Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάλι τα ίδια...

Αν το GNU/Linux έρχεται προεγκατεστημένο,τότε αποφεύγουμε αυτά τα προβλήματα.

μπαα ..δεν πετυχε και τοσο..

http://www.google.gr/search?hl=el&safe=off&client=firefox-a&hs=eD8&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&channel=s&q=linux+netbooks+returns&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αυτό πες το σε κανένα πολιτικό μηχανικό που έχει βολευτεί το autocad...:)

Εγώ λέω να υπάρχει η επιλογή ΚΑΙ του GNU/Linux

Δημοσ.
Εμ, σόρρυ, αλλά..

Πας καλά;

Από τι μία θες λίνουξ παντού και από την άλλη...

Παραιτούμε.

Δεν είπα κάπου ότι θέλω linux παντού :-D

Αλλά όταν θέλω linux, το θέλω όπως το θέλω εγώ. Μόνο open source software, και προσθέτω ότι επιπλέον θέλω εγώ μετά.

Δημοσ.
Εγώ λέω να υπάρχει η επιλογή ΚΑΙ του GNU/Linux

(κακή λέξη εδώ) υπάρχει. Υπάρχει δεν έχεις άδικο αλλά δεν φτάνει στο 1/10 του autocad.

Όπως το Bluefish πλησιάζει στο Dreamweaver...

Δημοσ.
Δεν είπα κάπου ότι θέλω linux παντού :-D

Αλλά όταν θέλω linux, το θέλω όπως το θέλω εγώ. Μόνο open source software, και προσθέτω ότι επιπλέον θέλω εγώ μετά.

Ο Στιβ Τζομπς είσαι για να τα θες όπως θες εσύ;

Το υπόλοιπο Userbase το έχεις χ3σμ3ν0;

Δημοσ.
Στα netbooks,όχι σε κανονικό προσωπικό υπολογιστή(notebook,desktop).

Εεεεε, ποια η διαφορά;;; Ίσα ίσα που στο netbook κανείς δεν χρειάζεται windows.

Δημοσ.
(κακή λέξη εδώ) υπάρχει. Υπάρχει δεν έχεις άδικο αλλά δεν φτάνει στο 1/10 του autocad.

Όπως το Bluefish πλησιάζει στο Dreamweaver...

Μιλώ για προεγκατεστημένο GNU/Linux σε υπολογιστές.

Δημοσ.
Ο Στιβ Τζομπς είσαι για να τα θες όπως θες εσύ;

Το υπόλοιπο Userbase το έχεις χ3σμ3ν0;

Μα δεν ζήτησα εγώ να έρχεται προεγκατεστημένο για να έχω χεσμένο το υπόλοιπο userbase :P

Απλά θέλω να μου δίνεται η επιλογή, αν θελήσω να το εγκαταστήσω, να μπαίνει (πράγμα που σημαίνει να δουλεύει (=να έχει δώσει ο κατασκευαστής specs για τις συσκευές του στους kernel devs) και να μην χάνω την εγγύηση επειδή άλλαξα τα προεγκατεστημένα windows (το'χω ακούσει κι αυτό το κουλό)). Πράγματα που κάνουν ήδη αρκετοί κατασκευαστές δηλαδή.

Δημοσ.
Μιλώ για προεγκατεστημένο GNU/Linux σε υπολογιστές.

α;

Κοινός:

Συγγνώμη δεν κατάλαβα μήπως θα μπορούσατε να επαναλάβετε?

Δημοσ.
Πάλι τα ίδια...

Αν το GNU/Linux έρχεται προεγκατεστημένο,τότε αποφεύγουμε αυτά τα προβλήματα.

Εσύ λες τα ίδια και τα ίδια.

Το πρόβλημα των χρηστών δεν είναι μόνον η εγκατάσταση (για να μην πούμε για το ότι πολλές προεγκαταστάσεις του linux είναι λειψές και κολοβομένες).

Κατά σημαντικό μέρος είναι και ψυχολογικοί οι λόγοι.

Είναι το αίσθημα υπέρ αυτού και η πληροφορική κουλτούρα που πρέπει να αναπτυχθούν.

Και αυτό για τον πολύ κόσμο δεν μπορεί να γίνει απότομα αλλά σταδιακά μέσω του υπόλοιπου ανοικτού λογισμικού.

Αλλιώς, ακόμα κι' αν του τα δώσεις όλα προεγκατεστημένα και να λειτουργούν, θα πισωγυρίσει με τις πρώτες δυσκολίες.

Πόσο μυαλό θέλει για το καταλάβετε αυτό ;

Δημοσ.
Μα δεν ζήτησα εγώ να έρχεται προεγκατεστημένο για να έχω χεσμένο το υπόλοιπο userbase :P

Απλά θέλω να μου δίνεται η επιλογή, αν θελήσω να το εγκαταστήσω, να μπαίνει (πράγμα που σημαίνει να δουλεύει (=να έχει δώσει ο κατασκευαστής specs για τις συσκευές του στους kernel devs) και να μην χάνω την εγγύηση επειδή άλλαξα τα προεγκατεστημένα windows (το'χω ακούσει κι αυτό το κουλό)). Πράγματα που κάνουν ήδη αρκετοί κατασκευαστές δηλαδή.

Άσε της φαφαριές που ακούγονται κατά καιρούς, και η αππλ έχει αρνηθεί σέρβις επειδή ο χρήστης ήταν καπνιστής.

Δημοσ.

λύσαμε λοιπόν το θέμα gaming... βρήκαμε με τι θα αντικαταστήσουμε την σουίτα της adobe και το autocad... next;

Δημοσ.
λύσαμε λοιπόν το θέμα gaming... βρήκαμε με τι θα αντικαταστήσουμε την σουίτα της adobe και το autocad... next;

Όχι ειδικά το Αcad δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...