Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλετε δλδ να τις μετρήσουμε τώρα?... τις ταχύτητες μας :P

Running scripts in rc2.d/ took 2 seconds:p:-D:-D:-D

γφδγ

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ωχ σε βλέπω για windows 7 :) Δεν γίνεται αυτό με ένα batch και τον scheduler των windows ?

Ειδικά το log και το να στείλει mail σίγουρα (irony ofc)

Δημοσ.

Ισως να μετρησουμε που θα εχεις καλυτερη ποιοτητα εικονας σε HD ταινια, ισως ακομα να μετρησουμε που μπορεις να παιξεις παιχνιδια καλυτερα κτλ κτλ κτλ κτλ.

Το να συγκρινουμε το Linux με τα 7 σε γενικες γραμμες ειναι κουτο.

Παραδεχομαι πως το Linux τρωει λιγοτερους πορους, αλλα ειναι αρκετα πιο δυσχρηστο, δεν επιτρεπει την αναπτυξη οδηγων στο ιδιο μεγεθος οπως τα Windows και δεν υποστηριζεται απο τις εταιρειες οπως τα Windows. Για μενα και για το 90% του κοσμου αυτο μετραει.

Δημοσ.

Γενικα το να συγκρινουμε linux με windows ειναι ατοπο ...αλλη δουλεια κανει καλα το ενα αλλη το αλλο..

Το Linux δεν είναι Windows

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272993

τωρα κατι ubuntoειδη και τετοια δεν υπαρχουν...

Παραδεχομαι πως το Linux τρωει λιγοτερους πορους, αλλα ειναι αρκετα πιο δυσχρηστο, δεν επιτρεπει την αναπτυξη οδηγων στο ιδιο μεγεθος οπως τα Windows και δεν υποστηριζεται απο τις εταιρειες οπως τα Windows. Για μενα και για το 90% του κοσμου αυτο μετραει.

Nik.K δεν εχεις δουλεψει ποτε σε linux ε..?

Δημοσ.
Ισως να μετρησουμε που θα εχεις καλυτερη ποιοτητα εικονας σε HD ταινια, ισως ακομα να μετρησουμε που μπορεις να παιξεις παιχνιδια καλυτερα κτλ κτλ κτλ κτλ.

Το να συγκρινουμε το Linux με τα 7 σε γενικες γραμμες ειναι κουτο.

Ταινίες HD... χμμμ κάτι δεν έχει δοκιμάσει

Games... χμμμ σε 2 μήνες π θα έχουμε Steam θα το συζητήσουμε πάλι αυτό

Δύσχρηστο... το 6 χρονών ξαδερφάκι μου που χρησιμοποιεί Debian Lenny να ρωτήσουμε

Δεν υποστηρίζεται από εταιρίες... όχι προς θεού οι: IBM, Google, AMD, nVidia, Sony, Cisco, Novell και μερικές ακόμη δεν είναι εταιρίες ή αν είναι, είναι πολύ μικρές και άγνωστες

Δημοσ.

Καλα ολα αυτα.Εγω ρωταω τωρα....

Παιζει τοσο μεγαλο ρολο η ταχυτητα ;

Νταξ δεν ειπαμε να σερνεται το συτημα,αλλα πραγματα οπως η σταθεροτητα , ευελιξια και αξιοπιστια παιζουν σημαντικοτερο λογο για εμενα σε ενα ΛΣ.

Τα windows 7 τα εχουν για εμενα( μεχρι στιγμης τουλαχιστον...).Για αυτο και οι πωλησεις τους πανε αρκετα καλα.

Αν και αυτο που με προβληματιζει ειναι , αφου ολοι αγοραζουν τα 7 και βλεπουν οτι ειναι καλο και αξιοπιστο , γιατι αναφερθηκε και το SP 1 ; :X

Περιεργο..........:P

Δημοσ.

Σαν αποφοιτος ανωτατης σχολης Πληροφορικης ,με παρα πολυ μεγαλη εμπειρια ...και στα 2 λειτουργικα Linux-windows ....εχω να πω οτι τα 7 ΑΥΤΗ τη στιγμη ειναι το κορυφαιο λειτουργικο...ταχυτατο,ευελικτο,ασφαλες,συμβατο και φιλοξενο....δεν αναφερομαι στις δικτυακες του ικανοτητες η ευκολιες..εκει παιζει μονο του...στηνεις 10 pc σε 10 λεπτα και ολα παιζουν τελεια...συνεχεια... Ειναι εξαιρετικα σταθερο και αξιζει καθε ευρω Οτιδηποτε αλλο...λεμε ειναι μπουρδες...η αγορα κρινει....οχι τα fun boys

Δημοσ.

Αν και αυτο που με προβληματιζει ειναι , αφου ολοι αγοραζουν τα 7 και βλεπουν οτι ειναι καλο και αξιοπιστο , γιατι αναφερθηκε και το SP 1 ; :X

Περιεργο..........:P

ειναι κολπο για να ψαρωσουν οι επιχειρησεις..:-D

Δημοσ.
Ταινίες HD... χμμμ κάτι δεν έχει δοκιμάσει

Games... χμμμ σε 2 μήνες π θα έχουμε Steam θα το συζητήσουμε πάλι αυτό

Δύσχρηστο... το 6 χρονών ξαδερφάκι μου που χρησιμοποιεί Debian Lenny να ρωτήσουμε

Δεν υποστηρίζεται από εταιρίες... όχι προς θεού οι: IBM, Google, AMD, nVidia, Sony, Cisco, Novell και μερικές ακόμη δεν είναι εταιρίες ή αν είναι, είναι πολύ μικρές και άγνωστες

Επειδη εχω δοκιμασει η ποιοτητα που πιανεις στα 7 οταν παιζεις μια ταινια δεν την πιανεις σε Linux.

Οσο για το Steam....Ναι θα ερθει, θα υποστηριζει 2-3 παιχνιδια στην αρχη και μετα απο χρονια και χρονια βλεπουμε.....Αυτη την πιπιλλα για τα παιχνιδια την ακουω καμια 10αρια χρονια απο Linuxades, ακομα ομως παπαλα...

Οσο για υποστηριξη απο εταιρειες..... AMD και NVIDIA αστες εξω...Οι οδηγοι τους ειναι στην καλυτερη προιον Beta και καλα κανουν, κοιταζουν το 90% και οχι το 10%, οπως κανουν ολες οι εταιρειες. Οσο για την Cisco και την Novell δεν υποστηριζουν το Linux για σενα και τον καθε Linuxovio αλλα για τις εταιρειες που τα εχουν στους Server τους τοσο για μειωση κοστους οσο για καλυτερες ταχυτητες ακομα και σε απαρχαιωμενα μηχανηματα. Σταληθεια πιστευεις ομως πως θα μπορεσει ποτε το Linux να εχει την υποστηριξη των Windows ? Αν ναι τοτε δεν εχω να πω κατι περισσοτερο.

Δημοσ.

Σύμφωνα με την επιχείρηση Redmond, κατά μέσο όρο, πωλούνται 7 αντίγραφα των Windows 7 κάθε δευτερόλεπτο

τυχαίο; δε νομίζω :P

Δημοσ.
Σαν αποφοιτος ανωτατης σχολης Πληροφορικης ,με παρα πολυ μεγαλη εμπειρια ...και στα 2 λειτουργικα Linux-windows ....εχω να πω οτι τα 7 ΑΥΤΗ τη στιγμη ειναι το κορυφαιο λειτουργικο...ταχυτατο,ευελικτο,ασφαλες,συμβατο και φιλοξενο....δεν αναφερομαι στις δικτυακες του ικανοτητες η ευκολιες..εκει παιζει μονο του...στηνεις 10 pc σε 10 λεπτα και ολα παιζουν τελεια...συνεχεια... Ειναι εξαιρετικα σταθερο και αξιζει καθε ευρω Οτιδηποτε αλλο...λεμε ειναι μπουρδες...η αγορα κρινει....οχι τα fun boys

Καλα αυτα που λες, αλλα η επικληση στην αυθεντια , οταν αναφερεσαι στο προσωπο σου, δεν πιανει :X

Δημοσ.

Επειδή η αγορά κρίνει για αυτό τα Windows χάνουν ποσοστό κάθε χρόνο, για αυτό βλέπεις συνεχώς λύσεις ανοικτού λογισμικού να χρησιμοποιούντε ακόμα περισσότερο ακόμη και στα Windows.

Όταν θες να βουλώσεις ένα fanboy τότε να βγάζεις νούμερα (καθαρά νούμερα, όχι νούμερα από ένα άρθρο που έγραψε ένας τύπος κάπου και ξαφνικά έγινε είδηση). Για αυτό όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν μπορείς να πεις σίγουρα ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο.

Εγώ πχ δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ να αγοράζει Windows 7... που βρέθηκαν αυτά τα νούμερα? 150 εκατομύρια είναι, έναν δεν πέτυχα? Που ζω εγώ δλδ, στην ουγκάντα?

Αντίθετα τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχω βοηθήσει πάνω από 60 άτομα να περάσουν Linux επιτυχώς

Τυχαίο? Δεν νομίζω... :P

Δημοσ.
Επειδή η αγορά κρίνει για αυτό τα Windows χάνουν ποσοστό κάθε χρόνο, για αυτό βλέπεις συνεχώς λύσεις ανοικτού λογισμικού να χρησιμοποιούντε ακόμα περισσότερο ακόμη και στα Windows.

Όταν θες να βουλώσεις ένα fanboy τότε να βγάζεις νούμερα (καθαρά νούμερα, όχι νούμερα από ένα άρθρο που έγραψε ένας τύπος κάπου και ξαφνικά έγινε είδηση). Για αυτό όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν μπορείς να πεις σίγουρα ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο.

Εγώ πχ δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ να αγοράζει Windows 7... που βρέθηκαν αυτά τα νούμερα? 150 εκατομύρια είναι, έναν δεν πέτυχα? Που ζω εγώ δλδ, στην ουγκάντα?

Αντίθετα τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχω βοηθήσει πάνω από 60 άτομα να περάσουν Linux επιτυχώς

ναι αλλά και εσύ γράφοντας αυτό είσαι το ίδιο με τον τύπο το τυχαίο... γιατί να πρέπει να πιστέψω εσένα δηλαδή σε αυτό που λες;

Εγώ αγόρασα 2 windows home και άλλα 3 αγόρασαν γνωστοί μου... τι είναι αυτά τώρα, επιχειρήματα;

Δημοσ.

Τυχαίο? Δεν νομίζω... :P

Μαλλον τα παραλες...Εχεις δει πολλους να αγοραζουν σε μια μερα φερραρι ;Και ομως ειναι αρκετοι που το εχουν κανει.

Να χαμε μια για καμια βολτα τωρα:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...