Προς το περιεχόμενο

2 ηχουσ σε ενα δβδ βιδεο κλιπ

christsax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια μικρι βοηθεια σορρυ για τα ελλινικα μ ............εχω φτιαξι ενα κλιπ το εχο μονταρη κ θελω να βαλω ηχο να παιζι μουζικη διλ αλλα θελω να βαλω 2 διαφορετικεσ κ οταν γραφτι στο δβδ να μπορο να βαζω μια ελληνικι μια κσενι :)

Δημοσ.
παιδια μια μικρι βοηθεια σορρυ για τα ελλινικα μ ............εχω φτιαξι ενα κλιπ το εχο μονταρη κ θελω να βαλω ηχο να παιζι μουζικη διλ αλλα θελω να βαλω 2 διαφορετικεσ κ οταν γραφτι στο δβδ να μπορο να βαζω μια ελληνικι μια κσενι :)

Απ οτι καταλαβα, εχεις ενα αρχειο mpg, το οποιο θες να μετατρεψεις σε μορφη DVD-Video (VOB), και ταυτοχρονα να muxαρεις 2 audio streams, ωστε να μπορεις να επιλεγεις μετα αυτο που θες πατωντας το κουμπακι audio στο τηλεκοντρολ.

Αν ναι, τοτε ψαξε για VOB muxers...

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε το ConvertXtoDVD, στον ήχο πρόσθεσε τα 2 streams και μετέτρεψέ το σε DVD.

Αν θες δημιούργησε menu έτσι ώστε να επιλέγεις από κει με ποιο ήχο θα δεις την ταινία.

Δημοσ.
Χρησιμοποίησε το ConvertXtoDVD, στον ήχο πρόσθεσε τα 2 streams και μετέτρεψέ το σε DVD.

Αν θες δημιούργησε menu έτσι ώστε να επιλέγεις από κει με ποιο ήχο θα δεις την ταινία.

Αυτό λέω κι εγώ.

Αν δεν θέλεις shareware δες το δωρεάν DVD Flick.

Και τα δύο κάνουν την ίδια δουλειά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...