Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρός Θεού!!!Δεν λέω οτι το GNU/Linux είναι bug-free,όπως και κανένα λειτουργικό.Αλλα τουλάχιστον δεν κουβαλά σχεδιαστικά λάθη 15ετίας.

Πες μου ένα σχεδιαστικό λάθος 15ετίας που πλήττει άμεσα τον μέσο χρήστη.

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πρός Θεού!!!Δεν λέω οτι το GNU/Linux είναι bug-free,όπως και κανένα λειτουργικό.Αλλα τουλάχιστον δεν κουβαλά σχεδιαστικά λάθη 15ετίας.

Μα η πληροφορική σαν επιστήμη είναι πολύ νέα για να είσαι σίγουρος ότι το cd που έχεις στα χέρια σου αν θα δουλεύει στον υπολογιστή που θα πάρεις τον επόμενο χρόνο καλά καλά.

Βελτιώνονται όλα, ακόμα και τα γουίντοουζ που θέλουν κάποιοι να το λένε business plan (και εγώ είχα αέρο στην Α500+ πως πως..).

Οι περισσότερες εταιρίες ακούνε τους πελάτες τους (εκτός από την apple...) και προσπαθούν να προσαρμόσουν τα λειτουργικά τους εκεί.

Τώρα το που θα πάει ο πολύς ο κόσμος είναι άλλο ζήτημα, το λίνουξ σε καμία περίπτωση δε μπορεί να ανταγωνιστή το τμήμα marketing της microsoft.

Δημοσ.
Πάρε αυτό. Και τι ιός χρειάζεται όταν με μία εντολή φορμάρεις ολόκληρο τον δίσκο; Τα Windows δεν σε αφήνουν να το κάνεις.

Απάντησε στην ερώτηση τι μπορεί να κάνει το λινουξ σε μηχάνημα δεκαετίας.

Δες και εσύ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=YX4P-KS-j6c]αυτό[/ame].

Το ''πρόβλημα'' με τους launchers έχει λυθεί νομίζω στο GNOME.

Δημοσ.
Δες και εσύ αυτό.

Το shutdown είναι εσωτερική εντολή των windows και;

Και το μαχαίρι κόβει ψωμί αλλά κόβει και δάκτυλα..παμ παρακάτω:)

Δημοσ.
Πες μου ένα σχεδιαστικό λάθος 15ετίας που πλήττει άμεσα τον μέσο χρήστη.

Το ίσως μεγαλύτερο σχεδιαστηκό λάθος,η Registry.

Επίσης το NTFS.Πως θα ξέρει ο νέος χρήστης ότι πρέπει να κάνει ανασυγκρότηση;

Δημοσ.
Δες και εσύ αυτό.

Είδες; Τώρα που σου έδειξα πως υπάρχει ιός για linux αντί να πεις "δίκο έχεις" μου λες "δες και συ". Τι να δω; Εγώ παραδέχομαι πως τα Windows έχουν ιούς. Απλά να μην λέμε μαλ@κίες.

Δημοσ.

Τον εξπλόρερ ξέχασες.:Ρ

Πάλι τα ίδια; H Microsoft θεώρησε ότι με αυτή τη τεχνολογία ότι κάνει την δουλειά της...όπως τα unix τον microkernel.

Δημοσ.

Γιατί είναι σχεδιαστικό λάθος η Registry? Δεν χρειάζεται να κάνεις ανασυγκρότηση αν είσαι νέος χρήστης. Δεν έχεις 3000 προγράμματα στον υπολογιστή.

Δημοσ.
Είδες; Τώρα που σου έδειξα πως υπάρχει ιός για linux αντί να πεις "δίκο έχεις" μου λες "δες και συ". Τι να δω; Εγώ παραδέχομαι πως τα Windows έχουν ιούς. Απλά να μην λέμε μαλ@κίες.

Τα Windows πόσες εκατοντάδες χιλιάδες κακόβουλο λογισμικό έχει;

Και αυτό το ''πρόβλημα'' με τους launchers σου είπα νομίζω έχει λυθει.

Δημοσ.
Τα Windows πόσες εκατοντάδες χιλιάδες κακόβουλο λογισμικό έχει;

Και αυτό το ''πρόβλημα'' με τους launchers σου είπα νομίζω έχει λυθει.

Επαναλαμβάνω: Με μία εντολή στο linux o αρχάριος χρήστης φορμάρει όλο τον δίσκο. Τουλάχιστον στα windows μπορεί να σώσει κάποια αρχεία αφού έχει εγκαταστήσει κακόβουλο λογισμικό.

Δημοσ.
Γιατί είναι σχεδιαστικό λάθος η Registry? Δεν χρειάζεται να κάνεις ανασυγκρότηση αν είσαι νέος χρήστης. Δεν έχεις 3000 προγράμματα στον υπολογιστή.

Γιατί αν εγκαταστήσεις παραπάνω προγράμματα (εκτός απο Internet Explorer,Windows Paint,Notepad κ.ά) το σύστημα σέρνεται και κάνεις Format.

Και άν θες να εγκαταστήσεις 3000 προγραμματα τι γίνεται;Ξέχασα,δεν σε αφήνει η Microsoft:lol:

Δημοσ.
Γιατί αν εγκαταστήσεις παραπάνω προγράμματα (εκτός απο Internet Explorer,Windows Paint,Notepad κ.ά) το σύστημα σέρνεται και κάνεις Format.

Και άν θες να εγκαταστήσεις 3000 προγραμματα τι γίνεται;Ξέχασα,δεν σε αφήνει η Microsoft:lol:

εντάξει το ξέκανες τώρα...ποιος άνθρωπος βρε συ θα βάλει 3κ προγράμματα..είπαμε κ εσύ:Ρ

Δημοσ.

Συγκινητικό. Έχω 70+ βαριά προγράμματα (Autocad, Adobe CS5 κλπ.) στον υπολογιστή μου και αυτός ανοίγει σε λιγότερο από 1,5 λεπτό εγγυημένα. Τι γίνεται αν θες να εγκαταστήσεις 3000 προγράμματα στο linux? Α ξέχασα! Δεν υπάρχουν τόσα προγράμματα για linux :lol:

Δημοσ.
Επαναλαμβάνω: Με μία εντολή στο linux o αρχάριος χρήστης φορμάρει όλο τον δίσκο. Τουλάχιστον στα windows μπορεί να σώσει κάποια αρχεία αφού έχει εγκαταστήσει κακόβουλο λογισμικό.

Αφού σου είπα ότι μάλλον διορθώθηκε το ''πρόβλημα''!!!

Στα Windows σου κλέβει και τον αριθμό της πιστωτικης κάρτας.:lol:

Δημοσ.

Και πως σκ#τά θα ξέρει την εντολή ο αρχάριος χρήστης, ώστε να τη δώσει κιόλας; :o

Σε αντιστοιχία είναι πολύ πιο εύκολο να πατήσει το delete έχοντας επιλέξει όλο το C:\WINDOWS\. Και σίγουρα αυτό είναι πιο πιθανό από το να ξέρει τι είναι το terminal και ποια εντολή σβήνει τα πάντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...