bnvdarklord Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μηπως θα πρεπει να αναφερεται στον τίτλο του αρθρου τουλαχιστον οτι μιλάμε για beta?
ghadhika Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εμένα το messenger είναι ουσιαστικά άχρηστο. Συνδέεται και αυτόματα αποσυνδέεται, reconnect-disconnect-reconnect-disconnect...κοκ...
y=αx+β Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αν συνεχίσει έτσι το msn νομίζω πως θα το κόψω. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο λογισμικό αλλά γενικά την υπηρεσία. Σιγά σιγά παύει να είναι όπως παλιά. Δεν προσθέτει απλώς νέες δυνατότητες, αλλά αφαιρεί και τις παλιές: Πριν η εικόνα και το προσωπικό μήνυμα ήταν ορατά μόνο σε όσους ήταν συνδεδεμένοι εκείνη την ώρα ενώ τώρα με τις τελευταίες αλλαγές στο office live, όπως θα έχετε προσέξει τα βλέπουν όλες οι επαφές στη σελίδα του προφίλ χρήστη στο spaces. Ειδικά η εικόνα δεν μπορεί να κρυφτεί από κανένα χρήστη του windows live και είναι ορατή ακόμα και σε μη φίλους! Επιπλέον, η ενοποίηση των επαφών του messenger με τους φίλους στο spaces καθιστά και τις επαφές (που μέχρι τώρα ήταν ορατές μόνο σε αυτόν που τις είχε) δημόσια ορατές από προεπιλογή! Μπορούμε βέβαια να επιλέξουμε να μη φαίνονται, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να φαινόμαστε στις επαφές των φίλων μας που δεν τις έχουν κρύψει. Γενικά, αυτή η facebookοποίηση δε μου αρέσει καθόλου στο msn που ως τώρα ήταν κάτι τελείως διαφορετικό και κλασικό στο είδος του. Κάτι άλλο άσχετο που έχω παρατηρήσει στο msn φέτος είναι το εξής ελάττωμα: Κατ' αρχήν, ξέρουμε όλοι ότι στις επιλογές υπάρχει ένα παραθυράκι που δείχνει ποιοί μας έχουν στις επαφές τους και ποιοί δεν μας έχουν. Ενώ παλιά λειτουργούσε τέλεια, τώρα δε λειτουργεί σωστά. Άτομα που με έχουν στις επαφές τους δεν μου τα δείχνει, ενώ άτομα που με έχουν σβήσει, συνεχίζει και τα δείχνει! Το ξέρω καλά γιατί το έχω επαληθεύσει. Βάλαμε τους υπολογιστές δίπλα δίπλα, κάναμε τα απαραίτητα add και delete και το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας περιγράφω.
mimidon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Κάτι άλλο άσχετο που έχω παρατηρήσει στο msn φέτος είναι το εξής ελάττωμα: Κατ' αρχήν, ξέρουμε όλοι ότι στις επιλογές υπάρχει ένα παραθυράκι που δείχνει ποιοί μας έχουν στις επαφές τους και ποιοί δεν μας έχουν. Ενώ παλιά λειτουργούσε τέλεια, τώρα δε λειτουργεί σωστά. Άτομα που με έχουν στις επαφές τους δεν μου τα δείχνει, ενώ άτομα που με έχουν σβήσει, συνεχίζει και τα δείχνει! Το ξέρω καλά γιατί το έχω επαληθεύσει. Βάλαμε τους υπολογιστές δίπλα δίπλα, κάναμε τα απαραίτητα add και delete και το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ναι, αυτό το κομμάτι το έχει από την προηγούμενη έκδοση... Βαρετό έχει καταντήσει πλέον
umaga Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 επισεις αυτο με της προσκλισεις στο προφιλ που πατας να δεις την προσκλιση και ζηταει ονομα.... δεν εχω βαλει ακομα την καινουρια εκδοση αλλα αμα ειναι τοσο χαλια που λετε το βλεπω να παιρνει την αγουσα το μσν απο το πσ μου
nickarmy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 είναι και λίγο στιλ fakebook ... , όσο για τον y=ax+b νομίζω πως γίνετε να επιλέξεις τι μπορεί να φαίνεται στους άλλους
kallair Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 ρε παιδιά τελικά έχει βγει κανονική έκδοση και όχι beta; και αν ναι, από που την κατεβάζουμε;
nickarmy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 είναι beta !!! αναφαίρετε και στην εγκατάσταση , πήγαινε στην πρώτη σελίδα...
kallair Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 και εγώ που το έψαξα, και στο blog της ομάδας ανάπτυξης του live essentials για την βετα κάνουν λόγο. άλλη ερωτηση: μόλις τελειώσει η beta, το windows live essentials wave 4 θα μπορεί να εγκατασταθει και στα xp ή μονο vista/7 όπως είναι η beta έκδοση του;
zaharias13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μπορείτε να συνδεθείτε εσείς στο msn τώρα; εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα μου βγάζει λάθος και όταν πάω στην σελίδα προβλημάτων βλέπω αυτό το μήνυμα: Το Windows Live Hotmail αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή προβλήματα αναφορικά με τη σύνδεση των χρηστών στην υπηρεσία. Ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα κατά τη διαδικασία σύνδεσης στο λογαριασμό σας Live Hotmail. error 8100043b μου βγάζει.
nickarmy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 και εγώ που το έψαξα, και στο blog της ομάδας ανάπτυξης του live essentials για την βετα κάνουν λόγο. άλλη ερωτηση: μόλις τελειώσει η beta, το windows live essentials wave 4 θα μπορεί να εγκατασταθει και στα xp ή μονο vista/7 όπως είναι η beta έκδοση του; γιατι δεν διαβάζεις την είδηση....
kallair Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 γιατι δεν διαβάζεις την είδηση.... γιατί προφανώς το άρθρο αναφέρετε στην beta και το κείμενο στο αρχικό ποστ αυτό είναι μετάφραση του αγγλικού από το blog του windows live essentials. άρα δεν ξέρουμε αν ισχύει μόνο για beta ή οχι. καμια αλλη απορία;
linkinpark4175 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) (public) Beta είναι η έκδοση, χθες το βράδυ βγήκε. τα σχόλια που έχω να κάνω είναι: pros: 1) Καλύτερο βασικό μενού, περισσότερες επιλογές 2) Χρήση τεχνολογία παρόμοιας με το Zune? 3) socialize 4) tabbed conversations cons: 1) χάλια emoticons 2) complex security settings (το είδε facebook μου φαίνεται) 3) δεν έχουν βάλει βασικά features που έχουν σχεδόν όλα τα IM της εποχής μας (δες messenger plus) 4) το φοντ του βασικού παραθύρου (αυτό που έχει τα contacts κλπ) είναι πολύ μικρο, αν και είναι κάπως λογικό να το κάνουν αυτό για να χωρέσουν όλα αφού πήγαν να βάλουν 150 πράματα σε ένα μικρο κουτάκι 5) Τέλος στο "custom username". Δεν βλέπω πουθενά επιλογή να αλλάξω το screen name εκτός από το να πάω στο windows live και να αλλάξω από εκεί το name και surname του account... για unistall πάει. ειπαμε beta αλλα...εισαι appear offline , και δεν μπορεις να μιλήσεις πουθενά. έχει επιλογή για appear online to this person , αλλά σου αλλάζει όλο το status . το "appear offline to this person" είναι το παλιό "block contact" Πολύ απλά όσους είχες κάνει block τώρα η επιλογή θα λέει "appear online to this person" Δεν προσθέτει απλώς νέες δυνατότητες, αλλά αφαιρεί και τις παλιές: Πριν η εικόνα και το προσωπικό μήνυμα ήταν ορατά μόνο σε όσους ήταν συνδεδεμένοι εκείνη την ώρα ενώ τώρα με τις τελευταίες αλλαγές στο office live, όπως θα έχετε προσέξει τα βλέπουν όλες οι επαφές στη σελίδα του προφίλ χρήστη στο spaces. Ειδικά η εικόνα δεν μπορεί να κρυφτεί από κανένα χρήστη του windows live και είναι ορατή ακόμα και σε μη φίλους! Επιπλέον, η ενοποίηση των επαφών του messenger με τους φίλους στο spaces καθιστά και τις επαφές (που μέχρι τώρα ήταν ορατές μόνο σε αυτόν που τις είχε) δημόσια ορατές από προεπιλογή! Μπορούμε βέβαια να επιλέξουμε να μη φαίνονται, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να φαινόμαστε στις επαφές των φίλων μας που δεν τις έχουν κρύψει. Γενικά, αυτή η facebookοποίηση δε μου αρέσει καθόλου στο msn που ως τώρα ήταν κάτι τελείως διαφορετικό και κλασικό στο είδος του. Σου δίνει επιλογές τύπου facebook και σου λέει ποιοι μπορούν να δουν το προφίλ σου και ποιοι οχι Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2010 από linkinpark4175
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα