. Εισαγωγή κωδικού, αν ζητηθεί από το σύστημα UAC των Windows

3. Στο παράθυρο που άνοιξε, εντόπισα την υποκατηγορία Security Settings\Software Restriction Policies\Additional Rules. Δεξί κλικ επάνω της και New Path Rule...

4. Στο παραθυράκι που ανοίγει με τις παραμέτρους του νέου κανόνα ασφαλείας, κλικ στο κουμπί Browse... και εντοπισμός+2πλο κλικ στο αρχείο avnotify.exe που βρίσκεται στον κατάλογο εγκατάστασης του Avira

5. Στο combobox με όνομα Security level: επιλογή του Disallowed. Κλικ στο ΟΚ

6. Κλείσιμο του παραθύρου Local Security Policy

Αν δεν κάνω λάθος, δεν χρειάζεται restart για να πιάσει η ρύθμιση.

Δημοσ.

Security Settings\Software Restriction Policies\Additional Rules........

αυτο εγω δε το βρισκω. καπου εκει το χανω... μου εμφανίζει δεξια: "δεν ορίστηκαν επιλογες περιορισμου λογισμικου". ουτε μου δινει καποια επιλογη.

μονο δεξι κλικ και "νεες πολιτικες περιορισμου λογισμικου".

εμφανιζονται 2 φακελοι "επιπεδα ασφελειας" και "προσθετοι κανονες" και με δεξι κλικ στο "επιπεδα ασφαλειας">"εισαγωγη λιστας" μου βαζει να βρω ενα αρχειο txt!

Windows 7 Ultimate

Δημοσ.

Α ναι!

Και αυτό που λέει ο Parsifla στο τελευταίο post το έχω δοκιμάσει παλαιότερα.

Μου φαίνεται θα βάλω avira για να δω ποια είναι η καλύτερη λύση

Δημοσ.
Security Settings\Software Restriction Policies\Additional Rules........

αυτο εγω δε το βρισκω. καπου εκει το χανω...

Ε πώς δεν το βρήκες! Να το:

εμφανιζονται 2 φακελοι "επιπεδα ασφελειας" και "προσθετοι κανονες"

«Πρόσθετοι κανόνες» δεν είναι μία αρκετά αναμενόμενη απόδοση στα ελληνικά του όρου "Additional Rules"... ;

Δημοσ.

Τελικά - και δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά - ίσως το utility που ανέφερα μερικά posts πιο πάνω να είναι καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους χρήστες.

Δημοσ.

παντως σε εμενα η τελευταια τεχνικη τελικα δουλεψε.. το δοκιμασα στο laptop αυτη τη φορα γιατι το update το ειχα κανει ηδη μια φορα απο desktop..

αλλα αν το no notify δουλευει νομιζω οτι αξιζει κυριως λογω της ευκολιας "εγκαταστασης"..

Δημοσ.

Σε αυτό το επιχείρημα απάντησε παραπάνω ο topic starter και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Υπό την έννοια ότι δεν είναι το μοναδικό δωρεάν antivirus, ΟΚ έχεις δίκιο, δεν είναι αναντικατάστατο. Όμως ως ένα από τα λίγα δωρεάν antivirus που να τερματίζει σταθερά στις πρώτες θέσεις σε σοβαρά συγκριτικά (όπως αυτό του AV-Comparatives που έχουμε επικαλεστεί αμφότεροι συχνά και εδώ στο φόρουμ), δεν είναι και τόσο αναντικατάστατο...

Δημοσ.

Ναι το av-c είναι όντως ένα πολύ σοβαρό κριτήριο, και πάντα το λαμβάνω και εγώ υπόψιν μου.

Αλλά νομίζω αν εκεί λογάριαζαν το free, με τους περιορισμούς του, τα μειονεκτήματα έναντι του premium (όχι πολλά αλλά υπαρκτά), καθώς ακόμα και την nag screen, θα του έδιναν λιγότερα advanced+.

Βασικά πλέον και το avast παίρνει παρόμοιες βαθμολογίες, και τα συγκριτικά αυτά δεν είναι για να βγάζουμε εμείς συμπεράσματα τύπου, "μάλιστα, αυτό 1ο, αυτό 2ο, αυτό 4ο κτλ", είναι για να παίρνουμε γενική ιδέα, και βάσει αυτού και των συνολικών βαθμολογιών, πέρυσι και φέτος το avast τα καταφέρνει εξίσου καλά, καθώς και το mse.

Μην το πιάσουμε αυτό το θέμα όμως, λάθος μου μάλλον που το άνοιξα.

Δημοσ.

εγω τα συμπερασματα μου τα χω βγαλει στην πραξη παντως δοκιμαζοντας τα παντα γιατι ανεκαθεν ψαχνομουν στα antivirus..

εκτος αυτου, αν μπεις στο κοπο να δεις το βιντεακι που σηκωσα οταν ξεκινησα το topic θα καταλαβεις πολλα.. ;)

οπως και να χει ειμαστε off topic και καλο ειναι να συνεχισουμε αυτη τη συζητηση σε καποιο πιο καταλληλο θεμα... :X

Δημοσ.

Επί του θέματος, ο τρόπος για Windows 7 φαίνεται να έπιασε μιας και σήμερα δεν πετάχτηκε κανένα pop-up. Το κακό είναι πως στα Win7 start (στο netbook) δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...