VeRDe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 οπως ξερετε ολοι οσοι χρησιμοποιείτε το Avira Free Personal edition, μετα απο καθε Update εμφανιζεται το Notifier το οποιο ειναι ουσιαστικα ενα διαφημιστικο. αυτο λοιπον 7-8 χρονια που χρησιμοποιω το Avira (σταθερα καλυτερο Antivirus στον κοσμο εδω και 5 χρονια) το απενεργοποιούσα με τον εξης απλο τροπο: εβρισκα το notifier.exe και πηγαινα στο συστημα και απενεργοποιουσα το "Read & execute" γνωστη μεθοδος στο ιντερνετ αν ψαξετε.. ελα μου ομως που πλεον με καθε update καταφερνει και το ανανεωνει το αρχειο ακομη και οταν πατησα deny στο "write"! ετσι αποφασισα να γραψω στο φορουμ τους ενα θεμα παραπονων. η λογικη μου βασιστηκε στο εξης απλο! η τεχνικη του να αλλαζει το προγραμμα τις ρυθμισεις του αρχειου και να το αντικαταστει ειναι παρομοια με των ιδιων των ιων! αν ειναι δυνατον χωρις την συγκαταθεση μου να αλλαζουν οι ρυθμισεις του αρχειου. βεβαια το θεμα διαγραφηκε αμεσως και η απαντηση που ελαβα μεσω pm ηταν "this is the price for free edition" θα ηθελα να συζητησουμε λοιπον αν καποιος απο εσας εδω εχει κανει η μπορει να σκεφτει καποια λυση. το θεωρω απιστευτα εκνευριστικό το μηνυμα. αλλωστε παντα με ενοχλουσαν τετοιου ειδους pop-ups! σε σημειο που ακομη και το updtae job παντα το σεταρω στο invisible mode.. Ευχαριστω. ΥΓ. το κακο ειναι πως δε μπορω να το αλλαξω για καποιο αλλο. το προβλημα μου δεν ειναι οικονομικο η καποιου αλλου ειδους. το προβλημα μου ειναι οτι καταρχας δε χρειαζομαι σουιτα αλλα ενα σκετο antivirus και καταδευτερον κανει την δουλεια του καλυτερα απο ολα οσα κυκλοφορουν. 7-8 χρονια εχω δοκιμασει τα παντα και σταθερα κατεληγα παλι εκει. για του λογου το αληθες: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LyXhaEU56uk]http://www.youtube.com/watch?v=LyXhaEU56uk[/ame]
VeRDe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 με ολα μια χαρα θα ειμαι, ειμαι αρκετα εμπειρος να κινδυνεψω απο ιο, απλα θελω να εχω το καλυτερο... και το AVG δεν ειναι καλυτερο..
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 θα ηθελα να συζητησουμε λοιπον αν καποιος απο εσας εδω εχει κανει η μπορει να σκεφτει καποια λυση. Οι οδηγίες εδώ: http://www.wikihow.com/Remove-the-Popup-Ads-in-Avira-Antivir μέσω του Local Group Policy Editor των Windows (αντί να πειράξεις τα δικαιώματα του ίδιου του αρχείου .exe) σ' εμένα δούλεψαν μια χαρά. Για δοκίμασέ το.
VeRDe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ενδιαφερον. θα περιμενω τις επομενες μερες να δω τα αποτελεσματα.. εχυαριστω!
accipio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Εγώ δεν έχω οδηγίες να πω, απλώς παίρνω αφορμή να πω ότι εγκατέλειψα το Avira μόνο και μόνο γι' αυτό το ρημάδι το pop-up σπαστικό παράθυρο. Sorry για το off topic.
VeRDe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Εγώ δεν έχω οδηγίες να πω, απλώς παίρνω αφορμή να πω ότι εγκατέλειψα το Avira μόνο και μόνο γι' αυτό το ρημάδι το pop-up σπαστικό παράθυρο. Sorry για το off topic. μεχρι πριν καμια βδομαδα εδω και 5 χρονια εγω το ειχα απενεργοποιήσει.. στο Avira 10 βρηκαν τροπο να το καταπολεμησουν. βεβαια η λυση του parsifal δειχνει να λειτουργει.. οποτε αναμενουμε.. ειναι για μενα το καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο (σταθεροτητα-ταχυτητα-αποτελεσματικοτητα-ευκολια χρησης) antivirus στον κοσμο. ειμαι σχεδον καθετος σε αυτο.
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέχρι και standalone προγραμματάκι μπορείτε να βρείτε που κάνει αυτήν τη δουλειά! No Notify Avira Δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά διανέμεται και από SoftPedia, MajorGeeks κ.ά. μεγάλα download sites οπότε μάλλον είναι ασφαλές. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε πώς λειτουργεί και πώς να το χρησιμοποιήσετε.
cosmos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αν πάτε στο site της Avira στο promotional και βάλετε ένα mail σας δίνει δωρεάν το κλειδάκι για να το κάνετε pro και ισχύει για 1 μήνα (παλιότερα ήταν για 6 μήνες).Ούτε pop up ούτε τπτ.Απλά κάθε μήνα πρέπει να κατεβάζετε το κλειδάκι
flik Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εγώ πηγαίνω: δεξί κλικ->ιδιότητες->καρτέλα "ασφάλεια"->"για προχωρημένους"->"αλλαγή δικαιωμάτων"->πατάω το κουμπί για επεξεργασία του SYSTEM->τικάρω το δεύτερο κουτί που λέει "αλλαγή φακέλου/εκτέλεση αρχείου" Απο την έκδοση 7 μέχρι την 10 ποτέ δεν είδα notifier. Βέβαια σαφώς όπως είπε και ο parsifal υπάρχουν και πολλά προγράμματα που κάνουν το ίδιο πράγμα. Δεν έχω συμπαθήσει ακόμα το avira though
VeRDe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 φιλε flik αυτη η τεχνικη επαψε να λειτουργει εδω και καμια εβδομαδα.. βρηκαν τροπο και το αλλαζουν το αρχειο και ταα δικαιωματα μαζι..
flik Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μμμ, μάλιστα. Έχω κάτι εβδομάδες να το βάλω σε κάποιον, και έμεινα εκτός. Ενδιαφέρουσα πληροφορία. Παρόλα αυτά υπάρχουν άλλοι μέθοδοι. Καιρός ήταν να το αλλάξουν πάντως. Δηλαδή θα το έγραφα και στο προηγούμενο post μου, μου φαινόταν περίεργο που και καλά με ένα δεξί κλικ μπορούσες να παρακάμψεις μια τόση ενοχλητική διαφήμιση. Βασικά αν δεν γινόταν με τίποτα να παρακαμφθεί, δεν θα χρησιμοποιούσε κανείς το free, και θα πήγαιναν αλλού. Μάλλον marketing είναι είναι και αυτό, να μπορείς να το παρακάμψεις. Συνεχίζει να μου φαίνεται αντιπαθητικό.
VeRDe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 παντως με αυτη την τεχνικη που ανεφερε ο parsifal σημερα μου συνεβει το εξης παραξενο: εκανε update κανονικα και ανοιξε το notifier και πριν προλαβω να ξενερωσω με την φαση, εκλεισε μονο του 1-2sec αφοτου εμφανιστηκε... περιεργα πραγματα! UPDATE: λαθος το ειχε πεταξει εξω απο την οθονη για αγνωστο λογο. ανοιξε κανονικα...
parsifal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δεν κατάλαβα, δηλαδή τελικά δε σου δούλεψε; Μιλάμε πάντα για το παράθυρο με το διαφημιστικό, έτσι; Όχι το slide-up notification που βγαίνει στο tray και σου λέει «Ενημερώθηκαν τόσα αρχεία». Σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.