VasKag Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 κάνει και για τα xp τελικά; τελικά δεν έλυσαν το πρόβλημα με την κάμερα και το nickname; καλοι μαμακες είναι! ο offline installer που κατεβασα βγαζει μηνυμα λαθους στα xp. στα 7 δουλευει κανονικα. οποτε μαλλον δεν δουλευει στα xp.
ikskarda Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Απλά πείτε μου ποιο ζώο στη MS σκέφτηκε να μην μπορούμε να βάλουμε σκέτο nickname και να χρειάζεται First Name/Last Name το οποίο πλέον θα φαίνεται αντί για το nickname στο msn(σε αυτούς που έχουν την 2011 version)! Θα τον βρω που θα πάει... δε βρηκα καποια επαφη μου που να εβαλε το νεο msn αλλα σε ολους μιλησα ενω εμενα γραφει ονομα επιθετο στο παραθυρο συνομιλιας εκεινος βλεπει στο δικο του το nickname που ειχα απο την προηγουμενη εκδοση . οποτε στην ουσια το Msnplus που χρωματιζαμε ολοι τα ονοματα μας παει σκαρτο . επιπλεον εγω κατεβασα και εβαλα το apatch και αφαιρεσα καποια περιττα οπως διαφημισεις , αλλα δεν εχει ακομα αρκετες επιλογες patchαρισματος (πχ πολλαπλες δονησεις κτλ) PS: δεν μαρεσει στι φωτο που σας δειχνω που patchαρα το msn και βγηκαν οι διαφημισεις και στην κατω του μερια εμεινε ενα ασπρο κουτι σκετο !!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 δε βρηκα καποια επαφη μου που να εβαλε το νεο msn αλλα σε ολους μιλησα ενω εμενα γραφει ονομα επιθετο στο παραθυρο συνομιλιας εκεινος βλεπει στο δικο του το nickname που ειχα απο την προηγουμενη εκδοση . όπως είπα, αν έχει και ο άλλος την νέα έκδοση θα βλέπει το ονοματεπώνυμό σου
ikskarda Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ουτως η αλλως φαινοταν οταν εστελνες και email . εγω εχω βαλει στο ονομα το πρωτο γραμμα του ονοματος μου και στο επιθετο το ιδιο (τα αρχικα γραμματα δηλαδη) . μου την εχει σπασει ομως το ασπρο κουτι κατω που ηταν για διαφημιστικους λογους και ενω αφαιρεσα τις διαφημισεις εχει παρεμεινει αυτο . επιπλεον δε ξερω αν προσεξατε δεν εχει δυνατοτητα να οριστεις καποιο antivirus να scanαρει τα αρχεια που σου στελνουν η κανω λαθος ? αντε να βγει και το νεο msnplus που να ειναι συμβατο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 άλλο σε email όμως και άλλο να το βλέπουν όλοι στον messenger, που δεν είναι απαραίτητα "φίλοι"...
ikskarda Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 απορω πραγματικα ομως γιατι δεν υπαρχει επιλογη να ορισεις antivirus για προστασια . επιπλεον επειδη κανενας φιλος μου δε το χει βαλει ακομα δεν εχω τσεκαρει και τα offline videos που στελνεις
DJTaurus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Απλά πείτε μου ποιο ζώο στη MS σκέφτηκε να μην μπορούμε να βάλουμε σκέτο nickname και να χρειάζεται First Name/Last Name το οποίο πλέον θα φαίνεται αντί για το nickname στο msn(σε αυτούς που έχουν την 2011 version)! Θα τον βρω που θα πάει...Kαι ποιο ζωο αφαιρεσε την δυνατοτητα να μιλας με καποιον ενω εισαι offline....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Kαι ποιο ζωο αφαιρεσε την δυνατοτητα να μιλας με καποιον ενω εισαι offline.... ενώ φαίνεσαι offline θες να πεις πράγματι είναι ενοχλητικό αλλά υπάρχει λύση έστω και κουραστική, appear offline σε όλους και online σε συγκεκριμένο για κάθε φορα που θες να μιλήσεις σε κάποιον
epicouros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Kαι ποιο ζωο αφαιρεσε την δυνατοτητα να μιλας με καποιον ενω εισαι offline.... Μπορείς να διαλέξεις σε ποιους θα φαίνεσαι offline και σε ποιους online.
DJTaurus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ενώ φαίνεσαι offline θες να πεις πράγματι είναι ενοχλητικό αλλά υπάρχει λύση έστω και κουραστική, appear offline σε όλους και online σε συγκεκριμένο για κάθε φορα που θες να μιλήσεις σε κάποιον Nαι το ξερω αυτο....αλλα σιγα μην το κανω καθε φορα.Οσο για το nickname επειδη σαν βασικο mail εχω το gmail κ το htomail δεν με ενδιαφερει απλως εβαλα στο name το nickname μου και στο επωνυμο μια κατω παυλα. Οταν κανω εξοδο γιατι το εικονιδιο του msn φευγει απο την taskbar δεξια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 no idea, δεν έχω κάνει sign out ακόμα
FarCry Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Απλά πείτε μου ποιο ζώο στη MS σκέφτηκε να μην μπορούμε να βάλουμε σκέτο nickname και να χρειάζεται First Name/Last Name το οποίο πλέον θα φαίνεται αντί για το nickname στο msn(σε αυτούς που έχουν την 2011 version)! Θα τον βρω που θα πάει... its a feature not a bug The loss of nicknames is a result of the social integration. Facebook and LinkedIn, in particular, use real names; the abandonment of nicknames and use of real names within Messenger is a reflection of this. It's a move that has been unpopular with many long-time Messenger users; the ability to create "screen names" is a long-standing feature of instant messaging, and its removal, especially for those not interested in social networking features, is felt to be something of a privacy violation. http://arstechnica.com/microsoft/news/2010/10/windows-live-essentials-2011-brings-good-bad-in-equal-measure.ars
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 @_*@#$_)@#($@#_%()@#%_@#)(%@#_%)@(#%_@)*%@_%)@*%#_@%)#@(%@#_%)@#((5 censored μπινελίκια νταλικέρη στο γήπεδο...
ikskarda Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Οταν κανω εξοδο γιατι το εικονιδιο του msn φευγει απο την taskbar δεξια? νομιζω οτι δεν να πας γιατι ΔΕΝ φευγει απο κατω δεξια , γιατι εμενα αυτο μου συμβαινει πατωντας δεξι κλικ και εξοδο , υπαρχει το σηματακι του messenger με ενα κοκκινο χ επιπλεον βρηκα ακομα ενα προβλημα , οταν παω tools και setup audio και video devices μου πεταει μηνυμα οτι We are unable to run audio and video setup ? τι κουλο ειναι παλι αυτο ? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2010 από ikskarda
venejo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ελληνικό offline installer έχει βρει κανείς? Για την αγγλική έκδοση υπάρχει το http://g.live.com/1rewlive4-all/en/wlsetup-all.exe. Τώρα εαν αντί για en βάλει κανεις το el που ισχύει για το http://g.live.com/1rewlive4-web/el/wlsetup-web.exe που είναι ο Ελληνικός online installer δεν... Άκυρο μάλλον το ανεβάσανε σήμερα αφού χτες δεν ίσχυε. http://g.live.com/1rewlive4-all/el/wlsetup-all.exe για τον Ελληνικό offline installer λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα