digimyth Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Χαιρετώ, Ενδιαφέρομαι να βγάλω δίπλωμα για 125cc μόνο και ψάχνω κάποια σχολή οδήγησης που να σχετικά φτηνότερη από άλλες. Έχω ακούσει και σχολές που ζητάνε τα ίδια λεφτά για 125cc και μεγαλύτερου κυβισμού μηχανή. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας το αναφέρει... Από περιοχές ας είναι στην Αθήνα όπου να ναι... Αν και γενικότερα έχω την εντύπωση ότι είναι φτηνότερο να βγάλεις δίπλωμα σε κάποια επαρχιακή πόλη. Ευχαριστώ.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Χαιρετώ, Ενδιαφέρομαι να βγάλω δίπλωμα για 125cc μόνο και ψάχνω κάποια σχολή οδήγησης Χαιρετώ, δίπλωμα για 125cc μόνο Χαιρετώ, 125cc Αν θυμάμαι καλά καμια 300ρια ευρώ χρεώνουν οι περισσότερες σχολές. Αλλά προς θεού (sic) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δίπλωμα 125 εδώ και αρκετά χρόνια αλλά δίπλωμα Α1 για οδήγηση μοτοσυκλετών ισχύος μέχρι 25 KW (34hp) ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16 KW/κιλό. Σε καλύπτει δηλαδή και μέχρι ορισμένες 400 CC μηχανές!
digimyth Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αν θυμάμαι καλά καμια 300ρια ευρώ χρεώνουν οι περισσότερες σχολές. Αλλά προς θεού (sic) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δίπλωμα 125 εδώ και αρκετά χρόνια αλλά δίπλωμα Α1 για οδήγηση μοτοσυκλετών ισχύος μέχρι 25 KW (34hp) ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16 KW/κιλό. Σε καλύπτει δηλαδή και μέχρι ορισμένες 400 CC μηχανές! Ναι αλλά να σου πω και εγώ κάτι που δε το ξέρεις ότι δε γεννήθηκαν οι άνθρωποι με τη γνώση στο κεφάλι τους ούτε έρχεται η ενημέρωση τηλεπαθητικά (για το Α1 μιλώ...). Οπότε τα προς Θεού περιττά.
Ather Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Επειδή η γνώση δεν έρχεται τηλεπαθητικά να ρωτήσω και εγώ τι είναι το fb? Τα χρήματα είναι τα ίδια, άσε που αν βγάλεις τη μικρή κατηγορία αυτόματα γίνεται σε δύο χρόνια μεγάλη. Αν πάλι ξέρεις να οδηγείς μηχανή μεγάλου κυβισμού να βγάλεις κατευθείαν για μεγάλο.
Haldol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αν πάλι ξέρεις να οδηγείς μηχανή μεγάλου κυβισμού να βγάλεις κατευθείαν για μεγάλο. Μπορείς να βγάλεις κατευθείαν για απεριόριστα; Ακόμα κι αν έχεις κλείσει τα 21;
Ather Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μπορείς να βγάλεις για απεριόριστα μόνο αν έχεις κλείσει τα 21. Μήπως ήθελες να γράψεις "Ακόμα και αν δεν έχεις κλείσει τα 21;"
kage Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=385447
Haldol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ναι, λάθος έκφραση. Απλά είχα την εντύπωση ότι ακόμα και αν έχεις κλείσει τα 21 δε μπορείς να βγάλεις κατευθείαν απεριορίστων αν δεν έχεις ήδη το Α1 για κάποιο διάστημα (π.χ. ένα χρόνο).
digimyth Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αν δε ξέρεις να οδηγείς μεγάλες μηχανές το κόστος είναι μεγαλύτερο για να βγάλεις απεριορίστων απ' ότι Α1;
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ναι αλλά να σου πω και εγώ κάτι που δε το ξέρεις ότι δε γεννήθηκαν οι άνθρωποι με τη γνώση στο κεφάλι τους ούτε έρχεται η ενημέρωση τηλεπαθητικά (για το Α1 μιλώ...). Οπότε τα προς Θεού περιττά. Αν δεις για το συγκεκριμένο θέμα στο ινσομνια πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 5 τόπικ που να ασχολούνται με το ίδιο ακριβώς. Οπότε καθόλου περιττό να επισημαίνουμε ένα λάθος που το έχουμε δεί αρκετές φορές.
Ather Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αν δε ξέρεις να οδηγείς μεγάλες μηχανές το κόστος είναι μεγαλύτερο για να βγάλεις απεριορίστων απ' ότι Α1; Στη σχολή που είχα πάει ο δάσκαλος έτσι και αλλιώς δεν έκανε μαθήματα για μηχανές οπότε η τιμή ήταν η ίδια. Εκτιμώ όμως (καθώς είναι θέμα σχολής) ότι η τιμή θα είναι ίδια για όποιο δίπλωμα και να βγάλεις. Από ότι κατάλαβα δε γνωρίζεις να οδηγείς μεγάλη μηχανή. Ίδια περίπτωση ήμουν και εγώ και ο δάσκαλος με έπεισε να δώσω για τη "μικρή". Εκ των υστέρων εκτιμώ ότι σωστά έπραξε, καθώς τότε δεν είχα άμεσο στόχο να αγοράσω μεγάλη μηχανή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.