Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το φλας δεν δουλεύει καλά, ο firefox δεν παίζει σε καμία πλατφόρμα καλά (σιγά μην έπαιζε στο λίνουξ:Ρ) , η κάρτα ήχου μου κάνει φύσημα όταν παίζει μπ3..το ανοιχτό λογισμικό μέσα, μόνο για browsing είναι καλό.

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υ.Γ: Εμείς δεν απορρίπτουμε κάποιον επειδή χρησιμοποιεί λινουξ, απορρίπτουμε αυτούς που βγάζουν τα windows άχρηστα και το λινουξ θεό και δυστυχώς αυτό είναι το 70% της κοινότητάς σας.

Ε, καλά, αυτοί είναι συνήθως νέοι χρήστες ubuntu. Είναι οι ίδιοι που χρησιμοποιούν τις εκφράσεις "sVista", "Winblows", "Πατζούρια" κλπ.

Βέβαια λόγω του ότι το ubuntu τελευταία έχει αποκτήσει εκατοντάδες νέους χρήστες (και χιλιάδες παγκοσμίως), δυστυχώς ναι, οι περισσότεροι αυτό θα δεις να λένε σαν επιχείρημα ("winblows suckz, ubuntu rulez" κλπ).

Δημοσ.
Πρώτον, από τους 20 χρήστες που θα δοκιμάσουν λινουξ μόνο οι 2 θα κολλήσουν.

Γιατί θα κολλήσουν με το άχρηστο λειτουργικό?

Δεύτερον, οκ μας είπατε την άποψή σας. Γιατί επιμένετε τώρα να δοκιμάσουμε και μεις;

Σου είπα χρησιμοποιησε ότι θέλεις δεν επέμεινα.

Δεν με νοιάζει να πεις την άποψή σου, με νοίαζει που διαλύετε ουσιαστικά το νήμα, που επιμένετε με το ζόρι να δοκιμάσουμε λίνουξ και όταν σας λέμε πως δοκιμάσαμε και δεν μας κάνει λέτε φταίει η microsoft, οι κατασκευαστές, η ΔΕΗ που δεν έχει ρεύμα certified for Linux.

Απλά την μπουρδολογία μερικών έθιξα περί Gui και ξεκίνησε το πανηγύρι

Οκ, το καταλάβαμε, το σουπερ ουάου λειτουργικό δεν υποστηρίζεται από κανέναν. Τι με ενδιαφέρει εμένα ποιος φταίει που δεν υποστηρίζεται;

Ποιός είπε ότι δεν υποστήρίζεται απο κανέναν ? Να είσαι σαφής σε αυτά που λες και μην παραπλανείς

Εγώ ξέρω πως χρειάζομαι 150€ για μία άδεια Windows και 400€ για να αγοράσω hardware που να παίζει με λινουξ.

H' γνώση ! Διαλέγεις και παίρνεις . Οποτε κερδίζεις και τα 150 .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Γιατί θα κολλήσουν με το άχρηστο λειτουργικό?

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.. Εγώ θα παραμείνω στο γεγονός πως οι 18 θα συνεχίσουν σε windows.

Σου είπα χρησιμοποιησε ότι θέλεις δεν επέμεινα.

Δεν αναφερόμουν σε σενα συγκεκριμένα. Σε αυτό το νήμα μου έχει ζητηθεί τουλάχιστον 5 φορές να χρησιμοποιήσω λινουξ. Μην μου πεις πως δεν καταντάει κουραστικό και ενοχλητικό..

Ποιός είπε ότι δεν υποστήρίζεται απο κανέναν ? Να είσαι σαφής σε αυτά που λες και μην παραπλανείς

Υποστηρίζεται natively από 2-3 εταιρίες hardware; Όπως είπα πριν, εγώ και ο μέσος χρήστης προτιμούμε να έχουμε απόλυτη ελευθερία επιλογών

H' γνώση ! Διαλέγεις και παίρνεις . Οποτε κερδίζεις και τα 150 .

Τι είδους γνώση;

Επεξ/σία από cb_papi
Δημοσ.
Το φλας δεν δουλεύει καλά, ο firefox δεν παίζει σε καμία πλατφόρμα καλά (σιγά μην έπαιζε στο λίνουξ:Ρ) , η κάρτα ήχου μου κάνει φύσημα όταν παίζει μπ3..το ανοιχτό λογισμικό μέσα, μόνο για browsing είναι καλό.

τι τα θελει ο μεσος χρηστης τα φλας ,firefox ,μπ3 ?

:P:p:p

nooot

Δημοσ.

Kurkosdr,δεν μου απάντησες σε καμία από τις ερωτήσεις που έθεσα.Συνεχίζεις την επίθεση,χωρίς να παρουσιάζεις κανένα επιχείρημα.Αυτό δεν είναι διάλογος,αλλά μονόλογος.

@cb_papi:Όταν λέω''Το GNU/Linux είναι καλύτερο από τα Windows'' δεν σου λέω να βάλεις GNU/Linux,πόσο μάλλον να το απαιτώ.Όποιος έχει την μύγα,μυγιαζεται:-D

Επίσης,υπάρχουν διανομές όπως η Mandriva,οι οποίες έχουν προεγκατεστημένους drivers για τα πάντα.Δεν υπάρχει μόνο το Ubuntu!

Δημοσ.
@cb_papi:Όταν λέω''Το GNU/Linux είναι καλύτερο από τα Windows'' δεν σου λέω να βάλεις GNU/Linux,πόσο μάλλον να το απαιτώ.Όποιος έχει την μύγα,μυγιαζεται:-D

Επίσης,υπάρχουν διανομές όπως η Mandriva,οι οποίες έχουν προεγκατεστημένους drivers για τα πάντα.Δεν υπάρχει μόνο το Ubuntu!

OMG πως το κατάλαβες;; Ψάχνω άλλους να μου πουν να βάλω λίνουξ. Μόνος μου δεν μπορώ. Πήρες μια έκφραση που αμφιβάλλω αν καταλαβαίνεις τι υπονοεί και την χρησιμοποίησες λολ. Μπα.. εσύ δεν μου είπες 500 φορές να βάλω λινουξ. Άλλο που πριν έλεγες δοκίμασε το ένα, δοκίμασε το άλλο, ότι το open source είναι καλύτερο κλπ.... Αποφάσισε τελικά, μου λες να βάλω ή να μη βάλω; Στραβός δεν είμαι. Εσύ μου λες Mandriva, πριν έλεγες ubuntu. Ο άλλος λέει Mint, ο παράλλος fedora. Ε.. αποφασίστε λοιπόν ή μάλλον καλύτερα, φτιάξτε μια διανομή που να έχει όλα τα πλεονεκτήματα των άλλων. Αδύνατο; Πως το καταφέρνουν αυτό τα windows;

Δημοσ.

OMG πως το κατάλαβες;; Ψάχνω άλλους να μου πουν να βάλω λίνουξ. Άλλο που πριν έλεγες δοκίμασε το ένα, δοκίμασε το άλλο... Αποφάσισε τελικά, μου λες να βάλω ή να μη βάλω; Στραβός δεν είμαι. Εσύ μου λες Mandriva, πριν έλεγες ubuntu. Ο άλλος λέει Mint, ο παράλλος fedora. Ε.. αποφασίστε λοιπόν ή μάλλον καλύτερα, φτιάξτε μια διανομή που να έχει όλα τα πλεονεκτήματα των άλλων. Αδύνατο; Πως το καταφέρνουν αυτό τα windows;

Υπάρχουν πολλές διανομές για να εξυπηρετούν τις ανάγκες διαφορετικών ομάδων χρηστών.Στο GNU/Linux έχεις επιλογές στα πάντα,σε αντίθεση με τα Windows.Διαλέγεις ότι σε βολεύει καλύτερα!

[ame]

[/ame]

Και ένα ακόμα video που βρήκα με τον Ballmer:

[ame]

[/ame]

Δημοσ.
Υπάρχουν πολλές διανομές για να εξυπηρετούν τις ανάγκες διαφορετικών ομάδων χρηστών.Στο GNU/Linux έχεις επιλογές στα πάντα,σε αντίθεση με τα Windows.Διαλέγεις ότι σε βολεύει καλύτερα!

Και ένα ακόμα video που βρήκα με τον Ballmer:

Ναι, μόνο που η διανομή που με ενδιαφέρει περισσότερο δεν έχει drivers, η άλλη που έχει drivers δεν έχει κάτι άλλο και ουτω καθεξής. Σε αντίθεση, τα windows τα έχουν όλα. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να έχω τη δυνατότητα να κάνω επιλογές όταν μπορώ να τα έχω όλα μαζί. Αν εσύ το βρίσκεις λογικό..

Δημοσ.
Ναι, μόνο που η διανομή που με ενδιαφέρει περισσότερο δεν έχει drivers, η άλλη που έχει drivers δεν έχει κάτι άλλο και ουτω καθεξής. Σε αντίθεση, τα windows τα έχουν όλα. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να έχω τη δυνατότητα να κάνω επιλογές όταν μπορώ να τα έχω όλα μαζί. Αν εσύ το βρίσκεις λογικό..

Θέλεις κάτι παραπάνω από αυτά που σου δίνει η Mandriva;

Αν θες κάτι παραπάνω,οι developers(όχι αυτοί του Ballmer*:lol:) είναι ανοικτοί σε προτάσεις και παράπονα.

*

Δημοσ.
Θέλεις κάτι παραπάνω από αυτά που σου δίνει η Mandriva;

Αν θες κάτι παραπάνω,οι developers(όχι αυτοί του Ballmer*:lol:) είναι ανοικτοί σε προτάσεις και παράπονα.

*

Εσύ πριν δεν έλεγες για Ubuntu; Τώρα τι μου λες; Οι άλλοι που έλεγαν για Mint επειδή είναι ελαφρότερο;

Γιατί να μιλάω με developers για προτάσεις και παράπονα όταν η microsoft τα λύνει αυτόματα; Μου δίνεις λύση για ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει στα Windows. Η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας.

Σταμάτα να βάζεις βίντεο του Ballmer. Δεν ξέρω καν τι σκοπό νομίζεις ότι εξυπηρετούν, είναι off topic και δείχνουν αυτό που είπα νωρίτερα. Θα κάνεις ό,τι μπορείς για να δείξεις ότι Windows = Fail, όσο μάπα και αν είναι ο τρόπος.

Δημοσ.
Εσύ πριν δεν έλεγες για Ubuntu; Τώρα τι μου λες; Οι άλλοι που έλεγαν για Mint επειδή είναι ελαφρότερο;

Γιατί να μιλάω με developers για προτάσεις και παράπονα όταν η microsoft τα λύνει αυτόματα; Μου δίνεις λύση για ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει στα Windows. Η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας.

Σταμάτα να βάζεις βίντεο του Ballmer. Δεν ξέρω καν τι σκοπό νομίζεις ότι εξυπηρετούν, είναι off topic και δείχνουν αυτό που είπα νωρίτερα. Θα κάνεις ό,τι μπορείς για να δείξεις ότι Windows = Fail, όσο μάπα και αν είναι ο τρόπος.

Αφου λες ότι δεν σε βολεύει το Ubuntu σου προτείνω την Mandriva.To Mint δεν είναι ελαφρύτερο,αλλά το Ubuntu με codecs.

Δεν θες λύση στο πρόβλημα των ιών;της Registry;Του NTFS; Πότε τα έλυσε αυτά η Microsoft;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...