y=αx+β Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν είναι κουλό, είναι η "facebookοποιηση" που λέγαμε?Πλέον, όλα public και στο μσν, με privacy settings που ξεπερνάει και αυτά του facebook στην πολυπλοκότητα. Σκέφτομαι σοβαρά πλέον, να πάω μια βόλτα από miranda, pidgin ή trillian Δεν κάνεις τίποτα έτσι. Είπα και στην αρχή ότι δεν είναι θέμα λογισμικού αλλά του δικτύου/βάσης δεδομένων των επαφών του windows live. Αυτά τα προγράμματα είναι απλώς εναλλακτικά λογισμικά και χρησιμοποιούν το δίκτυο και τις επαφές άλλων υπηρεσιών όπως windows live (msn), yahoo, aol κλπ. Όπως με τα κινητά: Άλλο πράγμα η συσκευή και άλλο πράγμα το δίκτυο. Το λογισμικό στην προκειμένη περίπτωση είναι η συσκευή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όσοι δε γουστάρουμε πια, είναι να αλλάξουμε δίκτυο. Ελπίζω ότι αν το κάνουν αρκετοί σε όλο τον κόσμο και δει η microsoft τη μειωμένη κίνηση στο δίκτυό της, θα καταλάβει ότι δε μας αρέσουν οι αλλαγές. Εγώ θα περάσω μια βόλτα από το Skype (που βγαίνει και σε portable έκδοση) και αλλού να δω πως είναι και σε όποιο μ' αρέσει θα κάτσω. Και θα πω και στους φίλους (επαφές) μου ότι τέρμα το msn για μένα γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο (έχουν ήδη μαζευτεί αρκετοί από την 2009 έκδοση) και θα πάω εκεί, και όποιος με θέλει θα με βρει εκεί. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2010 από y=αx+β
guido Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 πάντως στην ουσία δεν άλλαξε κάτι στο msn σχετικά με αυτά που λέτε. υπήρχαν ήδη , απλά οι πολλοί δεν το είχαν πάρει χαμπαρί . Απλά τώρα πλέον είναι εμφανές επειδή σου ζητάει να ορίσεις τα security settings για το profile σου ,ενώ πριν απλά έπρεπε να μπεις μόνος σου στο profile σου και να το ψάξεις οτι υπάρχει τέτοιο θέμα anyway εγώ το έχω κάνει unistall εξαρχής και ξαναέβαλα την προηγούμενη . Οταν βγει final version και ανάλογα πως θα είναι βλέπουμε.
y=αx+β Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 πριν ήταν μόνο οι ενημερώσεις. τώρα είναι και η λίστα επαφών και η εικόνα και τα πάντα.
guido Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 btw η λίστα επαφών από που είναι προσβάσιμη; από το profile; αν ναι αυτο δεν ειναι ανεξάρτητο από ποια έκδοση msn έχεις; ρωτάω γιατί δεν βλέπω κάποια τέτοια ρύθμιση στο profile
y=αx+β Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ναι, από το προφίλ. πλέον οι επαφές στο messenger και οι φίλοι στο spaces ταυτίζονται. το ίδιο και η εικόνα στο messenger με την εικόνα στο προφίλ. τα έχω πει και πριν στη σελίδα 2 αυτού του τόπικ. ας μη γεμίζουμε το τόπικ μηνύματα χωρίς λόγο.
y=αx+β Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Άραγε η microsoft προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να ανταγωνιστεί το facebook και κοιτάζει να του μοιάσει? Πραγματικά νομίζει δηλαδή ότι ο λόγος που ο κόσμος προτιμάει το facebook από το msn είναι ότι τα έχει όλα ανοιχτά? Το γεγονός ότι το msn είναι βαρύ λογισμικό και σε κάθε έκδοση γίνεται βαρύτερο δεν το έχουν σκεφτεί? Και δε βγαίνει και σε portable. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2010 από y=αx+β
dimitris2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε κανείς την beta 2; Πάω να την κάνω install αλλά όταν φτάνει το 100% πετάει no internet connection...
nickarmy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) πάω τώρα μισώ ... πηγα και τη κατεβασα απο άλλο server και ειναι οκ Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2010 από nickarmy
personGR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε κανείς την beta 2; Πάω να την κάνω install αλλά όταν φτάνει το 100% πετάει no internet connection... Και σε μένα, το ίδιο έβγαλε, αλλά παραδόξως εγκαταστάθηκε μια χαρά.(!)
dimitris2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Και σε μένα, το ίδιο έβγαλε, αλλά παραδόξως εγκαταστάθηκε μια χαρά.(!) Και γω σκέφτηκα ότι μπορεί να εγινε κανονικά η εγκατάσταση, ομως μου άνοιξε η παλιά έκδοση του messenger όταν το έτρεξα...
alexzzz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μόλις το έβαλα και μπήκε κανονικά με την μία αλλά δεν είχα περάσει καμία προηγούμενη έκδοση beta. Δεν βρίσκω πουθενά σύνδεση του twitter λογαριασμού μου... δεν το υποστηρίζει; θυμάμαι λάθος;
dimitris2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε κανείς την beta 2; Πάω να την κάνω install αλλά όταν φτάνει το 100% πετάει no internet connection... Τελικά έλυσα το πρόβλημα με μια καθαρή εγκατάσταση του προγράμματος
dimitris2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε κανείς την beta 2; Πάω να την κάνω install αλλά όταν φτάνει το 100% πετάει no internet connection... Τελικά έλυσα το πρόβλημα με μια καθαρή εγκατάσταση του προγράμματος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 πότε με το καλό η final?
dimitris2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Λογικά στο πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για 25/08. Εφόσον καθυστέρησε η πρώτη beta θα καθυστερήσει και η final, γιαυτό είπα Σεπτέμβριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα