Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να μην φορτωνω το pcάκι μου, να κανω μια ερωτηση: Ο Movie Maker σωζει σε οποιοδήποτε αλλο φορμα εκτος απο WMV; Τουλαχιστον οι προηγουμενες εκδοσεις εκαναν τον κοπο να σου δωσουν μια επιλογη για DV-AVI, τωρα μονο WMV, το οποιο ειναι πραγματικα το πιο αχρηστο φορμα του κοσμου...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δε μ' αρέσει καθόλου η δουλεία του "νέου" και λέω να μείνω με την παλιά. Έλα όμως που κάποια στιγμή θα σε υποχρεώνει να βάλεις την πιο πρόσφατη αφού δεν θα σ'αφήνει να κάνεις ούτε sign-in, οπότε λίγο ακόμα και η θα το βάλω στην άκρη ψάχνοντας κάνα εναλλακτικό ΙΜ.

Δημοσ.

Παιδιά sorry που το λέω αλλά μάλλον πάμε για εναλλακτικούς πλέον αν δεν βγεί κάποιο patch ή κάποιο addon (msgplus,msgdiscovery κτλ) που να επαναφέρει σημαντικότατα features που ειχαν οι προηγούμενες εκδόσεις. Εκτός απο τα nicknames που είναι ένα θέμα, το άλλο πρόβλημα είναι για το appear offline που μάλλον αρκετοί δεν κατάλαβαν οτι ισούται με το block πλέον.

Στην νέα έκδοση το appear offline είναι το αντίστοιχο του block στις προηγούμενες εκδόσεις, για τον απλούστατο λόγο, οτι αν δεν είσαι offline δεν μπορείς να μιλήσεις σε κανέναν. Απο την άλλη αν κάνεις appear online σε συγκεκριμένα άτομα, γίνεται το γενικό status σου online, και μπορείς να μιλήσεις και να σου μιλήσουν μόνο τα άτομα που έχεις κάνει να εμφανίζονται online. Στους υπόλοιπους ούτε να σου μιλήσουν μπορούν ούτε να τους μιλήσεις(=>block).

Με λίγα λόγια έχει καταργηθεί το οffline messaging αν έχετε καταλάβει, και για να μιλήσεις πρέπει να είσαι online αναγκαστικά και να έχεις και τα άτομα που θες να σε βλέπουν appear online to this person. Πραγματικά τραγικές παραλείψεις αυτές, ελπίζω σύντομα να βγει κάποια λύση αλλιώς αρκετοί θα αποχαιρετήσουμε οριστικά το windows live messenger...

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι πως δε μ' αρέσει καθόλου η δουλεία του "νέου" και λέω να μείνω με την παλιά. Έλα όμως που κάποια στιγμή θα σε υποχρεώνει να βάλεις την πιο πρόσφατη αφού δεν θα σ'αφήνει να κάνεις ούτε sign-in, οπότε λίγο ακόμα και η θα το βάλω στην άκρη ψάχνοντας κάνα εναλλακτικό ΙΜ.
Δοκιμασε το pidgin...ειναι το πιο απλο universal messenger.
Δημοσ.

καλησπερα κι απο μενα! δοκιμασα να κατεβασω και γω την καινουρια εκδοση και αφο δεν μου αρεσε ειπα να γυρισω στην παλια. αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο τελικα. το μονο ποθ καταφερα ηταν να βρω την αγγλικη εκδοση του WLM2009. ξερει κανεις που μπορω να βρω την ελληνικη?

Συγνωμη αν επαναλαμβανω ιδια ερωτηση αλλα δεν βρηκα απαντηση απο οσο εψαξα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

tanklas εδώ σου ανέβασα τον (ελληνικό) installer της παλιάς καλής έκδοσης 14.0.8117.0416

Πώ ένας θεός με φύλαξε και δέν τον πέταξα όταν κατέβασα τον καινούριο (κι έτσι γύρισα και εγώ στην παλιά μετά απο λίγο που δοκίμασ το νέο εξάμβλωμα).

Το βρήκα και στην σελίδα της MS

(ας γράφει οτι είναι έκδοση 14.0.8117.0427 τελικά όταν το κατέβασα στις Ιδιοτητές αρχείου έγραφε έκδοση 14.0.8117.0416).

Φίλε tanklas δέν έχω αντιμετωπίση τέτοιο πρόβλημα, μάλλον θα φταίει το PLUS που λές.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
tanklas εδώ σου ανέβασα τον (ελληνικό) installer της παλιάς καλής έκδοσης 14.0.8117.0416

Πώ ένας θεός με φύλαξε και δέν τον πέταξα όταν κατέβασα τον καινούριο (κι έτσι γύρισα και εγώ στην παλιά μετά απο λίγο που δοκίμασ το νέο εξάμβλωμα).

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Το βρήκα και στην σελίδα της MS

(ας γράφει οτι είναι έκδοση 14.0.8117.0427 τελικά όταν το κατέβασα στις Ιδιοτητές αρχείου έγραφε έκδοση 14.0.8117.0416).

Το θέμα είναι όπως προανέφερα πως όπως και με άλλα updates του messenger θα ζητάει υποχρεωτική αναβάθμιση σε σημείο που με τον παλιό δεν θα αφήνει ούτε login να κάνεις.

Δημοσ.

δεν μου αρεσει καθολου! ειναι χαλια! και δεν δεχεται και το msn plus...

απο το κακο στο χειροτερο και το msn (μετα το facebook)

Aπο που μπορω να κατεβασω το παλιο messenger?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...