iliaskr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Στο insomnia; Σορρυ κι όλας, αποκλείεται. Εσύ είσαι τοπ και στους λινουξαδες. Κοίτα,αν είναι να αρχίσουμε τις προσβολές,καλύτερα να μας κλειδώσουν.
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Κοίτα,αν είναι να αρχίσουμε τις προσβολές,καλύτερα να μας κλειδώσουν. Έπρεπε να το έχουν κλειδώσει εδώ και καιρό, από τη στιγμή που βγήκε εντελώς off topic αν θες τη γνώμη μου.
iliaskr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Το θέμα είναι ότι εσύ προσπαθείς να πείσεις τους άλλους έχοντας λάθος συμπεριφορά. Κανείς δεν είναι πρόθυμος να ακούσει κάποιον που αποπνέει φανατισμό και επιμονή και που δεν δείχνει να κατανοεί/σέβεται τις επιλογές των άλλων. Και δυστυχώς οι περισσότεροι οπαδοί του linux (και εσύ μαζί απ' ότι φαίνεται) είναι τέτοιοι. Ξαναλέω, άποψη σου είναι και την σέβομαι! Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ποιος είναι ανώτερος και σωστότερος και ποιος όχι.Αλλά όχι σε αυτό το topic.
V.I.Smirnov Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ο σεβασμός δεν έχει αξία στα λόγια αλλά στην γενικότερη συμπεριφορά. Και αναμφισβήτητα το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι άλλος σκέπτεται λάθος επειδή για ορισμένους λόγους δεν προτιμά το linux είναι προσβλητικό. Και δυστυχώς σε σας αυτός είναι ο κανόναςκαι όχι η εξαίρεση. Π.χ. μην πας και αναφέρεις σε Linux user ότι είσαι χρήστης win ή ότι σου αρέσουν τα 7, θα αρχίσει με μαθηματική ακρίβεια bashing του κερατά.
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ο σεβασμός δεν έχει αξία στα λόγια αλλά στην γενικότερη συμπεριφορά.Και αναμφισβήτητα το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι άλλος σκέπτεται λάθος επειδή για ορισμένους λόγους δεν προτιμά το linux είναι προσβλητικό. Και δυστυχώς σε σας αυτός είναι ο κανόναςκαι όχι η εξαίρεση. Π.χ. μην πας και αναφέρεις σε Linux user ότι είσαι χρήστης win ή ότι σου αρέσουν τα 7, θα αρχίσει με μαθηματική ακρίβεια bashing του κερατά. Αυτό το bashing πρέπει να γίνει ιδιότητα του open source κάποια στιγμή. Και τα 2 πάνε μαζί παντού και πάντα.
iliaskr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ο σεβασμός δεν έχει αξία στα λόγια αλλά στην γενικότερη συμπεριφορά.Και αναμφισβήτητα το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι άλλος σκέπτεται λάθος επειδή για ορισμένους λόγους δεν προτιμά το linux είναι προσβλητικό. Και δυστυχώς σε σας αυτός είναι ο κανόναςκαι όχι η εξαίρεση. Π.χ. μην πας και αναφέρεις σε Linux user ότι είσαι χρήστης win ή ότι σου αρέσουν τα 7, θα αρχίσει με μαθηματική ακρίβεια bashing του κερατά. Και ο cb_papi το ίδιο έκανε.Έβγαλε αποτέλεσμα για τον χαρακτήρα μου από τον ''φανατισμό'' μου για το GNU/Linux (και εγώ τον είπα αλαζόνα )
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Και ο cb_papi το ίδιο έκανε.Έβγαλε αποτέλεσμα για τον χαρακτήρα μου από τον ''φανατισμό'' μου για το GNU/Linux (και εγώ τον είπα αλαζόνα ) Δεν έβγαλα συμπέρασμα για τον χαρακτήρα σου αλλά για τη συμπεριφορά σου, η οποία έχει ξεπεράσει ακόμα και τα όρια του ενοχλητικού.
V.I.Smirnov Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Αυτό το bashing πρέπει να γίνει ιδιότητα του open source κάποια στιγμή. Και τα 2 πάνε μαζί παντού και πάντα. Επειδή το open source έχει λιγότερες δυνατότητες να προβάλλεται, δικαιολογείται να φωνάζουν περισσότερο για να διαδοθεί και για να μάθει ο κόσμος τα πλεονεκτήματά του. Αλλά ο τρόπος τους συχνά ξεπερνάει τα όρια της καλής συμπεριφοράς και γίνονται αντιπαθητικοί. Σύνδρομα ανωτερότητας, ελιτισμού, έπαρσης, έντονη υποκειμενικότητα, αδυναμία να καταλάβουν τις ανάγκες των άλλων χρηστών είναι πολύ συχνά φαινόμενα. Ποιός θα τους ακούσει έτσι ;
kurkosdr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Για να τονίζει το GNU/Linux κάτι τέτοιο θα είναι, αν και νόμιζα ότι είναι γενικό το φαινόμενο "You can be certain that whenever a site or person makes the distinction “gnu”, it ranks especially high on the Freedomite scale." (απο το FUD tracker του tmrepository) Οσον αφορα το linux, συμπαθητικουλι μωρε το Mint, αλλα δεν μπορώ να εχω ενα σωρο λειτουργικα στο πισάκι μου. Ειναι εργαλειο για διασκεδαση και δουλεια, οχι ναος. Μου θυμιζει τους καγκουρες οπου στο αυτοκινητο τους εχουν δυο στερεοφωνικα, διπλα κοντερ (ενα το εργοστασιακο, ενα το εξτρα που εχουν βαλει στην κολονα), εχουν αλλαξει δεκα εξατμησεις και τρια τουρμπο και τιποτα δεν δουλευει οπως πρέπει. Τους αποκαλω ο "ειμαι ο εχων αυτοκινητο". Δεν θελω λοιπον να γινω ο "ειμαι ο εχων υπολογιστη". Ειναι εργαλειο, οχι ναος. Θελω ενα λειτουργικο που να τα κανει ολα. Δεν θα κατσω να συγκρινω διανομες και να πρέπει να διαλεξω ποια εχει τις λιγοτερες ελλειψεις, ή ακομα χειροτερα να εχω dualboot καταστασεις ή διαφορετικη διανομη σε καθε pc. Θελω ενα λειτουργικο που να τα κανει ολα. Και σε αυτα τα ολα συμπεριλαμβανονται και τα παιχνιδια. Οποτε, Windows 7! Ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Χωρις να θελω να σε θιξω φιλε iliaksr, εχεις καταντησει σαν τον καγκουρα που σε πλησιαζει στο Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας και αρχιζει και σου λεει ποσο χαζος εισαι που εχεις εργοστασιακο αυτοκινητο, και οτι οι περιβαλλοντικες διαταξεις ειναι πλεκτανη των κακων εταιριων και των κακων κυβερνησεων για να πουλανε τα ακριβοτερα μοντελα, και βαλε αμεσως εξατμιση και τουρμπο, διαλεξε τις μονο με προσοχη γιατι αυτη απο την redhat μπορει να μην παιξει με τον κινητηρα σου και αυτη απο την canonical στολαρει το αμαξι που και που (διαλέγεις ότι σε βολεύει καλύτερα) και οποιος εχει εργοστασιακο αυτοκινητο το οποιο του το πασαρουν οι κακες εταιριες ως pre-installed ειναι αξιος κοροϊδιας και χαζος (ξεχνα το οτι υπαρχουν εταιριες που πουλανε ετοιμα φτιαγμενα και συνειδητα δεν αγοραζουμε απο αυτα). Οσο παρανοϊκο σου φαινεται εσενα το να μην εχεις ηρεμη και απροβληματιστη μετακινηση, τοσο παρανοϊκο μου φαινεται εμενα να μην εχω υπολογιστη που να παιζει τα παιχνιδια μου και προγραμματα οπως το Adobe Premiere. Δεν προκειται να συνεχισω αλλο την συζητηση, γιατι εισαι κολλημενος και δεν υπαρχει πιθανοτητα να καταλαβεις εμας τους 150 εκατομμυρια χρηστες, που συνηδητα επιλεξαμε Windows 7, τι στιγμη που εναλλακτικες τυπου Apple Mac και pre-installed Ubuntu υπαρχουν και το ξερουμε, οπως ξερουμε και για τα καταστηματα που πουλανε φτιαγμενα αυτοκινητα. Απλά δεν τα θελουμε! Σταματα λοιπον να μας τα κανεις τσουρεκια! Δεν θα αλλαξει κατι! Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2010 από kurkosdr
iliaskr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Επειδή το open source έχει λιγότερες δυνατότητες να προβάλλεται, δικαιολογείται να φωνάζουν περισσότερο για να διαδοθεί και για να μάθει ο κόσμος τα πλεονεκτήματά του. Αλλά ο τρόπος τους συχνά ξεπερνάει τα όρια της καλής συμπεριφοράς και γίνονται αντιπαθητικοί. Σύνδρομα ανωτερότητας, ελιτισμού, έπαρσης, έντονη υποκειμενικότητα, αδυναμία να καταλάβουν τις ανάγκες των άλλων χρηστών είναι πολύ συχνά φαινόμενα. Ποιός θα τους ακούσει έτσι ; Σου ζητώ συγνώμη αν είχα σύνδρομα ανωτερότητας, ελιτισμού, έπαρσης και αδυναμία να καταλάβω τις ανάγκες των άλλων. Κατά την γνώμη μου δεν είχα,αλλά τέλος πάντων Ελεύθερο λογισμικό,όχι ανοικτός κώδικας.Έχει διαφορά Μην ξεχνάτε είμαι Stallmanικός :-D:-D
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 "You can be certain that whenever a site/person makes the distinction “gnu”, it ranks especially high on the Freedomite scale." (απο το FUD tracker του tmrepository) Χαχα το αστείο είναι ότι δεν ήξερα καν την ύπαρξη του συγκεκριμένου. Είδες λογική σκέψη;
iliaskr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 "You can be certain that whenever a site/person makes the distinction “gnu”, it ranks especially high on the Freedomite scale." (απο το FUD tracker του tmrepository) kurkosdr,είσαι ένα παράδειγμα αλαζόνα και υπερόπτη οπαδού της Microsoft.Δεν απάντησες σε καμία από τις ερωτήσεις που σου έθεσα,κάνοντας έναν συνεχή μονόλογο με ειρωνικό περιεχόμενο. Μακάρι στα επόμενα χρόνια τις ζωής σου να φτάσεις έστω λίγο στον χαρακτήρα και το ήθος του Richard Stallman.Στο εύχομαι ειλικρινά
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 kurkosdr,είσαι ένα παράδειγμα αλαζόνα και υπερόπτη οπαδού της Microsoft.Δεν απάντησες σε καμία από τις ερωτήσεις που σου έθεσα,κάνοντας έναν συνεχή μονόλογο με ειρωνικό περιεχόμενο.Μακάρι στα επόμενα χρόνια τις ζωής σου να φτάσεις έστω λίγο στον χαρακτήρα και το ήθος του Richard Stallman.Στο εύχομαι ειλικρινά Και στη μούρη του επίσης. Α! Κοίταξε και την ιστοσελίδα του: 1η Σελίδα: Μη χρησιμοποιείτε το Facebook, μην αγοράζετε βιβλία Harry Potter, όχι στις ταυτότητες, μη χρησιμοποιείτε αερογραμμές. Επίσης πιστεύει πως τα κινητά είναι επικίνδυνα γιατί μπορεί να σε εντοπίσουν. Τίποτ' άλλο; Είπαμε ελευθερία, όχι και έτσι..
V.I.Smirnov Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Σου ζητώ συγνώμη αν είχα σύνδρομα ανωτερότητας, ελιτισμού, έπαρσης και αδυναμία να καταλάβω τις ανάγκες των άλλων. Κατά την γνώμη μου δεν είχα,αλλά τέλος πάντων Δεν πρόκειται για σένα, αλλά γενικά για το συνάφι σας, δυστυχώς. Και εγώ είμαι υπέρ του ανοικτού λογισμικού. Και καλά κάνετε και προσπαθείτε να το διαδόσετε. Αλλά η πληροφορική κουλτούρα που πρεσβεύετε συχνά δίνεται στον κόσμο με λάθος τρόπο και η προσπάθειά σας υπονομεύεται (και) από την (κακή) συμπεριφορά σας. Αυτό είναι το νόημα των λεγομένων μου, δεν σε αφορά προσωπικά.
iliaskr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Και στη μούρη του επίσης. Α! Κοίταξε και την ιστοσελίδα του: 1η Σελίδα: Μη χρησιμοποιείτε το Facebook, μην αγοράζετε βιβλία Harry Potter, όχι στις ταυτότητες, μη χρησιμοποιείτε αερογραμμές. Επίσης πιστεύει πως τα κινητά είναι επικίνδυνα γιατί μπορεί να σε εντοπίσουν. Τίποτ' άλλο; Είπαμε ελευθερία, όχι και έτσι.. Μόνο έτσι είσαι ελεύθερος στον σημερινό κόσμο των καπιταλιστικών εταιριών (συμπεριλαμβανομένης και της Microsoft).Μπορεί να σου φαίνεται γελοίος τρόπος ζωής,αλλά ο καταναλωτικός-καπιταλιστικός έχει χάσει το νοήμα της ίδιας της ζωής,που είναι η ανθρωπιά και αλληλοϋποστηριξη. Πολύ off-topic βγήκαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις