cb_papi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αν σου πω να μου εξηγήσεις το λόγο που είπες το παραπάνω θα απαντήσεις? Αν μου απαντήσεις τότε ξέρεις το λόγο που και εγώ απάντησα σε αυτούς που ήθελαν κουβέντα τέτοιου τύπου. Το είπα γιατί πας και καταστρέφεις ένα τόπικ (όχι μόνο εσύ) και μετά λες "δεν φταίω εγώ, με προκάλεσαν"! Μπορεί το linux να μην έχει bugs και κολλήματα σαν τα windows αλλά έχει ένα άλλο τεράστιο πρόβλημα. Τους περισσότερους χρήστες του. Ρε linuxαδες, είμαστε μαζόχες και θέλουμε windows. Α παρατάτε μας.
iliaskr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ποιο μονοπόλειο καλέ μου άνθρωπε;Σε πίεσε κανείς να αγοράσεις windows; Σου είπε κανείς ότι δε μπορείς να αρνηθείς να αγοράσεις φορητό χωρίς λειτουργικό; Πάνε πάρε μακ να σου πω εγώ μονοπόλειο.. Μην λέμε ότι θέλουμε επειδή μερικοί, μερικοί αυνανιστικά κοιτάτε την microsoft σαν εχθρό δεν θα πει ότι ντε και καλά είναι...Επιχείριση είναι το συμφέρον της κοιτάει (είμαι με ubuntu τώρα έτσι) αλλά αυτό το κομπλεξικο " θα έρθει η στιγμή που το μονοπόλειο της Microsoft θα σπάσει" είναι εντελώς βλακώδες. (χωρίς να με συγχωρείς αλλά είναι!) Ποια εξέλιξη περιμένεις αν σταματίσει το μονοπόλειο που λες; Τι σκατά θα γίνουν τα πισί όταν κλείσει η microsoft και βγείτε εσείς οι λινουξάδες από την τουαλέτα σας ανεβάζοντας το φερμουάρ σας; Μα μας αναγκάζουν να αγοράσουμε Windows με κάθε φορητό.Δεν υπάρχει (εν Ελλάδι τουλάχιστον) η επιλογή λειτουργικού. με τα παραθυρα μπορεισ να κανεισ οτι θεσ. Tοσα προγραμματα που υπαρχουν σπασμενα και μη τοσα παιχνιδια εχει την μεγαλυτερη υποστηριξει και τωρα με τα βελτιωμενα γουιντοσ. Δυσκολα θα την ξεπεραση καποιοσ. Και στο GNU/Linux υπάρχουν πάρα πολλά ελεύθερα προγράμματα με την υποστηριξη της κοινότητας.Και είναι και νόμιμα. (Συγνώμη για το off-topic)
Nik.K Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μπορώ να πω το ίδιο. Αν δεν είναι αιχμή της τεχνολογίας ένα λειτουργικό που τρέχει από τοστιέρες μέχρι υπερ-υπολογιστές τότε τι είναι? Δεν είναι αυτόσκοπός του, είναι ιδιότητα του, από σχεδιασμού του (από τεχνολογικής άποψης και από άποψης του τρόπου ανάπτυξης). Και δεν περιμένω να το καταλάβεις γιατί Linux δεν είναι απλά το λογισμικό, υπάρχει μια ολόκληρη φιλοσοφία πίσω του, την οποία οι περισσότεροι αδυνατούν να κατανοήσουν. Αν βαλεις Linux στο τελευταιο συστημα τεχνολογικα την μερα που θα βγει και βαλεις και Windows που θα εχεις καλυτερη υποστηριξη ? Σε ποιο θα εχεις οδηγους ? Μην γελιομαστε, το Linux υπαρχει για να τρεχει με μερος των πορων που τρεχουν τα Windows και οχι για να ειναι στην Αιχμη της τεχνολογιας. Απλα στον κοσμο παντα θα υπαρχουν αυτοι που υποστηριζουν τους μεγαλους και αυτοι που υποστηριζουν τους μικρους. Σιγουρα ομως δεν μπορεις να λες ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανεις πως το 80% του πλανητη ειναι λαθος και το 20% ειναι σωστο....Αν ποτε παγωσει η κολαση οπως λενε και οι Αμερικανοι και το Linux φτασει το 80% η ακομα και το 60% τοτε μιλαμε.
redLizard Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Το είπα γιατί πας και καταστρέφεις ένα τόπικ (όχι μόνο εσύ) και μετά λες "δεν φταίω εγώ, με προκάλεσαν"! Μπορεί το linux να μην έχει bugs και κολλήματα σαν τα windows αλλά έχει ένα άλλο τεράστιο πρόβλημα. Τους περισσότερους χρήστες του. Ρε linuxαδες, είμαστε μαζόχες και θέλουμε windows. Α παρατάτε μας. Ok ok my bad φίλε μου, αλλά όταν κάποιοι λένε "Μην τα λες αυτα, οι MacOS και Linux οπαδοι καραδοκουν :)" και "Παρακαλούνται τα linux fan boys να αναλύσουν τα της είδησης." ντάξει τι περιμένεις να συμβεί?
redLizard Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αν βαλεις Linux στο τελευταιο συστημα τεχνολογικα την μερα που θα βγει και βαλεις και Windows που θα εχεις καλυτερη υποστηριξη ? Σε ποιο θα εχεις οδηγους ? Μην γελιομαστε, το Linux υπαρχει για να τρεχει με μερος των πορων που τρεχουν τα Windows και οχι για να ειναι στην Αιχμη της τεχνολογιας. Απλα στον κοσμο παντα θα υπαρχουν αυτοι που υποστηριζουν τους μεγαλους και αυτοι που υποστηριζουν τους μικρους. Σιγουρα ομως δεν μπορεις να λες ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανεις πως το 80% του πλανητη ειναι λαθος και το 20% ειναι σωστο....Αν ποτε παγωσει η κολαση οπως λενε και οι Αμερικανοι και το Linux φτασει το 80% η ακομα και το 60% τοτε μιλαμε. Όταν στο Linux είχαμε driver για USB3 η MS έκλεινε τρύπες στα Vista φίλε (η υλοποίηση του driver έγινε πιο γρήγορα και από την κυκλοφορία hardware που να τον αξιοποιούν)
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ok ok my bad φίλε μου, αλλά όταν κάποιοι λένε "Μην τα λες αυτα, οι MacOS και Linux οπαδοι καραδοκουν :)" και "Παρακαλούνται τα linux fan boys να αναλύσουν τα της είδησης." ντάξει τι περιμένεις να συμβεί? Ναι το συγκεκριμένο ποστ περιμένετε για να το κάνετε, πως πως....:Ρ
Nik.K Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Οταν ειχατε τι ? Ειχατε οδηγους για USB3 πριν βγει καν συσκευη με USB3 ? Τι να πω δεν το ξερω αλλα και να ισχυει θα ηταν φοβερα χρησιμο.......
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μα μας αναγκάζουν να αγοράσουμε Windows με κάθε φορητό.Δεν υπάρχει (εν Ελλάδι τουλάχιστον) η επιλογή λειτουργικού. Δηλαδή σε όλα τα computer configurators των διαφόρων μαγαζιών η επιλογή λειτουργικού είναι επισταμένη; .. .,... ...
KillingSpree Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ποιο μονοπόλειο καλέ μου άνθρωπε;Σε πίεσε κανείς να αγοράσεις windows; Σου είπε κανείς ότι δε μπορείς να αρνηθείς να αγοράσεις φορητό χωρίς λειτουργικό; Πάνε πάρε μακ να σου πω εγώ μονοπόλειο.. Μην λέμε ότι θέλουμε επειδή μερικοί, μερικοί αυνανιστικά κοιτάτε την microsoft σαν εχθρό δεν θα πει ότι ντε και καλά είναι...Επιχείριση είναι το συμφέρον της κοιτάει (είμαι με ubuntu τώρα έτσι) αλλά αυτό το κομπλεξικο " θα έρθει η στιγμή που το μονοπόλειο της Microsoft θα σπάσει" είναι εντελώς βλακώδες. (χωρίς να με συγχωρείς αλλά είναι!) Ποια εξέλιξη περιμένεις αν σταματίσει το μονοπόλειο που λες; Τι σκατά θα γίνουν τα πισί όταν κλείσει η microsoft και βγείτε εσείς οι λινουξάδες από την τουαλέτα σας ανεβάζοντας το φερμουάρ σας; Ε πως δεν είναι μονοπόλειο, όταν πας να αγοράσεις ένα laptop και σου πασάρουν και τα windows μαζί, αυτό δεν είναι μονοπόλειο; Τώρα θα πεις πάλη να αγοράσω laptop χωρίς λειτουργικό ή να αρνηθώ και εγώ ασφαλός και θα το κάνω αλλά οι περισσότεροι το δέχονται ασυνείδητα γιατί απλά δεν γνωρίζουν για linux και mac ή δεν έχουν ιδέα τι είναι τα λειτουργικά συστήματα.
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Όταν στο Linux είχαμε driver για USB3 η MS έκλεινε τρύπες στα Vista φίλε (η υλοποίηση του driver έγινε πιο γρήγορα και από την κυκλοφορία hardware που να τον αξιοποιούν) κάτι νορμάλ δεν γίνεται ποτέ δηλαδή...
iliaskr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αν βαλεις Linux στο τελευταιο συστημα τεχνολογικα την μερα που θα βγει και βαλεις και Windows που θα εχεις καλυτερη υποστηριξη ? Σε ποιο θα εχεις οδηγους ? Μην γελιομαστε, το Linux υπαρχει για να τρεχει με μερος των πορων που τρεχουν τα Windows και οχι για να ειναι στην Αιχμη της τεχνολογιας. Απλα στον κοσμο παντα θα υπαρχουν αυτοι που υποστηριζουν τους μεγαλους και αυτοι που υποστηριζουν τους μικρους. Σιγουρα ομως δεν μπορεις να λες ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανεις πως το 80% του πλανητη ειναι λαθος και το 20% ειναι σωστο....Αν ποτε παγωσει η κολαση οπως λενε και οι Αμερικανοι και το Linux φτασει το 80% η ακομα και το 60% τοτε μιλαμε. Tα 2/3 των χρηστών των Windows δεν ξέρουν ότι υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές.Τους επέβαλαν το λειτουργικό τους όταν αγόρασαν υπολογιστή.
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ε πως δεν είναι μονοπόλειο, όταν πας να αγοράσεις ένα laptop και σου πασάρουν και τα windows μαζί, αυτό δεν είναι μονοπόλειο;Τώρα θα πεις πάλη να αγοράσω laptop χωρίς λειτουργικό ή να αρνηθώ και εγώ ασφαλός και θα το κάνω αλλά οι περισσότεροι το δέχονται ασυνείδητα γιατί απλά δεν γνωρίζουν για linux και mac ή δεν έχουν ιδέα τι είναι τα λειτουργικά συστήματα. Δηλαδή σε όλα τα computer configurators των διαφόρων μαγαζιών η επιλογή λειτουργικού είναι επισταμένη;.. .,... ... Append to my post above. Δεν είναι θέμα αν γίνεται συνειδητά ή ασυνείδητα αυτό λέμε, η ΗΡ έχει κάνει τη συμφωνία με την microsoft για να πουλήσει τα μηχανήματα της με λειτουργικό, βλέπεις εσύ κάτι κακό σε αυτό; Αν βλέπεις κάτι κακό τοτε φταιει η ΗΡ και όχι η microsoft.
Nik.K Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Α ρε κακια Microsoft που ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ το λειτουργικο σου στους "Αθωους" ανθρωπους........ Τυφλα να εχει ο χιτλερ ενα πραγμα....... Ε ρε τι ακουω ο ανθρωπος, η μαλλον τι διαβαζω......
Luffy-san Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ρε linuxoπαιδα μη κολλατε.Δεν λεω,καλο και βολικο σε μερικα πραγματα το linux , αλλα οταν λειπει μια μεγαλη γκαμα εφαρμογων απο το ΛΣ , τοτε τι να το κανεις ; Ειναι σαν να εχεις φορμουλα 900 αλογα και τη βαζεις στους στενους χωματοδρομους του χωριου Luffy-san : Χρηστης windows , mac os x , linux
iliaskr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Α ρε κακια Microsoft που ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ το λειτουργικο σου στους "Αθωους" ανθρωπους........ Τυφλα να εχει ο χιτλερ ενα πραγμα....... Ε ρε τι ακουω ο ανθρωπος, η μαλλον τι διαβαζω...... Γιατί όταν εσύ πρωτοπήρες υπολόγιστή σε ενημέρωσαν ότι υπάρχουν επιλογές;Αύτο δεν είναι άδικο;Όταν η MS πληρώνει για να μην υπάρχει συμβατότητα υλικού με άλλα λειτουργικά είναι σωστό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις