status Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Τι έγινε; Θα βγάλουμε τους CEOς μας να δούμε και ποιος τιν έχει μεγαλύτερη; (την καράφλα; )
iliaskr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Τι έγινε; Θα βγάλουμε τους CEOς μας να δούμε και ποιος τιν έχει μεγαλύτερη; (την καράφλα; ) Red Hat CEO Jim Whitehurst: Microsoft CEO Steve Ballmer: Προφανώς,ο Ballmer :lol::lol::lol:
tritonas00 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) το μονο που μενει απτο topic ειναι να μπει η Αννίτα Ρασσιά να πει "προσκυνηστε το ειδωλο..." και καπακι το "πιαστο μου πιαστο μου.....το κινητο μου πιαστο μου γιατι χτυπαει" Οποιος θυμαται τον κακο βεζυρη ..lol Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2010 από tritonas00
cb_papi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μπορεί να μας λέτε γραφικούς,αλλά εσείς δίνετε τα λεφτάκια σας σε αυτόν τον άνθρωπο:Στο παρακάτω video ο κύριος Steve Ballmer (CEO της Microsoft) μας δείχνει της φωνητικές και χορευτικές του ικανότητες: http://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc Στο παρακάτω video πάλι ο κύριος Ballmer μας δείχνει της διαφημιστικές του ικανότητες διαφημίζοντας τα Microsoft Windows 1.0: http://www.youtube.com/watch?v=tGvHNNOLnCk&feature=related Η συγκλονιστική διαφήμιση της RedHat,μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες που ασχολούνται με το GNU/Linux: http://www.youtube.com/watch?v=wjSDAUykkzQ Ποιος είναι πιο σοβαρός; Πλάκα μας κάνεις φαντάζομαι ε; Εγώ δεν δίνω λεφτά στον Steve, δίνω λεφτά σε ένα προιόν που με βολεύει αφάνταστα. Τώρα το τι κάνουν τα λευτάκια τους ποσώς με ενδιαφέρει. Έτσι κι αλλιώς εσύ και οι άλλοι του είδους σου δεν λέγατε πως τα windows στηρίζονται στο marketing; Τι έγινε τώρα και το βγάζετε γελοίο; Ότι θυμάστε χαίρεστε και έτσι υποστηρίζετε τη νοοτροπία "θα κάνω ό,τι μπορώ για να δείξω ότι windows = fail, όσο κουλό και αν είναι".
iliaskr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Πλάκα μας κάνεις φαντάζομαι ε; Εγώ δεν δίνω λεφτά στον Steve, δίνω λεφτά σε ένα προιόν που με βολεύει αφάνταστα. Τώρα το τι κάνουν τα λευτάκια τους ποσώς με ενδιαφέρει. Έτσι κι αλλιώς εσύ και οι άλλοι του είδους σου δεν λέγατε πως τα windows στηρίζονται στο marketing; Τι έγινε τώρα και το βγάζετε γελοίο; Ότι θυμάστε χαίρεστε και έτσι υποστηρίζετε τη νοοτροπία "θα κάνω ό,τι μπορώ για να δείξω ότι windows = fail, όσο κουλό και αν είναι". Στο post με τα video ήθελα να δείξω (με μια δόση humor),ποιος είναι γραφικός και σοβαρός και ποιος όχι.Δεν βγάζω γελοίο το marketing της Microsoft,αφού πάνω σε αυτό στηρίζεται όλη η επιτυχία της εταιρίας.Αλλά Marketing δεν είναι η διαφήμιση,ένας τομέας στον οποίο η Microsoft πάσχει. ΥΓ: Που ειναι ο liaskr; Δεν εχει το θαρρος να παραδεχτει οτι ελεγε την μιση αληθεια, οπως πολλοι linux fans; ΥΓ:Που είναι ο kurkosdr;Δεν έχει το θάρρος να παραδεχτεί οτι ελεγε την μισή αλήθεια,όπως πολλοί Microsoft fans;
kurkosdr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Αν θες,δοκίμασε Mandriva One,έχει ενσωματωμένους drivers για καρτες δικτυου,γραφικων κ.α UseDistroX™ το pulseaudio δεν το έχουν υιοθετήσει όλοι και πάλι πρόκειτε για ένα ακόμη ημιτελές project (bugιασμενο μέχρι θανάτου). ItsUpstreamsFault™ Μπορεί να μας λέτε γραφικούς,αλλά εσείς δίνετε τα λεφτάκια σας σε αυτόν τον άνθρωπο... Ακόμα ενα SolidGoldComment™
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 το badge of honor μην ξεχάσεις να βάλεις στην υπογραφή σου.....
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 το badge of honor μην ξεχάσεις να βάλεις στην υπογραφή σου..... :lol:
Aztec Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 UseDistroX™ - Έχω windows starter edition και δεν μου αλλάζει το wallpaper. Τι να κάνω ? - Εγκατέστησε άλλη έκδοση η βρες app που να το κάνει. ItsUpstreamsFault™ Code Rewrite ??? μμμ μάλλον τα windows phone θα είναι απλά enhancement. Ακόμα ενα SolidGoldComment™ FAIL !!! Πάω να ικανοποιηθώ κάνοντας το linux να δουλέψει. Ωχ ξέχασα δουλεύει όπως όταν το είχα εγκαταστήσει.
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πάω να ικανοποιηθώ κάνοντας το linux να δουλέψει. Ωχ ξέχασα δουλεύει όπως όταν το είχα εγκαταστήσει. Πριν ή μετά τους 1500 drivers που έπρεπε να βρείς (αν υπήρχαν) και να τους εγκαταστήσεις;
Aztec Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Με δύο τρία click έβαλα την NVIDIA κάρτα γραφικών. Τα υπόλοιπα τα βρήκε out or the box. Γνωρίζοντας την υποστήριξη των κατασκευαστών επιλέγω προσεκτικότερα το hardware. Τόσο απλό.
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Με δύο τρία click έβαλα την NVIDIA κάρτα γραφικών. Τα υπόλοιπα τα βρήκε out or the box. Γνωρίζοντας την υποστήριξη των κατασκευαστών επιλέγω προσεκτικότερα το hardware. Τόσο απλό. Στα windows χωρίς καθόλου κλικ είναι όλα έτοιμα. Δεν με ενδιαφέρει τι μάρκα είναι το hardware γιατί υποστηρίζονται όλα. Απλότερο;
Aztec Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Στα windows χωρίς καθόλου κλικ είναι όλα έτοιμα. Δεν με ενδιαφέρει τι μάρκα είναι το hardware γιατί υποστηρίζονται όλα. Απλότερο; Δεν θυμάμαι να μην έβαλα drivers στα windows. Εκτός αν μιλάς για προεγκατεστημενο σύστημα οπότε είσαι άκυρος. Τώρα για το αν θα επιλεγείς hardware προτιμώ να τα σκαω σε άτομα που στηρίζουν το Linux οσο τα Windows. Προτιμήσεις είναι αυτές τι να κάνουμε.
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δεν θυμάμαι να μην έβαλα drivers στα windows. Εκτός αν μιλάς για προεγκατεστημενο σύστημα οπότε είσαι άκυρος. Δεν μιλάω για προεγκατεστημένο σύστημα. Τώρα για το αν θα επιλεγείς hardware προτιμώ να τα σκαω σε άτομα που στηρίζουν το Linux οσο τα Windows. Προτιμήσεις είναι αυτές τι να κάνουμε. Τι;
Aztec Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δεν μιλάω για προεγκατεστημένο σύστημα. Τι; Περίεργο γιατί έπρεπε να εγκαταστησω τους drivers της κάρτας γραφικών και του wireless usb αλλά και για να κάνω tethering με το κινητό. Στο Linux μόνο η κάρτα γραφικών χρειάστηκε drivers. Είπαμε προτιμώ να υποστηρίζω κατασκευαστές που στηρίζουν το Linux οσο και τα Windows. Μπορεί φυσικά η κοινότητα να έχει προνοήσει για κάποιους. Χαμένος δεν βγαίνω. Είτε Windows είτε Linux βάλω θα παίξει χωρίς πολλά πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις