cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Περίεργο γιατί έπρεπε να εγκαταστησω τους drivers της κάρτας γραφικών και του wireless usb αλλά και για να κάνω tethering με το κινητό. Στο Linux μόνο η κάρτα γραφικών χρειάστηκε drivers. Δεν ξέρω για ποια Windows λες, πάντως τα Windows 7 σίγουρα βρίσκουν και εγκαθιστούν τους drivers μόνα τους. Τώρα για το κινητό.. αναγκαστικά θα το έκανες tethering. Είπαμε προτιμώ να υποστηρίζω κατασκευαστές που στηρίζουν το Linux οσο και τα Windows. Μπορεί φυσικά η κοινότητα να έχει προνοήσει για κάποιους. Χαμένος δεν βγαίνω. Είτε Windows είτε Linux βάλω θα παίξει χωρίς πολλά πολλά. Ok, και εγώ πολύ απλά προτιμώ να μην γίνομαι fan boy καμμίας εταιρίας hardware και πολύ απλά να αγοράζω ό,τι με συμφέρει περισσότερο αφού γνωρίζω πως θα δουλεύει σίγουρα. Όσο για το αν θα παίξει με linux χωρίς πολλά πολλά, αμφιβάλλω.
Aztec Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δεν ξέρω για ποια Windows λες, πάντως τα Windows 7 σίγουρα βρίσκουν και εγκαθιστούν τους drivers μόνα τους. Τώρα για το κινητό.. αναγκαστικά θα το έκανες tethering. Ok, και εγώ πολύ απλά προτιμώ να μην γίνομαι fan boy καμμίας εταιρίας hardware και πολύ απλά να αγοράζω ό,τι με συμφέρει περισσότερο αφού γνωρίζω πως θα δουλεύει σίγουρα. Όσο για το αν θα παίξει με linux χωρίς πολλά πολλά, αμφιβάλλω. Fan boy σωστών κατασκευαστών που δεν σκέφτονται τόσο πολυ την τσέπη τους και στηρίζουν εναλλακτικά λειτουργικά δεν εχω πρόβλημα να γίνω. Θα είναι και πρωτότυπο.
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Fan boy σωστών κατασκευαστών που δεν σκέφτονται τόσο πολυ την τσέπη τους και στηρίζουν εναλλακτικά λειτουργικά δεν εχω πρόβλημα να γίνω. Θα είναι και πρωτότυπο. Υπάρχουν πολλές εταιρίες κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δεν σκέφτονται την τσέπη τους. Τι άλλο θα ακούσουμε; Ή θες να μου πεις πως όταν σου πουλάνε ένα προιόν παίρνουν το 30% από σένα και το 70% από τη microsoft; Πάλι δεν θα το αγοράσεις το προιόν;
Aztec Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Υπάρχουν πολλές εταιρίες κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δεν σκέφτονται την τσέπη τους. Τι άλλο θα ακούσουμε; Είπα δεν σκέφτονται τόσο πολύ .Τότε γιατι κάποιες βγάζουν drivers για το ίδιο device και κάποιες όχι ; κάποιες τις συμφέρει και κάποιες όχι δηλαδή; το κόστος για την υλοποίηση και για το συνεχές maintenance που το πας. Κάποιες κρίνουν ότι δεν αξίζει κάποιες ότι αξίζει για τον α β λόγο.
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Είπα δεν σκέφτονται τόσο πολύ .Τότε γιατι κάποιες βγάζουν drivers για το ίδιο device και κάποιες όχι ; κάποιες τις συμφέρει και κάποιες όχι δηλαδή; το κόστος για την υλοποίηση και για το συνεχές maintenance που το πας. Κάποιες κρίνουν ότι δεν αξίζει κάποιες ότι αξίζει για τον α β λόγο. Ωραία, και έτσι να είναι, εγώ πάλι προτιμώ να επιλέγω όποια εταιρία βγάζει προιόν που με βολεύει παρά συγκεκριμένη εταιρία για χψ λόγο και να έχω περιορισμένες επιλογές.
Aztec Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ωραία, και έτσι να είναι, εγώ πάλι προτιμώ να επιλέγω όποια εταιρία βγάζει προιόν που με βολεύει παρά συγκεκριμένη εταιρία για χψ λόγο και να έχω περιορισμένες επιλογές. Κάποιος θέλει επιλογές λειτουργικού κάποιος hardware. Αλλά πλεον οι Linux drivers καλύπτουν μεγάλο εύρος hardware. Σε κάποια laptop φίλων που εχω βάλει δεν είχα πρόβλημα και το είχαν πάρει λόγω τιμής. Δεν καταλαβαίνω γιατι έχεις τόσο άσχημη εικόνα. Δοκίμασε την πιο τελευταία φιλική προς τον χρήστη διανομή και δες. Παλιά οι διανομές ήταν γολγοθάς αλλά έχουν φτιάξει πολύ.
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) για να δώ τα πέτυχα; Κάποιος θέλει επιλογές λειτουργικού κάποιος hardware. Αλλά πλεον οι Linux drivers καλύπτουν μεγάλο εύρος hardware. LinuxFriendlyHardware™ Δοκίμασε την πιο τελευταία φιλική προς τον χρήστη διανομή και δες. UseDistroX™ Παλιά οι διανομές ήταν γολγοθάς αλλά έχουν φτιάξει πολύ. ItsComeALongWay™ sorry φίλε aztec αλλά μπήκα στον πειρασμό να το δοκιμάσω το TM Repository και εγώ. Οτι και να πείς έχει κάτι για όλες τις περιπτώσεις , που σχεδόν σε όλες γράφουν οτι να ναι. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2010 από damastes
Aztec Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μα είμαι ο FreetardWithBiGLassesInDarkRoomFrontOfaBlAckScreenTrolling τι εμ :-):-):-)
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 όχι οχι φιλε μην το λές αυτό, NotAllLinuxUsersAreFreetards™ (σου είπα έχει για όλες τις περιπτώσεις )
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 πωω καλα!Αυτο το repositοry πρεπει να μπει απο default στους package managers ολων των διανομων!:-D:-D:-D
Aztec Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 όχι οχι φιλε μην το λές αυτό, NotAllLinuxUsersAreFreetards™ (σου είπα έχει για όλες τις περιπτώσεις ) Όλα τα λεφτά :-D:-D:-D
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δεν καταλαβαίνω γιατι έχεις τόσο άσχημη εικόνα. Δοκίμασε την πιο τελευταία φιλική προς τον χρήστη διανομή και δες. Παλιά οι διανομές ήταν γολγοθάς αλλά έχουν φτιάξει πολύ. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι ΔΕΝ θέλουμε να δοκιμάσουμε λινουξ. Αν και δοκίμασα τη τελευταία έκδοση ubuntu πριν κάτι μέρες, δεν λειτουργούσε το ethernet (κάτι που αναγνωρίζουν μέχρι και τα XP). Γιατί λοιπόν δεν καταλαβαίνετε πως είμαστε ικανοποιημένοι με τη Microsoft; Με το ζόρι να δοκιμάσω λινουξ να δω τι; Να παιδεύομαι για drivers που δεν υπάρχουν καν; Να μην έχω καμμία σοβαρή εφαρμογή; Να μπαίνω στα φορουμ και να αρχίζω τα OMG χρησιμοποιείς Windows, είσαι δούλος και μαζόχα; Αφού με βολεύουν τα Windows και ειλικρινά το λέω αυτό χωρίς να με έχει επηρρεάσει το marketing ή ό,τι άλλη μπούρδα θες της microsoft. Σταματήστε λοιπόν να λέτε δοκιμάστε και δοκιμάστε. Σαν μάρτυρες του Ιεχωβά κάνετε και δεν σας παίρνει κανείς στα σοβαρά. Αν είναι να τρολλάρω παντού, και καλύτερο να ήταν το λινουξ, πάλι windows θα έβαζα.
Aztec Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι ΔΕΝ θέλουμε να δοκιμάσουμε λινουξ. Αν και δοκίμασα τη τελευταία έκδοση ubuntu πριν κάτι μέρες, δεν λειτουργούσε το ethernet (κάτι που αναγνωρίζουν μέχρι και τα XP). Γιατί λοιπόν δεν καταλαβαίνετε πως είμαστε ικανοποιημένοι με τη Microsoft; Με το ζόρι να δοκιμάσω λινουξ να δω τι; Να παιδεύομαι για drivers που δεν υπάρχουν καν; Να μην έχω καμμία σοβαρή εφαρμογή; Να μπαίνω στα φορουμ και να αρχίζω τα OMG χρησιμοποιείς Windows, είσαι δούλος και μαζόχα; Αφού με βολεύουν τα Windows και ειλικρινά το λέω αυτό χωρίς να με έχει επηρρεάσει το marketing ή ό,τι άλλη μπούρδα θες της microsoft. Σταματήστε λοιπόν να λέτε δοκιμάστε και δοκιμάστε. Σαν μάρτυρες του Ιεχωβά κάνετε και δεν σας παίρνει κανείς στα σοβαρά. Αν είναι να τρολλάρω παντού, και καλύτερο να ήταν το λινουξ, πάλι windows θα έβαζα. Χρησιμοποίησε ότι θέλεις . Μην απορρίπτεις αυτόν όμως που σου λέει ότι τα linux distros τον βολεύουν όπως βολεύουν εσένα τα windows. Παρεπιπτόντως όλοι οι χρηστες linux είναι / ήταν χρήστες windows. Άρα η άποψη τους δεν είναι στο αέρα όπως την εμφανίζετε.
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι ΔΕΝ θέλουμε να δοκιμάσουμε λινουξ. Αν και δοκίμασα τη τελευταία έκδοση ubuntu πριν κάτι μέρες, δεν λειτουργούσε το ethernet (κάτι που αναγνωρίζουν μέχρι και τα XP). Γιατί λοιπόν δεν καταλαβαίνετε πως είμαστε ικανοποιημένοι με τη Microsoft; Με το ζόρι να δοκιμάσω λινουξ να δω τι; Να παιδεύομαι για drivers που δεν υπάρχουν καν; Να μην έχω καμμία σοβαρή εφαρμογή; Να μπαίνω στα φορουμ και να αρχίζω τα OMG χρησιμοποιείς Windows, είσαι δούλος και μαζόχα; Αφού με βολεύουν τα Windows και ειλικρινά το λέω αυτό χωρίς να με έχει επηρρεάσει το marketing ή ό,τι άλλη μπούρδα θες της microsoft. Σταματήστε λοιπόν να λέτε δοκιμάστε και δοκιμάστε. Σαν μάρτυρες του Ιεχωβά κάνετε και δεν σας παίρνει κανείς στα σοβαρά. Αν είναι να τρολλάρω παντού, και καλύτερο να ήταν το λινουξ, πάλι windows θα έβαζα. YoureJustAsFanatical™ LinuxHateIsMicrosoftLove™ wow βολεύει αφάνταστα έτσι,
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Χρησιμοποίησε ότι θέλεις . Μην απορρίπτεις αυτόν όμως που σου λέει ότι τα linux τον βολεύουν όπως βολεύουν εσένα τα windows. Παρεπιπτόντως όλοι οι χρηστες linux είναι / ήταν χρήστες windows. Άρα η άποψη τους δεν είναι στο αέρα όπως την εμφανίζετε. Πρώτον, από τους 20 χρήστες που θα δοκιμάσουν λινουξ μόνο οι 2 θα κολλήσουν. Δεύτερον, οκ μας είπατε την άποψή σας. Γιατί επιμένετε τώρα να δοκιμάσουμε και μεις; Δεν με νοιάζει να πεις την άποψή σου, με νοίαζει που διαλύετε ουσιαστικά το νήμα, που επιμένετε με το ζόρι να δοκιμάσουμε λίνουξ και όταν σας λέμε πως δοκιμάσαμε και δεν μας κάνει λέτε φταίει η microsoft, οι κατασκευαστές, η ΔΕΗ που δεν έχει ρεύμα certified for Linux. Οκ, το καταλάβαμε, το σουπερ ουάου λειτουργικό δεν υποστηρίζεται από κανέναν. Τι με ενδιαφέρει εμένα ποιος φταίει που δεν υποστηρίζεται; Εγώ ξέρω πως χρειάζομαι 150€ για μία άδεια Windows και 400€ για να αγοράσω hardware που να παίζει με λινουξ. Υ.Γ: Εμείς δεν απορρίπτουμε κάποιον επειδή χρησιμοποιεί λινουξ, απορρίπτουμε αυτούς που βγάζουν τα windows άχρηστα και το λινουξ θεό και δυστυχώς αυτό είναι το 70% της κοινότητάς σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις