venejo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 εμένα μαρέσει... γιατι είναι πιο γρήγορο... !! (κατα τα άλλα το έχουν κάνει μπουρ**λο..) +++1 . Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλοι..... Έχει να πάρει φωτιά από διαφήμιση όταν ξεκινήση το πράμα στο φούλ του, που θα πάει σύννεφο. Σε κάθε παραθυρο έχει και απο μια ήδη...
ikskarda Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 για αυτο και εγω εβαλα το apatch και αφαιρεσα τις διαφημισεις
XxNightmare7xX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 οποιος εχει το windows live messenger 2009 το ελληνικο ας μου στειλειπ pm να μου το στειλει η αν υπαρχει καποιο λινκ στειλτε μου να το κατεβασω! Βιαστηκα να το σβησω το παλιο και με το καινουργιο msn απογοητευτικα!!!!!!!!!!
venejo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 οποιος εχει το windows live messenger 2009 το ελληνικο ας μου στειλειπ pm να μου το στειλει η αν υπαρχει καποιο λινκ στειλτε μου να το κατεβασω! Βιαστηκα να το σβησω το παλιο και με το καινουργιο msn απογοητευτικα!!!!!!!!!! Σου στειλα PM αλλά πιο πάνω το έχουν ανεβάσει κι άλλοι αλλού ήδη.
XxNightmare7xX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Σου στειλα PM αλλά πιο πάνω το έχουν ανεβάσει κι άλλοι αλλού ήδη. Α τωρα το ειδα! ευχαριστω πολυ φιλε!
Nickkrn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Το θέμα είναι όπως προανέφερα πως όπως και με άλλα updates του messenger θα ζητάει υποχρεωτική αναβάθμιση σε σημείο που με τον παλιό δεν θα αφήνει ούτε login να κάνεις. Αυτό μάλλον θα αργήσει πολύ να γίνει, μιας και η νέα έκδοση δεν υποστηρίζεται πλέον στα ΧP. Οπότε μέχρι να σταματήσει τελείως η υποστήριξη των XP η παλιά έκδοση θα λειτουργεί κανονικά. Πιστεύω μέχρι τότε να βγεί κάποιο patch ή κάποιο addon που να διορθώνει αυτές της αηδίες.
elven Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 εχει φάει πόρτα εδώ και καιρό. skype,adium πλέον Γιατί δε τα ονομάζει Facespaces;Αφού αυτό φαίνεται να επιδιώκει
alexhs gk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Να κανω μια ερωτηση..??? Για χπ βγαινει???? Και επισης βρισκω το 2011 οχι το 2010
alexhs gk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Αυτό μάλλον θα αργήσει πολύ να γίνει, μιας και η νέα έκδοση δεν υποστηρίζεται πλέον στα ΧP. Οπότε μέχρι να σταματήσει τελείως η υποστήριξη των XP η παλιά έκδοση θα λειτουργεί κανονικά. Πιστεύω μέχρι τότε να βγεί κάποιο patch ή κάποιο addon που να διορθώνει αυτές της αηδίες. Α οκ τωρα ειδα την απαντηση αυτη
tanklas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 tanklas εδώ σου ανέβασα τον (ελληνικό) installer της παλιάς καλής έκδοσης 14.0.8117.0416Πώ ένας θεός με φύλαξε και δέν τον πέταξα όταν κατέβασα τον καινούριο (κι έτσι γύρισα και εγώ στην παλιά μετά απο λίγο που δοκίμασ το νέο εξάμβλωμα). Το βρήκα και στην σελίδα της MS (ας γράφει οτι είναι έκδοση 14.0.8117.0427 τελικά όταν το κατέβασα στις Ιδιοτητές αρχείου έγραφε έκδοση 14.0.8117.0416). φιλε μου εχει ενα πλοβληματακι ομως... δεν δουλευει πλεον η απλη προβολη βιντεο παρα μονο η πληρης βιντεοκληση.... Υπαρχει περιπτωση να φταιει το PLUS???
SMIRNOFF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 σχετικά με το live essentials 2011.. όπως το εγκατέστησα... έτσι το απεγκατέστησα μετά από 1 λεπτό..
ikskarda Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 οχι κανει μονο videocall , δεν εχει δυνατοτητα συνδεσης μονο με καμερες .
tanklas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 τελικα βρηκα τι φταει. η εκδοση του WLM. στην τελυταια "δομη" του wlm 9 εχουν κοψει την δυνατοτητα αποστολης εικονας. πρεπει να βρω την προηγουμενη (14.0.8089.726). Καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα