Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόνο έτσι είσαι ελεύθερος στον σημερινό κόσμο των καπιταλιστικών εταιριών (συμπεριλαμβανομένης και της Microsoft).Μπορεί να σου φαίνεται γελοίος τρόπος ζωής,αλλά ο καταναλωτικός-καπιταλιστικός έχει χάσει το νοήμα της ίδιας της ζωής,που είναι η ανθρωπιά και αλληλοϋποστηριξη.

Πολύ off-topic βγήκαμε :-D

Εντελώς off topic; Δεν το κλειδώνουν σιγά σιγά λέω γω.. Πάντως δεν ξέρω τι σχέση έχουν τα κινητά και τα βιβλία Harry Potter με τον καπιταλισμό. Είδαμε και ο κομμουνισμός στη Σοβιετική Ένωση πως πήγε. Ας μην το συνεχίσουμε όμως.

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και στα αγγλικα να γραφατε, μπαμ θα εκανε το φορουμ οτι στο φορουμ γραφουν Ελληναρες.

A.flame

B.offtopic

Γ. trolling

D."linux vs windows δραμα" σε ενα thread που δεν αφορα το linux, αλλα που οι linuxades (η αλλιως οι ΚΚΕδες της πληροφορικης) θεωρουν οτι οφειλουν να μας τα πρηξουν και σε αυτο το thread.

Φυσικα και το δικο μου post δεν εξαιρειται των παραπανω κατηγοριων.

Δημοσ.
Εντελώς off topic; Δεν το κλειδώνουν σιγά σιγά λέω γω.. Πάντως δεν ξέρω τι σχέση έχουν τα κινητά και τα βιβλία Harry Potter με τον καπιταλισμό. Είδαμε και ο κομμουνισμός στη Σοβιετική Ένωση πως πήγε. Ας μην το συνεχίσουμε όμως.

Άλλο Σοβιετικός Κομμουνισμός και άλλο Σοσιαλισμός.Άλλο Σταλινισμός και άλλο Μαρξισμός.

Και δεν είναι κομμουνισμός ο τρόπος ζωής του Stallman.Μάλιστα,είχε πει πως δεν του αρέσει ο κομμουνισμός,γιατί εκεί σε αναγκάζουν να συνεργαστείς και να μοιραστείς τα πάντα,κάτι που δεν είναι χαρακτηριστικό μιας ελεύθερης κοινωνίας.

Δημοσ.

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

"linux vs windows δραμα" σε ενα thread που δεν αφορα το linux, αλλα που οι linuxades θεωρουν οτι οφειλουν να μας τα πρηξουν και σε αυτο το thread.

Καλά κάνουν και μιλάνε.

Η πληροφορική κουλτούρα που συνοδεύει το linux δεν αμφισβητείται και πρέπει να διαδοθεί.

Αλλά δυστυχώς δεν σταματούν εκεί.

Έχουν και όλα τα άλλα άσχημα που ανέφερα ήδη.

Δημοσ.
Και στα αγγλικα να γραφατε, μπαμ θα εκανε το φορουμ οτι στο φορουμ γραφουν Ελληναρες.

A.flame

B.offtopic

Γ. trolling

D."linux vs windows δραμα" σε ενα thread που δεν αφορα το linux, αλλα που οι linuxades (η αλλιως οι ΚΚΕδες της πληροφορικης) θεωρουν οτι οφειλουν να μας τα πρηξουν και σε αυτο το thread.

Φυσικα και το δικο μου post δεν εξαιρειται των παραπανω κατηγοριων.

Πεθανα στα γελια :lol:.

Καλα ρε σεις με τα linux. Γιατι τετοια κακια για τα windows της microsoft; Εχετε σκεφτει οτι αν δεν υπηρχε η microsoft δεν θα υπηρχαν και τα pc;

Gnu και gnu... Ποιος τα γραφει αυτα τα προγραμματα; Και τι ειδικοτητα εχει;

Ο τιτλος λεει " Οι πωλήσεις των Windows 7 φτάνουν τα 150 εκατομμύρια" τι μου ποσταρετε οτι τα lunix ειναι καλυτερα και πρασινα αλογα... Μπραβω στην microsoft! Μη ξεχνατε οτι ειναι ΕΤΑΙΡΙΑ και ο σκοπος ειναι το ΚΕΡΔΟΣ το οποιο ΠΕΤΥΧΕ μετο αζημιωτο.

Δημοσ.

@kurkosdr sorry αλλα reported.

Ποιος ο λογος να προσβαλλεις ετσι?Εκεινος νομιζω δεν σε προσέβαλε ουτε μιλησε με τετοιο τροπο σε κανεναν!

Δημοσ.
Αγνοηστε τον χαζο του χωριου βρε παιδια. Εχει βιασει τοσο το thread που αν υπηρχε αστυνομια φορουμ θα τον εκλεινε μεσα να σπαει πετρες ισοβια (απο το linux μας πηγε στον κομμουνισμο, και ολα αυτα σε ενα thread σχετικο με τα windows 7). Και το χειροτερο, νομιζει οτι κανουμε συζητηση μαζι του και το τραβαει. Δεν μπορεις να κοροϊδεψεις καποιον που δεν μπορει να σκεφτει λογικα. Γι αυτο, προσποιηθειτε οτι δεν υπαρχει. Εγω τον gtp77 ακομα τον εχω στο ignore, μολις μπηκε και ο φιλος iliaskr.

Κανονικα, με το που πεταχτηκε ο πρωτος linuxας σε θεμα για windows 7, επρεπε να επεμβουν οι mods να σβησουν το ποστ, οπως κανουν οι αριστοι mods στο doom9. Αλλα εδω δεν υπαρχουν κοτσια, γιατι μετα θα αρχισει ο iliaskr τα ρεψιμματα περι αδικου σβησιματος ποστ και καταχρησης του δικαιωματος moderator με pm και ποιος mod τον ακουει μετα.:-(

Συγνώμη,αλλά εσύ μου απεύθυνες τον λόγο.

Θα σε παρακαλέσω να πάρεις πίσω όσα λες για τον ''χαζό του χωριου''

Αυτό που κάνεις λέγεται φασισμός και νομίζω ότι κανένας από αυτούς που συμμετείχαν στην συζήτηση είναι φασίστες,εκτός από εσένα,προφανώς.

Επίσης θα ήθελα όποιος αισθάνεται δημοκράτης από τους προλαλύσαντες να καταδικάσει τις προτάσεις του kurkosdr.

Έκανα report το post του kurkosdr.Ελπίζω και άλλοι να καταδικάσουν την συμπεριφορά του.

Δημοσ.

Καλά @kurkos χαλαρωσε λίγο εσυ. Εχω αρχίσει και φοβάμαι.

Εγώ είδα ένα άτομο να προσπαθεί να μιλησει έστω και να πει την γνώμη του με παθος για αυτό που γουστάρει και θεωρεί σωστό και πεσατε πάνω του να τον φάτε με ειρωνικά σχόλια και προσβολές. Δεν έχετε περισσότερο δίκιο έτσι που συμπεριφερθηκατε.

Δημοσ.

Η ευγένεια και ο σεβασμός στους συνομιλητές δεν είναι το δυνατό σημείο πολλών εδώ μέσα.

Ειρωνικά σχόλια, προσβολές και αθυροστομίες δείχνουν καταρχήν τον χαρακτήρα αυτού που τις κάνει.

Η άσχημη συμπεριφορά είναι απαράδεκτη από κάθε μεριά, είναι αυτονόητο.

Αυτό που δεν είναι αυτονόητο είναι το πώς την ανέχονται οι διαχειριστές....

Δημοσ.
Καλά @kurkos χαλαρωσε λίγο εσυ. Εχω αρχίσει και φοβάμαι.

Εγώ είδα ένα άτομο να προσπαθεί να μιλησει έστω και να πει την γνώμη του με παθος για αυτό που γουστάρει και θεωρεί σωστό και πεσατε πάνω του να τον φάτε με ειρωνικά σχόλια και προσβολές. Δεν έχετε περισσότερο δίκιο έτσι που συμπεριφερθηκατε.

Την είπε μία, την είπε δύο, την είπε χίλιες δύο. Από κάποια στιγμή και μετά έγινε πολύ κουραστικός. Δικαιολογημένη η αντίδραση; Δικαιολογημένη γιατί είναι λόγια της στιγμής. Σωστή; Μάλλον όχι.

Δημοσ.

Ααα ρε kurkosdr.. παει το πσοτ σου :-D. Αυτα παθενεις οταν ασχολεισαι με τρολακια.\

Do not feed the trolls!! Αστους εκει να γραφουν τα δικατους

Δημοσ.

φανταζεστε να καθομασταν ολοι μαζι σε μια καφετερια και να καναμε αυτην την ¨κουβεντα" ??:lol::lol::lol:

Δημοσ.

φανταζεστε να καθομασταν ολοι μαζι σε μια καφετερια και να καναμε αυτην την ¨κουβεντα" ??:lol::lol::lol:

Ή θα μας έδιωχναν (το πιθανότερο) ή θα κάναμε το μαγαζί μπ@@ρδελο ή ο kurkosdr θα άρχιζε να μας μιλά για κονσερβοκούτια και θα μας φώναζε προδότες-κομμούνια-λινουξάδες :-D:-D

Δημοσ.

Ε ο πιο σφιχτής θα είχε δίκιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...