Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός του ότι τους βλέπω όλους offline ενώ δεν είναι (το διασταυρώνω με τις κοινές επαφές του skype) ο messenger μου κολλάει συνέχεια το shutdown ΚΑΙ ΤΩΝ 2 μηχανημάτων μου (win 7 x86 & x64) μέχρι που το σύστημα τον τερματίζει αναγκαστικά.

ΟΚ θα πείτε και τι έγινε...

Το θέμα είναι επειδή τερματίζεται abnormally ο messenger, όταν ξανανοίγω τα PC, μου έχει χάσει username, password και τα checkboxes (Remember password κτλ).

WAPOC (What a piece of crap)

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκτός του ότι τους βλέπω όλους offline ενώ δεν είναι (το διασταυρώνω με τις κοινές επαφές του skype) ο messenger μου κολλάει συνέχεια το shutdown ΚΑΙ ΤΩΝ 2 μηχανημάτων μου (win 7 x86 & x64) μέχρι που το σύστημα τον τερματίζει αναγκαστικά.

ΟΚ θα πείτε και τι έγινε...

Το θέμα είναι επειδή τερματίζεται abnormally ο messenger, όταν ξανανοίγω τα PC, μου έχει χάσει username, password και τα checkboxes (Remember password κτλ).

WAPOC (What a piece of crap)

Δημοσ.
Εκτός του ότι τους βλέπω όλους offline ενώ δεν είναι (το διασταυρώνω με τις κοινές επαφές του skype)

προφανως εχεις σε ποιο μεγαλο βαθμο δηλαδη το προβλημα το δικο μου που βλεπω αρκετους Offline ενω δεν ειναι . σωστα ?

Δημοσ.
Εκτός του ότι τους βλέπω όλους offline ενώ δεν είναι (το διασταυρώνω με τις κοινές επαφές του skype)

προφανως εχεις σε ποιο μεγαλο βαθμο δηλαδη το προβλημα το δικο μου που βλεπω αρκετους Offline ενω δεν ειναι . σωστα ?

Δημοσ.

Το MSN 2011 είναι μεγάλη πατάτα. Εγώ ξαναγύρισα στο '10.

Δημοσ.

Το MSN 2011 είναι μεγάλη πατάτα. Εγώ ξαναγύρισα στο '10.

Δημοσ.

δε θελω να το βγαλω , θελω απλα να μαθω γιατι μου κανει αυτα τα προβληματα . δε μαρεσει να κανω unistall/install οποιοδηποτε προγραμμα

Δημοσ.

δε θελω να το βγαλω , θελω απλα να μαθω γιατι μου κανει αυτα τα προβληματα . δε μαρεσει να κανω unistall/install οποιοδηποτε προγραμμα

Δημοσ.
παιδια εδω και καποιες μερες αντιμετωπιζω διαφορα προβληματα με το messenger .

2-3 φορες μεχρι τωρα ενω ηθελα να μιλησω σε καποια επαφη μου μου ελεγε οτι δεν μπορει να παραδοθει το μηνυμα , ενω το ιδιο μου ειπαν και καποιες επαφες μου που προσπαθουσαν να μου μιλησουν οτι δεν επερνα τα μηνυματα τους .

η λυση ηταν να βγω και να ξαναμπω για να μπορεσω να στειλω μηνυμα στην επαφη που ηθελα να μιλησω . να σημειωσω οτι αυτο το εκανε τυχαιες στιγμες , ενω πχ πριν μπορει να μιλουσα κανονικα στο ιδιο ατομο , ξαφνικα να μην του αποστελνει τα μηνυματα μου .

δευτερο προβλημα , αρκετες φορες οταν μπαινει ενα ατομο και μου μιλαει εγω τον βλεπω offline ενω μου λεει οτι ειναι κανονικα online μεσα . η λυση παλι ειναι να βγω και να ξαναμπω για να μου τον εμφανισει online .

κυριως αυτα τα προβληματα θεωρω οτι εμφανιζονται οταν εχω ανοιχτο το msn αρκετες ωρες , λες και σκαλωνει καποια στιγμη και θελει sing out και sing in για να στρωσει !!! ειναι καπως εκνευριστικο

εχετε παρατηρησει αυτα τα προβληματα ?

To ιδιο ακριβως και με μενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτην την απορια την εχω και εγω !!! αλλα και αυτες οι 5-6 επιλογες που εχει μια χαρα κανουν την δουλεια τους . θα προτιμουσα να ειχαν και για την δονηση οπως τα παλιοτερα

Επεξ/σία από ikskarda
Δημοσ.

επιπλεον με εκνευριζει αφανταστα στο οτι εχω αρκετους φιλους οπως και την κοπελα μου που μπαινουν στο msn απο το κινητο τους με διαφορα προγραμματα οπως ebuddy , nimbuzz και μου μιλανε και τους βλεπω παλι offline ενω το παρε δωσε των μηνυματων γινεται κανονικα . και για να μπορεσω να τους δω οτι συνδεθηκαν με το κινητο τους πρεπει να βγω και να ξαναμπω οπως αναφερω και πιο πανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...