Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10 λεπτά άντεξα με το msn 2011.. Τα προβλήματα γνωστα.. Ξαναγύρισα στο 2009 και βρήκα την υγειά μου :-) Εχουμε ακόμα 2-3 χρονάκια πριν το κλειδώσουν :P

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Oύτε εγώ έχω/είχα λειτουργικό πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που υπήρχε στην αρχή ήταν αισθητικό, τώρα το συνήθισα οπότε όλα οκ :-D

Δημοσ.

ενα μονο σας λεω βαζοντας πισω το live 2009 μετ απαο 1-2 μερες λειτουργιας του '11 ειναι λες και ανακουφιζεστε ... ολα τα αλλα περιττα ...

• Super Moderators
Δημοσ.
ενα μονο σας λεω βαζοντας πισω το live 2009 μετ απαο 1-2 μερες λειτουργιας του '11 ειναι λες και ανακουφιζεστε ... ολα τα αλλα περιττα ...

με windows XP ακόμα να φανταστώ? :P

Δημοσ.
Ποιος ανακουφίζετε?

ο ιδιος... περα απο τα γνωστα προβληματακια και τις γνωστες αλλαγες προσπαθησα να συμβιβαστω ... μετα απο αρκετες μερες χθες δηλαδη αποφασισα να γυρισω στο παλιο γιατι σε μια δυσκολη στιγμη με εκνευρισε ταμαλα. ε ... με παιδεψε τοσες μερες γυρισα και υσυχασα δε ξερω ο καθενας πως το βλεπει ... δεν εχω αλλεργια σε οτι καινουριο ... αρκει να εινια λειτουργικο σταθερο και οχι με ανουσιες αφαιρεσεις/αλλαγες. σκοπος ειναι οτι καινουριο βγαινει να το συνηθιζεις σε χρονο τετε ειναι θεμα σχεδιασμου και μελετης οχι να σε εκνευριζει ολο και περισσοτερο

*κατι ασχετο ουτε το design του μ' αρεσει ...

Δημοσ.

To χρησιμοποιώ από beta. Δεν κράσαρε ούτε μία φορά. Βιντεοκλήσεις - μεταφορές αρχείων - chat - share εικόνων όλα κομπλέ. Λογικά όρια στη χρήση μνήμης.

Δοκίμασες το Compact View?

Δημοσ.

α0α0χχα0χα0 ετσι ένιωσα και εγώ.. Μ ε την μόνη διαφορά οτι το χρησιμοποίησα 10 λεπτά :P

Δημοσ.
To χρησιμοποιώ από beta. Δεν κράσαρε ούτε μία φορά. Βιντεοκλήσεις - μεταφορές αρχείων - chat - share εικόνων όλα κομπλέ. Λογικά όρια στη χρήση μνήμης.

Δοκίμασες το Compact View?

ναι αμε my friend ... ενταξει ξερεις γουστα ειναι αυτα ... δε το χονεψα με εκνευρισε κ το εβγαλα περι ορέξεως ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...