snk7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 καλησπερα, Ειμαι εντελως ασχετος με HDMI ρυθμησεις, γιαυτο θα ζητουσα λιγο επιοικεια εαν ρωταω κατι απλο. Θα αναφερθω πολυ γενικα ετσι ωστε να μην σας ζαλησω. Εχω ενα λαπτοπ lenovo με windows 7 English. Το πανελ για τις ρυθμησεις ειναι Nvidia. Η τηλεοραση μου ειναι SONY bravia 42". Η αναλυση στο λαπτοπ ειναι 1366 χ 768 συνδεσα σημερα την τηλεοραση και η εικονα ειναι καταπληκτικη, το μονο προβλημα μου ειναι οτι η εικονα στην τηλεοραση ειναι μεγαλυτερη απο την τηλεοραση με αποτελεσμα να χανω τις γωνιες. Μηπως ξερει κανενας πως μπορω να ρεγουλαρω την αναλυση της τηλεορασης? αυτο φτιαχνει απο την τηλεοραση ή απο το λαπτοπ? πρεπει να κατεβασω κανενα cd για την τηλεοραση? Εψαξα - εψαχα αλλα τουλαχιστον στο πανελ της Nvidia δεν βρηκα κατι. Ευχαριστω για τυχον απαντησεις και για τον χρονο σας. Σπυρος. ---------- Προσθήκη στις 15:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:20 ---------- Μια μικρη ανανεωση για την μικρη μου προοδο... Εκανα extended τις οθονες και μπορεσα να βαλω στην τηλεοραση 1920 χ 1080 και εκατσε μια χαρα. Για οσους ειχαν την ιδια απορια η διαδικασια ηταν η εξης. 1)δεξι κλικ στην επιφανεια / resolution / Multiple displays ---να επιλεχθει---> Extend these displays τοτε θα μπορεσουμε να εχουμε διαφορετικη αναλυση για την καθε οθονη και οτι θελουμε απλα το σερνουμε προς τα δεξια της οθονης για να το δουμε στην τηλεοραση. Ερωτηση: Μπορουμε να εχουμε κοινη εικονα (Dublicate) εγω με αναλυση οθονης του λαπτοπ και η τηλεοραση 1920 χ 1080 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.