GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 μου αρεσε αρκετα το νεο msn . Ειμαι χρηστης icq απο το 1995 και msn απο το 2000 και βρισκω καλες τις αλλαγες του . Με χαλαει λιγο το θεμα του facebook αλλα εχει επιλογη για κανονικη προβολη . Αυτο που δεν ξερω ειναι γιατι αν εχω π.χ ανοιχτο το Wow ή το Sc2 και το MSN μαζι κολαει το συμπαν .....Εχω διπλη οθονη στην μια παιζω wow ( WINDOWED ) και στην αλλη εχω το msn . Μολις πω να ανοιξω ενα ie κανει κανα 3 λεπτο να ανοιξει . Το μηχανημα ειναι Core 2 Duo 2 GB ram δεν νομιζω να μην αντεχει ενα msn......
ikskarda Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 εμενα δε μαρεσει ετσι οπως εγινε το videocall με το παραθυρακι κατω κατω . τουλαχιστον στο skype μπορεις και το προσαρμοζεις οπου θες
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Το έβαλε μια φίλη μου,και έχει πρόβλημα με την εμφάνιση χαρακτήρων..Της πετάει αριθμούς αντί για γράμματα .Της είπα να αλλάξει γλώσσα στον υπολογιστή,μήπως ήταν κάτι εκεί.Αλλά τίποτα..Της είπα να αλλάξει την γλώσσα live σε αγγλικά..τίποτα πάλι.. Από τι μου είπε,έχει windows vista..(δεν ξέρει λέει...omg).. Μπορείτε να βοηθήσετε; Elenh k says (15:51)b81da595-d6c7-11df-9eba-00262d5391a6
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά τι βλακεία είναι αυτή πάλι. Το έβαλα καταλάθος από τις αυτόματες ενημερώσεις των windows και μου χει σπάσει τα νεύρα. Το msn plus δεν το υποστηρίζει? Καλά ε μιλάμε για μεγάλη μπιπ, ούτε οφλαιν δεν μπορείς να μιλήσεις και για ονομα σου βγάζει το ονομα του email. απεγκατάσταση τώρα. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2010 από katerina_a_86
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 ΩΡΑΙΑ και τώρα δεν μπορώ να βάλω το παλιό γιατί λέει ότι υπάρχει ήδη μεταγενέστερη έκδοση όμως εγώ το έχω απεγκαταστήσει. Τι να κάνω?? γιατί τόση ταλαιπωρία χωρίς λόγο?
Nickkrn Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Το msn plus δεν υποστηρίζεται ακόμα πλήρως. Έχει βγει μια compatibility version η 4.90 που υποστηρίζει τις τελείως βασικές λειτουργίες του plus. Η καινούργια έκδοση, η 5.00, που θα παρέχει πλήρη υποστήριξη του 2011 θα βγει στις αρχές Δεκέμβρη. Για να βάλεις την προηγούμενη έκδοση του msn θα πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση πρώτα την καινούργια, uninstall όλo το windows live essentials 2011 δηλαδή, και ύστερα να ξαναπεράσεις την 2009.
StavrosD Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Το messenger μου κολλάει συνέχεια. Κάθε λίγα λεπτά κολλάει και περιμένω μισό λεπτό να ξεκολλήσει. Καμιά καλή ιδέα για να λύσω το πρόβλημα;
Martini Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Tραγικοι... Ειδικα το appear offline και τα nicknames που δε μπορεις να βαλεις...... Και που δε μπορεις να κανεις σκετο βιντεο παρα μονο βιντεοκληση..... Αυτες οι αλλαγες ειναι καλες τωρα??? ελεος... Ευτιχως που δε το βαλα μια χαρα με το παλιο...
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Το msn plus δεν υποστηρίζεται ακόμα πλήρως. Έχει βγει μια compatibility version η 4.90 που υποστηρίζει τις τελείως βασικές λειτουργίες του plus. Η καινούργια έκδοση, η 5.00, που θα παρέχει πλήρη υποστήριξη του 2011 θα βγει στις αρχές Δεκέμβρη.Για να βάλεις την προηγούμενη έκδοση του msn θα πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση πρώτα την καινούργια, uninstall όλo το windows live essentials 2011 δηλαδή, και ύστερα να ξαναπεράσεις την 2009. Ναι τα κατάφερα τελικά, ήθελε uninstall όλo το windows live essentials 2011. Πρέπει να προσπάθησαν πάντως πολύ για να καταφέρουν να το κάνουν τόσο χάλια.
Nickkrn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Kαι εγώ αυτό έλεγα Κατερίνα, πως κατάφεραν και βγάλαν τέτοιο έκτρωμα, πραγματικά απο τις χειρότερες εκδόσεις ever...Και όλα αυτά γιατι θέλουν να το κάνουν facebook και social network oriented γενικότερα. Ας ελπίσουμε τα 2 δυνατά plugins που υπάρχουν(MSN Discovery, MSN Plus Live) τουλάχιστον να καταφέρουν να ενσωματώσουν κάποια απο τα πολύ σημαντικά features όπως το appear offline που είναι τραγικοειδέστατο που το συνδέσαν με το block, και επίσης τα nickanmes, αν και πιστεύω οτι θα πρέπει να έχει και ο άλλος αυτά τα addon για να μπορεί να τα βλέπει αλλά τελοσπάντων, μπροστά στην γιώταινα...
Nickkrn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Kαι εγώ αυτό έλεγα Κατερίνα, πως κατάφεραν και βγάλαν τέτοιο έκτρωμα, πραγματικά απο τις χειρότερες εκδόσεις ever...Και όλα αυτά γιατι θέλουν να το κάνουν facebook και social network oriented γενικότερα. Ας ελπίσουμε τα 2 δυνατά plugins που υπάρχουν(MSN Discovery, MSN Plus Live) τουλάχιστον να καταφέρουν να ενσωματώσουν κάποια απο τα πολύ σημαντικά features όπως το appear offline που είναι τραγικοειδέστατο που το συνδέσαν με το block, και επίσης τα nickanmes, αν και πιστεύω οτι θα πρέπει να έχει και ο άλλος αυτά τα addon για να μπορεί να τα βλέπει αλλά τελοσπάντων, μπροστά στην γιώταινα...
Martini Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Kαι εγώ αυτό έλεγα Κατερίνα, πως κατάφεραν και βγάλαν τέτοιο έκτρωμα, πραγματικά απο τις χειρότερες εκδόσεις ever...Και όλα αυτά γιατι θέλουν να το κάνουν facebook και social network oriented γενικότερα. Ας ελπίσουμε τα 2 δυνατά plugins που υπάρχουν(MSN Discovery, MSN Plus Live) τουλάχιστον να καταφέρουν να ενσωματώσουν κάποια απο τα πολύ σημαντικά features όπως το appear offline που είναι τραγικοειδέστατο που το συνδέσαν με το block, και επίσης τα nickanmes, αν και πιστεύω οτι θα πρέπει να έχει και ο άλλος αυτά τα addon για να μπορεί να τα βλέπει αλλά τελοσπάντων, μπροστά στην γιώταινα... αν ειναι να τ το χει κι ο αλλος χεσε μεσα..... Ας μη το χρησιμοποιει ΚΑΝΕΝΑΣ να δουμε μετα αν το αλλαξουν η οχι.. Παντχς εχει πολυ πλακα βλεπω συνεχως μπινελικια σε στατους στο μσν απ οσους μολις το βαζουν και μετα ψαχνουν πως να το βγαλουν χααχχα
Martini Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Kαι εγώ αυτό έλεγα Κατερίνα, πως κατάφεραν και βγάλαν τέτοιο έκτρωμα, πραγματικά απο τις χειρότερες εκδόσεις ever...Και όλα αυτά γιατι θέλουν να το κάνουν facebook και social network oriented γενικότερα. Ας ελπίσουμε τα 2 δυνατά plugins που υπάρχουν(MSN Discovery, MSN Plus Live) τουλάχιστον να καταφέρουν να ενσωματώσουν κάποια απο τα πολύ σημαντικά features όπως το appear offline που είναι τραγικοειδέστατο που το συνδέσαν με το block, και επίσης τα nickanmes, αν και πιστεύω οτι θα πρέπει να έχει και ο άλλος αυτά τα addon για να μπορεί να τα βλέπει αλλά τελοσπάντων, μπροστά στην γιώταινα... αν ειναι να τ το χει κι ο αλλος χεσε μεσα..... Ας μη το χρησιμοποιει ΚΑΝΕΝΑΣ να δουμε μετα αν το αλλαξουν η οχι.. Παντχς εχει πολυ πλακα βλεπω συνεχως μπινελικια σε στατους στο μσν απ οσους μολις το βαζουν και μετα ψαχνουν πως να το βγαλουν χααχχα
ikskarda Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 παιδια εδω και καποιες μερες αντιμετωπιζω διαφορα προβληματα με το messenger . 2-3 φορες μεχρι τωρα ενω ηθελα να μιλησω σε καποια επαφη μου μου ελεγε οτι δεν μπορει να παραδοθει το μηνυμα , ενω το ιδιο μου ειπαν και καποιες επαφες μου που προσπαθουσαν να μου μιλησουν οτι δεν επερνα τα μηνυματα τους . η λυση ηταν να βγω και να ξαναμπω για να μπορεσω να στειλω μηνυμα στην επαφη που ηθελα να μιλησω . να σημειωσω οτι αυτο το εκανε τυχαιες στιγμες , ενω πχ πριν μπορει να μιλουσα κανονικα στο ιδιο ατομο , ξαφνικα να μην του αποστελνει τα μηνυματα μου . δευτερο προβλημα , αρκετες φορες οταν μπαινει ενα ατομο και μου μιλαει εγω τον βλεπω offline ενω μου λεει οτι ειναι κανονικα online μεσα . η λυση παλι ειναι να βγω και να ξαναμπω για να μου τον εμφανισει online . κυριως αυτα τα προβληματα θεωρω οτι εμφανιζονται οταν εχω ανοιχτο το msn αρκετες ωρες , λες και σκαλωνει καποια στιγμη και θελει sing out και sing in για να στρωσει !!! ειναι καπως εκνευριστικο εχετε παρατηρησει αυτα τα προβληματα ?
ikskarda Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 παιδια εδω και καποιες μερες αντιμετωπιζω διαφορα προβληματα με το messenger . 2-3 φορες μεχρι τωρα ενω ηθελα να μιλησω σε καποια επαφη μου μου ελεγε οτι δεν μπορει να παραδοθει το μηνυμα , ενω το ιδιο μου ειπαν και καποιες επαφες μου που προσπαθουσαν να μου μιλησουν οτι δεν επερνα τα μηνυματα τους . η λυση ηταν να βγω και να ξαναμπω για να μπορεσω να στειλω μηνυμα στην επαφη που ηθελα να μιλησω . να σημειωσω οτι αυτο το εκανε τυχαιες στιγμες , ενω πχ πριν μπορει να μιλουσα κανονικα στο ιδιο ατομο , ξαφνικα να μην του αποστελνει τα μηνυματα μου . δευτερο προβλημα , αρκετες φορες οταν μπαινει ενα ατομο και μου μιλαει εγω τον βλεπω offline ενω μου λεει οτι ειναι κανονικα online μεσα . η λυση παλι ειναι να βγω και να ξαναμπω για να μου τον εμφανισει online . κυριως αυτα τα προβληματα θεωρω οτι εμφανιζονται οταν εχω ανοιχτο το msn αρκετες ωρες , λες και σκαλωνει καποια στιγμη και θελει sing out και sing in για να στρωσει !!! ειναι καπως εκνευριστικο εχετε παρατηρησει αυτα τα προβληματα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα