Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Linksys AG241 - κάηκε(;)

macabre_sunsets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εν λόγω modem/router το οποίο μάλλον με τις βροχές/κεραυνούς του περασμένου μήνα έπαθε κάτι.

Η συμπεριφορά του:

α) Τα led power/dsl/internet ανάβουν πράσινα (ή κόκκινο το internet όταν προσπαθεί να συνδεθεί)

β) Το led για το port 1 μένει μόνιμα αναμένο ενώ δεν έχει καλώδιο

γ) Δεν απαντάει σε ping εντός του τοπικού δικτύου

δ) Έπειτα από restart (on/off) ανανεώνει το DynDNS (αλλάζει η ΙΡ άμα κάνω resolve)

ε) Έπειτα από restart απαντάει στο ping στην WAN IP αλλά όχι στην ΙΡ του εσωτερικού δικτύου. Επίσης απαντάει για λίγη ώρα (κάμποσα δευτερόλεπτα 10-20") και μετά νέκρα

Δεν έχω ενεργοποιήσει το remote admin ώστε να μπω στο web interface μέσω WAN και μέσω LAN δεν μπαίνει.

Έχω δοκιμάσει απλό reset, hard reset, reset-κλείσιμο-άνοιγμα με πατημένο reset αλλά η συμπεριφορά παραμένει ίδια (το αναμένο led βασικά και η άρνηση να απαντήσει τοπικά - Internet δεν έχει πια μιας και του έκανα reset).

Η λύση είναι πέταμα ή υπάρχει κάποια άλλη πρόταση μπας και "ξυπνήσει"; Εγγύηση δεν υπάρχει.

Δημοσ.

απο το παραθυρο οπως το ειπες.δεν στεκει μετα απο reset να μην μπαινει διαμεσω lan κτος αν φταιει το Pc.επισης δεν στεκει να αναβει το Lan port 1 led συνεχεια χωρις καλωδιο.3 χρονια εγγυηση εχουν.back give it back.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...