Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχω κρατησει αρκετες για καιρο.Gentoo , ubuntu , opensuse.....

Και βρίσκεις το Ubuntu και το SuSE δύσκολα;

Τι να πω;;;;;;;!!!!!!!!

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
sorry για την γκρίνια άλλα έλεος, edit post και add το νέο quote, είναι disabled το auto-merge στο section που είμαστε...

κουλαρε μαν...

Τα νταμπλ ποστ του ιλιασκιρ δεν σε ενοχλουνε ;

Δημοσ.
sorry για την γκρίνια άλλα έλεος, edit post και add το νέο quote, είναι disabled το auto-merge στο section που είμαστε...

Συγνώμη.Στο adslgr.com νομίζω έχουν παντού και είναι πολύ βολικό.

Δημοσ.
Τι είναι τότε η RedHat ή η Novell; Κάνε και ένα googlαρισμα πριν ποστάρεις!:-D

Τι λες τώρα! Αυτές οι εταιρίες δεν σε βλέπουν σαν πορτοφόλι με πόδια.. Σε βλέπουν σαν Ίκαρο που ψάχνει την ελευθερία. Πρόσεχε μόνο μην πέσεις από κει πάνω. Εσύ δεν έλεγες πως το λίνουξ είναι από ανθρώπους για ανθρώπους; Τι εταιρίες μου λες τώρα;; Ή το κάνουν για τη νοοτροπία και όχι για λεφτά; Μέχρι και στο χρηματιστήριο είναι οι συγκεκριμένες εταιρίες. Αποφάσισε φίλε μου γιατί ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι.

Δημοσ.
Και βρίσκεις το Ubuntu και το SuSE δύσκολα;

Τι να πω;;;;;;;!!!!!!!!

Για μενα δεν ειναι δυσκολα.Ολα τα βαζω και τα δοκιμαζω.Μεχρι και με minix ειχα περασει ( μια εβδομαδα...:-D:-D )

Εγω μιλαω για εκεινους που χρησιμοποιουν λιγο καιρο το linux...

Δημοσ.

Οι εταιρίες σαν την Microsoft δεν σας βλέπουν σαν ανθρώπους,αλλά μόνο σαν πορτοφόλια :-D

Η αντιπαραθεση με ενδιαφερει οσων αφορα το ψυχαγωγικο της χαρακτηρα

Αλλα... αν θες να χρησιμοποποιησεις την παραπανω προταση στην κουβεντα καλο θα ηταν να βαλεις μας αντι για σας. Δε νομιζεις οτι αυτο θα ηταν πιο ανθρωπινο ενω η προταση που εγραψες αλαζονικη οπως και αυτες οι εταιρειες; :devil:

Δε προκειται να απαντησω σε οτιδηποτε πεις και μπορεις να πεις ο,τι θες ;)

Δημοσ.

τελικα οπως και χει...ο iliaskr τον πετυχε τον σκοπο του ..διαφημισε το linux σε ενα section των windows που παρακολουθει πολυς κοσμος.

και γιατι....ο iliaskr ..ειναι ενας λινουξας με παθος.! ΕΣΥ?

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
ο iliaskr ..ειναι ενας λινουξας με παθος.! ΕΣΥ?

:lol::lol::lol::lol:

Δεν είναι πάθος.. είναι κόλλημα και δυστυχώς δεν είναι κοπλιμέντο.

Δημοσ.
Τι λες τώρα! Αυτές οι εταιρίες δεν σε βλέπουν σαν πορτοφόλι με πόδια.. Σε βλέπουν σαν Ίκαρο που ψάχνει την ελευθερία. Πρόσεχε μόνο μην πέσεις από κει πάνω. Εσύ δεν έλεγες πως το λίνουξ είναι από ανθρώπους για ανθρώπους; Τι εταιρίες μου λες τώρα;; Ή το κάνουν για τη νοοτροπία και όχι για λεφτά; Μέχρι και στο χρηματιστήριο είναι οι συγκεκριμένες εταιρίες. Αποφάσισε φίλε μου γιατί ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι.

Πολιτική Microsoft:

Κλέβω ιδέα-Πληρώνω για την υλοποίηση τις ιδέας-Πατεντάρω το προϊόν-Πουλάω για μια περιουσία το προϊόν.

Πολιτική RedHat και άλλων εταιριών:

Έχω μια ιδέα-Την λέω στην κοινότητα-Χρηματοδοτώ την κοινότητα να την υλοποιήσει-Διανέμω ελεύθερα το προϊόν-Πουλάω το προϊόν σε λογικές τιμές-Βγαίνει κερδισμένη και η κοινότητα και εγώ αλλά και η πληροφορική

Εγώ προτιμώ το δεύτερο είδος.

Δημοσ.

και γω παντως δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια Η το ενα Η το αλλο..Σε καποια πραγματα ειναι καλυτερα τα windows σε καποια αλλα ειναι το linux.Εχουμε και τα δυο και τα εκμεταλλευομαστε αναλογα τις αναγκες μας!

Δημοσ.

Εγω παντος το εχω απορια.Μπορεις iliaskr να πεις εσυ ΜΕ ΤΙ ασχολεισαι στο linux σου ; Τι κανεις δηλαδη και το βρισκεις τοσο super duper σε σχεση με τα "παραθυρα" ;

Ειμαι πολυ περιεργος.

Μη ακουσω τιποτα "μεσος χρηστης" γιατι θα σε λουσω με τη μακαροναδα που εχω μπροστα μου :P

Δημοσ.
Πολιτική Microsoft:

Κλέβω ιδέα-Πληρώνω για την υλοποίηση τις ιδέας-Πατεντάρω το προϊόν-Πουλάω για μια περιουσία το προϊόν.

Πολιτική RedHat και άλλων εταιριών:

Έχω μια ιδέα-Την λέω στην κοινότητα-Χρηματοδοτώ την κοινότητα να την υλοποιήσει-Διανέμω ελεύθερα το προϊόν-Πουλάω το προϊόν σε λογικές τιμές-Βγαίνει κερδισμένη και η κοινότητα και εγώ αλλά και η πληροφορική

Εγώ προτιμώ το δεύτερο είδος.

Ναι. Είμαι σίγουρος έτσι ακριβώς είναι. Έλεος δηλαδή, ό,τι να ναι λες.

Δημοσ.

Μη ακουσω τιποτα "μεσος χρηστης" γιατι θα σε λουσω με τη μακαροναδα που εχω μπροστα μου :P

αν κρινω απτην υπογραφη ...μαλλον αυτο θα σου απαντησει!:-D

Δημοσ.
και γω παντως δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια Η το ενα Η το αλλο..Σε καποια πραγματα ειναι καλυτερα τα windows σε καποια αλλα ειναι το linux.Εχουμε και τα δυο και τα εκμεταλλευομαστε αναλογα τις αναγκες μας!

Φυσικά.

Και εγώ έχω Windows 7(τα χρησιμοποιώ σπανιότατα,δεν παίζω παιχνίδια),αλλά δεν ανέχομαι να βγάζουν εντελώς άχρηστο το GNU/Linux.

Δημοσ.
Φυσικά.

Και εγώ έχω Windows 7(τα χρησιμοποιώ σπανιότατα,δεν παίζω παιχνίδια),αλλά δεν ανέχομαι να βγάζουν εντελώς άχρηστο το GNU/Linux.

Κανείς δεν έβγαλε άχρηστο το λινουξ, απλά είπαμε πως τα windows είναι καλύτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...