Linus_21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 ναι αμε my friend ... ενταξει ξερεις γουστα ειναι αυτα ... δε το χονεψα με εκνευρισε κ το εβγαλα περι ορέξεως ... Καλά δεν θα σκάσω κιόλας, μη νομίζεις. Απλώς φοβάμαι ότι οι περισσότεροι είναι προκατειλημμένοι από τις αρνητικές κριτικές ορισμένων και δεν κάνουν την προσπάθεια να το... συμπαθήσουν.
fragment_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Καλά δεν θα σκάσω κιόλας, μη νομίζεις. Απλώς φοβάμαι ότι οι περισσότεροι είναι προκατειλημμένοι από τις αρνητικές κριτικές ορισμένων και δεν κάνουν την προσπάθεια να το... συμπαθήσουν. σιγουρα εχεις δικιο κανει ενας ου κανουμε ολοι ουυυ ... αλλα το θεμα ειναι οτι το παλεψα με κουρασε και ειναι μια εφαρμογη που χρησιμοποιο συχνα και την θελω απλη οπως ειχα συνηθίσει ... βασικα αυτο που με εκνευρισε παν απ ολα ειναι το θεμα appear offline ... πανικος + λειπει η ζωγραφικη αυτα με τις καμερες δε με απασχολουν κ.τ.λ. το compact view εξ αρχης ...
exalekos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Πωπω έφαγα γερό πακέτο μ'αυτό ναουμ... Το χειρότερο msn που εχει τυχει να δω.Μου κάνει συνέχεια disconnect και μου την σπάει που δεν έχει επιλογή αποθήκευσης μόνο του e-mail...Και τώρα θα κατεβάσω το προηγούμενο.
juno12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ρε παίδες εμένα το msn 11 τρώει ένα κουφό κόλλημα. 2-3 φορές έχει τύχει να μη μου εμφανίζει καμμία επαφή συνδεδεμένη και εγώ φαίνομαι offline σε όλους, αν και το πλαίσιο στην εικόνα μου είναι πράσινο. τις προηγούμενες φορές με απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση όλης της live σαβούρας επανήλθε στα ίσια του, αλλά σήμερα έχει μουλαρώσει. ευτυχώς που υπάρχει το pidgin και κάνουμε δουλειά μας...
kage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 εχει καποιος emoticon με μια μουτζα gif που γραφει και απο πανω παρτα?
jakegate7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) η αλήθεια είναι έκανα για πλάκα αναζήτηση στο google και το βρήκα edit: δε του ξεφεύγει τίποτα τελικά Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από jakegate7
kage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) thanks και γω τα ειδα αλλα δεν ανοιγα τα gif τα ειδα μονο σαν εικονες Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα