kallair Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 παιδια ξερουμε τι αλλαγές έχει η final έκδοση σε σχέση με την τελέυταία beta;
kurkosdr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Για να μην φορτωνω το pcάκι μου, να κανω μια ερωτηση: Ο Movie Maker σωζει σε οποιοδήποτε αλλο φορμα εκτος απο WMV; Τουλαχιστον οι προηγουμενες εκδοσεις εκαναν τον κοπο να σου δωσουν μια επιλογη για DV-AVI, τωρα μονο WMV, το οποιο ειναι πραγματικα το πιο αχρηστο φορμα του κοσμου...
thanos75x Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Παω απο την επισημη σελιδα να το κατεβασω και μου λεει δεν ειναι εφαρμογη win32...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 δεν υποστηρίζει winXP btw...
dark_banishing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ένα που μ ενοχλεί είναι που πλέον δίπλα από κάθε ομάδα δεν γράφει πόσοι είναι online. παλιά έλεγε π.χ κατηγορία "insomniacs 11/25"
venejo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Η αλήθεια είναι πως δε μ' αρέσει καθόλου η δουλεία του "νέου" και λέω να μείνω με την παλιά. Έλα όμως που κάποια στιγμή θα σε υποχρεώνει να βάλεις την πιο πρόσφατη αφού δεν θα σ'αφήνει να κάνεις ούτε sign-in, οπότε λίγο ακόμα και η θα το βάλω στην άκρη ψάχνοντας κάνα εναλλακτικό ΙΜ.
Nickkrn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά sorry που το λέω αλλά μάλλον πάμε για εναλλακτικούς πλέον αν δεν βγεί κάποιο patch ή κάποιο addon (msgplus,msgdiscovery κτλ) που να επαναφέρει σημαντικότατα features που ειχαν οι προηγούμενες εκδόσεις. Εκτός απο τα nicknames που είναι ένα θέμα, το άλλο πρόβλημα είναι για το appear offline που μάλλον αρκετοί δεν κατάλαβαν οτι ισούται με το block πλέον. Στην νέα έκδοση το appear offline είναι το αντίστοιχο του block στις προηγούμενες εκδόσεις, για τον απλούστατο λόγο, οτι αν δεν είσαι offline δεν μπορείς να μιλήσεις σε κανέναν. Απο την άλλη αν κάνεις appear online σε συγκεκριμένα άτομα, γίνεται το γενικό status σου online, και μπορείς να μιλήσεις και να σου μιλήσουν μόνο τα άτομα που έχεις κάνει να εμφανίζονται online. Στους υπόλοιπους ούτε να σου μιλήσουν μπορούν ούτε να τους μιλήσεις(=>block). Με λίγα λόγια έχει καταργηθεί το οffline messaging αν έχετε καταλάβει, και για να μιλήσεις πρέπει να είσαι online αναγκαστικά και να έχεις και τα άτομα που θες να σε βλέπουν appear online to this person. Πραγματικά τραγικές παραλείψεις αυτές, ελπίζω σύντομα να βγει κάποια λύση αλλιώς αρκετοί θα αποχαιρετήσουμε οριστικά το windows live messenger...
DJTaurus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Η αλήθεια είναι πως δε μ' αρέσει καθόλου η δουλεία του "νέου" και λέω να μείνω με την παλιά. Έλα όμως που κάποια στιγμή θα σε υποχρεώνει να βάλεις την πιο πρόσφατη αφού δεν θα σ'αφήνει να κάνεις ούτε sign-in, οπότε λίγο ακόμα και η θα το βάλω στην άκρη ψάχνοντας κάνα εναλλακτικό ΙΜ.Δοκιμασε το pidgin...ειναι το πιο απλο universal messenger.
tanklas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα κι απο μενα! δοκιμασα να κατεβασω και γω την καινουρια εκδοση και αφο δεν μου αρεσε ειπα να γυρισω στην παλια. αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο τελικα. το μονο ποθ καταφερα ηταν να βρω την αγγλικη εκδοση του WLM2009. ξερει κανεις που μπορω να βρω την ελληνικη? Συγνωμη αν επαναλαμβανω ιδια ερωτηση αλλα δεν βρηκα απαντηση απο οσο εψαξα...
eSATA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μήπως το ψάχνεις στο google σαν msn; http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other
dhmak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) tanklas εδώ σου ανέβασα τον (ελληνικό) installer της παλιάς καλής έκδοσης 14.0.8117.0416 Πώ ένας θεός με φύλαξε και δέν τον πέταξα όταν κατέβασα τον καινούριο (κι έτσι γύρισα και εγώ στην παλιά μετά απο λίγο που δοκίμασ το νέο εξάμβλωμα). Το βρήκα και στην σελίδα της MS (ας γράφει οτι είναι έκδοση 14.0.8117.0427 τελικά όταν το κατέβασα στις Ιδιοτητές αρχείου έγραφε έκδοση 14.0.8117.0416). Φίλε tanklas δέν έχω αντιμετωπίση τέτοιο πρόβλημα, μάλλον θα φταίει το PLUS που λές. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2010 από dhmak
tanklas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 tanklas εδώ σου ανέβασα τον (ελληνικό) installer της παλιάς καλής έκδοσης 14.0.8117.0416Πώ ένας θεός με φύλαξε και δέν τον πέταξα όταν κατέβασα τον καινούριο (κι έτσι γύρισα και εγώ στην παλιά μετά απο λίγο που δοκίμασ το νέο εξάμβλωμα). Ευχαριστω πολυ!
venejo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 tanklas εδώ σου ανέβασα τον (ελληνικό) installer της παλιάς καλής έκδοσης 14.0.8117.0416Πώ ένας θεός με φύλαξε και δέν τον πέταξα όταν κατέβασα τον καινούριο (κι έτσι γύρισα και εγώ στην παλιά μετά απο λίγο που δοκίμασ το νέο εξάμβλωμα). Το βρήκα και στην σελίδα της MS (ας γράφει οτι είναι έκδοση 14.0.8117.0427 τελικά όταν το κατέβασα στις Ιδιοτητές αρχείου έγραφε έκδοση 14.0.8117.0416). Το θέμα είναι όπως προανέφερα πως όπως και με άλλα updates του messenger θα ζητάει υποχρεωτική αναβάθμιση σε σημείο που με τον παλιό δεν θα αφήνει ούτε login να κάνεις.
XxNightmare7xX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 δεν μου αρεσει καθολου! ειναι χαλια! και δεν δεχεται και το msn plus... απο το κακο στο χειροτερο και το msn (μετα το facebook) Aπο που μπορω να κατεβασω το παλιο messenger?
Luciddream Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 εμένα μαρέσει... γιατι είναι πιο γρήγορο... !! (κατα τα άλλα το έχουν κάνει μπουρ**λο..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα