Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Στα Windows σου κλέβει και τον αριθμό της πιστωτικης κάρτας. και όταν τη δίνουμε στο σερβιτόρο για να πληρώσουμε σε ένα εστιατόριο μια χαρά μπορεί να τον κλέψει...
iliaskr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Συγκινητικό. Έχω 70+ βαριά προγράμματα (Autocad, Adobe CS5 κλπ.) στον υπολογιστή μου και αυτός ανοίγει σε λιγότερο από 1,5 λεπτό εγγυημένα. Τι γίνεται αν θες να εγκαταστήσεις 3000 προγράμματα στο linux? Α ξέχασα! Δεν υπάρχουν τόσα προγράμματα για linux Στο Ubuntu έχω αυτήν τη στιγμή 32600 πακέτα διαθέσιμα.Καθαρό ελεύθερο λογισμικό.Δωρεάν και νόμιμα.
cb_papi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Και πως σκ#τά θα ξέρει την εντολή ο αρχάριος χρήστης, ώστε να τη δώσει κιόλας; Σε αντιστοιχία είναι πολύ πιο εύκολο να πατήσει το delete έχοντας επιλέξει όλο το C:\WINDOWS\. Και σίγουρα αυτό είναι πιο πιθανό από το να ξέρει τι είναι το terminal και ποια εντολή σβήνει τα πάντα. Ελα μου ντε, που θα την μάθει την εντολή; Σε όλα τα φορουμ βρίσκεται.
cb_papi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Στο Ubuntu έχω αυτήν τη στιγμή 32600 πακέτα διαθέσιμα.Καθαρό ελεύθερο λογισμικό.Δωρεάν και νόμιμα. Ας μην συζητήσουμε περισσότερο την περίπτωση να εγκαταστήσεις 3k προγράμματα γιατί είναι βλακεία
iliaskr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ελα μου ντε, που θα την μάθει την εντολή; Σε όλα τα φορουμ βρίσκεται. Χωρίς να μπείς σε φορουμ,πάνε στον φάκελο Windows και διεγραψε αρχεία.Πολύ ευκολό.Τωρά κατάλαβα την ένοια της ευκολίας στο λεξικό της Microsoft
cb_papi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Χωρίς να μπείς σε φορουμ,πάνε στον φάκελο Windows και διεγραψε αρχεία.Πολύ ευκολό.Τωρά κατάλαβα την σημασία της ευκολίας στο λεξικό της Microsoft Έχεις κανένα λόγο να το κάνεις αυτό; Ενώ στο φορουμ αν σου πει ο άλλος " Για να ανοίγει ο υπολογιστής σε 10", μπες στο τερματικό και πάτα χχχ" όλοι οι άσχετοι θα την πατήσουν.
Haldol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ελα μου ντε, που θα την μάθει την εντολή; Σε όλα τα φορουμ βρίσκεται. Κι επειδή βρίσκεται; Δεν είναι ηλίθιος για να δώσει ό,τι εντολή δει μπροστά του αφού δε ξέρει τι κάνει. Κι αν το κάνει, καλά να πάθει. Ο ίδιος χρήστης θα εγκαθιστούσε με την ίδια ευκολία και trojan στα Windows... από μόνος του.
Haldol Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Έχεις κανένα λόγο να το κάνεις αυτό; Ενώ στο φορουμ αν σου πει ο άλλος " Για να ανοίγει ο υπολογιστής σε 10", μπες στο τερματικό και πάτα χχχ" όλοι οι άσχετοι θα την πατήσουν. Μου μπλέκεις την ηθική των χρηστών εδώ, κάτι που δεν έχει να κάνει με το OS. Και στα Windows το ίδιο εύκολα μπορεί να σου πει κάποιος να περάσεις καταστροφικές ρυθμίσεις στη registry. Ή μια αντίστοιχη εντολή στο CMD... που θα σβήσει τα πάντα. Same shit.
cb_papi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Κι επειδή βρίσκεται; Δεν είναι ηλίθιος για να δώσει ό,τι εντολή δει μπροστά του αφού δε ξέρει τι κάνει. Κι αν το κάνει, καλά να πάθει. Ο ίδιος χρήστης θα εγκαθιστούσε με την ίδια ευκολία και trojan στα Windows... από μόνος του. Μιλάμε για άσχετους χρήστες. Μη νομίζεις, και στα Windows οι περισσότεροι Ιοί είναι γνωστά προγράμματα που αντί για μέγεθος λίγων GB είναι 300 KB. Δεν την πατάει ο καθένας.
iliaskr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Σταματάω να συμμετέχω, παιδική χαρά έγινε. Σύμφωνώ εν μέρει.Δεν θα οδηγήσει πουθενά αυτό. Το ποιο είναι καλύτερο(Windows vs UNIX) το έχει αποδείξει η ιστορία της πληροφορικής.Αφού ακόμα και το MS-DOS είναι μια κακή απομιμηση του UNIX και τα Windows μια συνεχής και λανθασμένη αντιγραφή των λειτουργικών της Apple και,προσφάτως,του KDE.
cb_papi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Σύμφωνώ εν μέρει.Δεν θα οδηγήσει πουθενά αυτό.Το ποιο είναι καλύτερο(Windows vs UNIX) το έχει αποδείξει η ιστορία της πληροφορικής.Αφού ακόμα και το MS-DOS είναι μια κακή απομιμηση του UNIX και τα Windows μια συνεχής και λανθασμένη αντιγραφή των λειτουργικών της Apple και,προσφάτως,του KDE. Ναι, είμαι σίγουρος πως η microsoft αντιγράφει ειδικά το KDE.. Βέβαια η microsoft έχει αυτό το design από τα ΝΤ, αλλά σίγουρα είναι αντιγραφή! Αν το πας έτσι, και το λινουξ έχει firewire, τεχνολογία της apple.
status Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Σύμφωνώ εν μέρει.Δεν θα οδηγήσει πουθενά αυτό.Το ποιο είναι καλύτερο(Windows vs UNIX) το έχει αποδείξει η ιστορία της πληροφορικής.Αφού ακόμα και το MS-DOS είναι μια κακή απομιμηση του UNIX και τα Windows μια συνεχής και λανθασμένη αντιγραφή των λειτουργικών της Apple και,προσφάτως,του KDE. Με συγχωρείς αλλά αν θεωρείς ότι υπάρχει παρθενογένεση στην πληροφορική κάνεις λάθος και μάλιστα μεγάλο. Όλα τα εμφανισιακά και μη features ενός λειτουργικού είναι προς αντιγραφή μιάς και αν φαίνεται ωραία ιδέα γιατί να μην την αντιγράψει; Αν το πας για το αππλ - γουίντοουζ τότε όλοι έχουν αντιγράψει την xerox.
Haldol Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Είμαι ο μόνος από την κουβέντα που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση και τα τρία λειτουργικά; Windows 7 στο laptop και σε partition του desktop (για κάνα παιχνιδάκι που και που). Debian 24/7 στο desktop ως LAMP. Και κάτι ψιλά από coding. Και Ubuntu σε άλλο partition να κάθεται, δε ξέρω γιατί. MacOS... στον iMac.
iliaskr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Με συγχωρείς αλλά αν θεωρείς ότι υπάρχει παρθενογένεση στην πληροφορική κάνεις λάθος και μάλιστα μεγάλο.Όλα τα εμφανισιακά και μη features ενός λειτουργικού είναι προς αντιγραφή μιάς και αν φαίνεται ωραία ιδέα γιατί να μην την αντιγράψει; Αν το πας για το αππλ - γουίντοουζ τότε όλοι έχουν αντιγράψει την xerox. Εντάξει,αλλά τουλάχιστον να τα αντιγράφουν καλά,και να μην τα πουλάνε για 200 ευρώ Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2010 από iliaskr
Προτεινόμενες αναρτήσεις