cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τα ξαναείπαμε αυτά...Ένα μεγάλο ποσοστό από το 93% δεν ξέρει ότι υπάρχουν (καλύτερες) εναλλακτικές.Για αυτό λέμε ότι οι πωλήσεις των Windows (7) είναι άδικες. Πες μου μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί ο μέσος χρήστης Windows να σου αποδείξω ότι υπάρχει εναλλακτική. Εναλλακτική θα υπάρχει, εναλλακτική που να έχει όλες τις λειτουργίες (ή και περισσότερες) δεν υπάρχει. Να μην επαναφέρω το θέμα των παιχνιδιών.. Όσο για τις πωλήσεις, είδαμε και στα νετμπουκς που είχαν βγει και με λίνουξ πως πάτωσαν.
iliaskr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πιο αφαλες απο τα windows μπορει να ειναι μεχρι ενα βαθμο.Τωρα ευκολοτερο ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι για το μεσο χρηστη....Ελευθερα ειναι και τα windows,δεν υπαρχει κατι περιοριστικο... Ανθρωπινο δεν ειναι κανενα λειτουργικο,αφου δεν εχουν κανενα χαρακτηριστικο των ανθρωπων( τουλαχιστον μεχτι σημερα....).Ισως το mac os x γιατι σου μιλαει καπου καπου Γιατί δεν είναι ευκολότερο; Για την ελευθερία,δες την ομιλία του Stallman για να δεις ποιος είναι ελεύθερος και ποιος όχι:http://www.greeklug.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=111%3Armsvideos&catid=1%3Aannouncementsnews&Itemid=65&lang=el Για το ανθρώπινο,τα Windows παράγονται από εταιρία για πελάτες ενώ το GNU/Linux απο ανθρωπους για ανθρώπους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Γιατί ένας 64άρης κάνει 200Ε 80gb Intel σε αυτά τα λεφτά και από Οκτώβριο-Νοέμβριο με 200 euro θα παίρνουμε τον 160αρη
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τι σου λείπει από την Mandriva που το έχει το Ubuntu/Mint; αν θελεις να διαφημισεις το linux επελεξε σοβαρες διανομες τουλαχιστον..πας απτο χιλιοπατσαρισμενο debian sid στο σπασμενο rpm και αντιστροφα αποτι βλεπω..
iliaskr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Εναλλακτική θα υπάρχει, εναλλακτική που να έχει όλες τις λειτουργίες (ή και περισσότερες) δεν υπάρχει. Να μην επαναφέρω το θέμα των παιχνιδιών.. Όσο για τις πωλήσεις, είδαμε και στα νετμπουκς που είχαν βγει και με λίνουξ πως πάτωσαν. Τα ίδια λες... Οι διανομές στα netbooks αυτά δεν είναι ολοκληρωμένες,το χειρότερο δείγμα του GNU/Linux.
iliaskr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 αν θελεις να διαφημισεις το linux επελεξε σοβαρες διανομες τουλαχιστον..πας απτο χιλιοπατσαρισμενο debian sid στο σπασμενο rpm και αντιστροφα αποτι βλεπω.. Να λέω για arch και gentoo;
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 80gb Intel σε αυτά τα λεφτά και από Οκτώβριο-Νοέμβριο με 200 euro θα παίρνουμε τον 160αρη έτσι όπως ανεβαίνουν οι τιμές ούτε τον 40αρι θα παίρνουμε με 200. (πάλι καλά τον 80αρι τον πρόλαβα στα χαμηλότερα του)
Luffy-san Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Γιατί δεν είναι ευκολότερο;Για την ελευθερία,δες την ομιλία του Stallman για να δεις ποιος είναι ελεύθερος και ποιος όχι:http://www.greeklug.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=111%3Armsvideos&catid=1%3Aannouncementsnews&Itemid=65&lang=el Για το ανθρώπινο,τα Windows παράγονται από εταιρία για πελάτες ενώ το GNU/Linux απο ανθρωπους για ανθρώπους Δενεχεισχεση φιλε μου...... Ευκολοτερο δεν ειναι.Οσο και να θες να με πεισεις.Χρησιμοποιω και τα 2 ( και οs x ) και το λινουξ ειναι το πιο δυσκολο.Αποδειξη: Σε οσους το εχω προτεινει , απο μονοι τους , μια εφαρμογη δεν ξερουν να περασουν... Οι πελατες δεν ειναι ανθρωποι ;Λεω τωρα γω...
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τα ίδια λες...Οι διανομές στα netbooks αυτά δεν είναι ολοκληρωμένες,το χειρότερο δείγμα του GNU/Linux. Βρε τους καημένους τι πάθατε.. Και πάλι Windows - Linux 1-0. Το πως και το γιατί είναι άλλο θέμα. Δεν μου απάντησες, υπάρχουν σοβαρές εναλλακτικές σε προγράμματα όπως dreamweaver, Autocad, Virtual DJ, Acrobat κλπ; Βέβαια θα μου πεις ότι αυτές οι εφαρμογές δεν χρησιμοποιούνται από τον μέσο χρήστη, αλλά μην ξεχνάς πως το ινσομνια είναι φόρουμ με άτομα που χρησιμοποιούν τέτοια προγράμματα. Οκ, να βάλω στο ξαδερφάκι μου λινουξ (που δεν θα μπορώ να το υποστηρίξω καν αφού δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις) αλλά εμάς γιατί μας λες πως έχει καλύτερα δωρεάν προγράμματα; Εγώ που έχω περισσότερες γνώσεις δεν θα πρέπει να αξιοποιήσω το εύρος επιλογών που σε τέτοιο βαθμό μόνο τα Windows προσφέρουν; Για το ανθρώπινο,τα Windows παράγονται από εταιρία για πελάτες ενώ το GNU/Linux απο ανθρωπους για ανθρώπους Τουλάχιστον στις εταιρίες το έχουν ως αντικείμενο δουλειάς και όχι διασκέδασης. Έτσι είναι πιό σίγουρο το αποτέλεσμα. Άσε που η microsoft προσφέρει θέσεις εργασίας απέναντι στην ανεργία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 έτσι όπως ανεβαίνουν οι τιμές ούτε τον 40αρι θα παίρνουμε με 200. (πάλι καλά τον 80αρι τον πρόλαβα στα χαμηλότερα του) μην FUDάρεις
iliaskr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δενεχεισχεση φιλε μου......Ευκολοτερο δεν ειναι.Οσο και να θες να με πεισεις.Χρησιμοποιω και τα 2 ( και οs x ) και το λινουξ ειναι το πιο δυσκολο.Αποδειξη: Σε οσους το εχω προτεινει , απο μονοι τους , μια εφαρμογη δεν ξερουν να περασουν... Οι πελατες δεν ειναι ανθρωποι ;Λεω τωρα γω... Ποια διανομή χρησιμοποιείς; Οι εταιρίες σαν την Microsoft δεν σας βλέπουν σαν ανθρώπους,αλλά μόνο σαν πορτοφόλια
iliaskr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τουλάχιστον στις εταιρίες το έχουν ως αντικείμενο δουλειάς και όχι διασκέδασης. Έτσι είναι πιό σίγουρο το αποτέλεσμα. Άσε που η microsoft προσφέρει θέσεις εργασίας απέναντι στην ανεργία. Τι είναι τότε η RedHat ή η Novell; Κάνε και ένα googlαρισμα πριν ποστάρεις!
Luffy-san Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ποια διανομή χρησιμοποιείς; Εχω κρατησει αρκετες για καιρο.Gentoo , ubuntu , opensuse.....
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Να λέω για arch και gentoo; και slack....και slaaack!:-D το θεμα ειναι οτι το επικων διαστασεων PEBKAC σε windows οδηγει στη επιλογη διανομων τυπου ubuntu και κατα συνεπεια στο κραξιμο των windows. Ε αμα δεν ξερει καποιος να το δουλεψει το @@νο να το πεταξει το απτο παραθυρο..μην μου βαζει ubuntu και μετα ερχεται και μου λεει οτι τα windows ειναι αχρηστα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 sorry για την γκρίνια άλλα έλεος, edit post και add το νέο quote, είναι disabled το auto-merge στο section που είμαστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις