FISHERAKOS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το pc στο σπίτι μου πάω να κάνω εγκατάσταση τα windows Χρ "ριθιζωντας" πρώτα από το ΒΊΟΣ την εντολή boot from Cd-rom και έπειτα το αφήνω να ξεκινήσει αφού κάνω save.μου εμφανίζει ξαφνικά το μήνυμα βάλτε ένα cd στην μονάδα δίσκου και πάτησε οποιοδήποτε πλήκτρο ενώ είναι μέσα το cd. Πατάω κάποιο πλήκτρο και μου επαλαμβάνει συνεχώς το ίδιο μήνυμα.. ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αν έχεις περισσότερα από ένα cd-rom βάλε το cd στο άλλο οδηγό.Η εντολή που λες βλέπει πάντα το πρώτο cd-rom στην λίστα.
FISHERAKOS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 απο τη μάνα του ο υπολογιστής έχει δύο αλλά το ένα είναι εντελός απεγκατεστημένο.. ούτε καν ρεύμα
FISHERAKOS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 παλαιότερα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το ίδιο pc..
TheELF Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 απο τη μάνα του ο υπολογιστής έχει δύο αλλά το ένα είναι εντελός απεγκατεστημένο.. ούτε καν ρεύμα Μήπως όμως είναι ορισμένο μέσα στο BIOS;
Βασίλειος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Το πληκτρολόγιο είναι ενεργοποιημένο, μέσα απ' το BIOS; Δοκίμασε να μπεις στο BIOS και να ψάξεις για την επιλογή "usb legacy support", αν το πληκτρολόγιο είναι usb. Βάλε την επιλογή "enable". Ξαναδοκίμασε με το CD των Windows να κάνεις εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.