Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άλλο οι εκδόσεις των Windows που η ακριβότερη έχει ό,τι έχουν όλες οι υπόλοιπες + κάτι περισσότερο και άλλο οι διανομές που η μία έχει drivers, η άλλη είναι lightweight, η παράλλη έχει κάτι αλλά δεν έχει κάτι άλλο κλπ.

Ναι,αλλά πάλι χρειάζεται να κατεβάζεις και να εγκαθιστάς προγράμματα

Αλλά θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι καλύπτουν όλες τις ανάγκες.Αν έχεις έναν υπολογιστή 10ετίας,γιατί να μην μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις;Η Microsoft δεν σε αφήνει.Το GNU/Linux σου δίνει επιλογές.

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To Ubuntu 10.04 έχει out-of-the-box υποστήριξη για iPod και iPhone.

Όντως αυτό με έκανε και το εγκατέστησα, αλλά και πάλι windows δεν είναι.

Δημοσ.
Υποστήριξη για iphone και κουραφέξαλα. Itunes έχει που είναι το πιό ολοκληρωμένο; Όχι.

Acrobat, Autocad, Photoshop, Sibelius, office έχει; Δεν λέω, εναλλακτικές υπάρχουν αλλά δεν είναι τόσο καλές.

Η μόνη εφαρμογή που ξέρω για λίνουξ που ξεπερνάει την αντίστοιχη για windows

είναι το asterisk.

Για τις εναλλακτικές όλα είναι υποκειμενικά.Οι περισσότεροι χρήστες(συμπεριλαμβανομένων εταιριών και δημοσίων υπηρεσιών-οχι στην Ελλαδα) ικανοποιούνται με τις εναλλακτικές.

Δημοσ.
Για τις εναλλακτικές όλα είναι υποκειμενικά.Οι περισσότεροι χρήστες(συμπεριλαμβανομένων εταιριών και δημοσίων υπηρεσιών-οχι στην Ελλαδα) ικανοποιούνται με τις εναλλακτικές.

Ούτε εγώ, το bluefish πλησιάζει το dreamweaver αλλα ΔΕΝ είναι.

Δημοσ.
Ναι,αλλά πάλι χρειάζεται να κατεβάζεις και να εγκαθιστάς προγράμματα

Αλλά θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι καλύπτουν όλες τις ανάγκες.Αν έχεις έναν υπολογιστή 10ετίας,γιατί να μην μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις;Η Microsoft δεν σε αφήνει.Το GNU/Linux σου δίνει επιλογές.

Κοίτα να δεις, εκτός του ότι δεν είναι κουραστικό να εγκαθιστάς προγράμματα, δεν χρειάζεται να κατεβάζω πάλι το λειτουργικό κάθε 6μηνο που βγαίνει νέα έκδοση, Όσο για το αν με καλύπτουν, όχι δεν καλύπτουν τις ανάγκες μου τα υποκατάστατα του Linux.

Τέλος, οκ μπορείς να βάλεις linux σε υπολογιστή 10ετίας. Μετά τι θα κάνεις; Μόνο να μπαίνεις στο ιντερνετ μπορείς και να τρέξεις βασικές εφαρμογές. Τα ίδια κάνουν και τα Windows 7 Starter.

Δημοσ.

Ποιες είναι αυτές οι εταιρίες; Πρόσεχε, δεν σου λέω πως φτιάχνουν και χρησιμοποιούν δικές τους εφαρμογές. Λέω να χρησιμοποιούν έτοιμες εναλλακτικές. Και είμαι σίγουρος πως η συντριπτική μειοψηφία θα ικανοποιείται με εναλλακτικές.

Δημοσ.
Κοίτα να δεις, εκτός του ότι δεν είναι κουραστικό να εγκαθιστάς προγράμματα, δεν χρειάζεται να κατεβάζω πάλι το λειτουργικό κάθε 6μηνο που βγαίνει νέα έκδοση, Όσο για το αν με καλύπτουν, όχι δεν καλύπτουν τις ανάγκες μου τα υποκατάστατα του Linux.

Τέλος, οκ μπορείς να βάλεις linux σε υπολογιστή 10ετίας. Μετά τι θα κάνεις; Μόνο να μπαίνεις στο ιντερνετ μπορείς και να τρέξεις βασικές εφαρμογές. Τα ίδια κάνουν και τα Windows 7 Starter.

Για τις αναβαθμίσεις υπάρχουν πόλυ ωραία εργαλεία για αναβάθμιση χωρίς να πειραχθούν αρχεία του χρήστη.Είδες που δεν ξέρεις καλά το GNU/Linux;

Δεν είναι υποκατάστατα είναι άξιοι ανταγωνιστές.

Στα Windows Starter μπορείς να τρέχεις μόνο 3 εφαρμογές μαζί και δεν μπορείς να τα αγοράσεις:shock::lol:

Δημοσ.
Ποιες είναι αυτές οι εταιρίες; Πρόσεχε, δεν σου λέω πως φτιάχνουν και χρησιμοποιούν δικές τους εφαρμογές. Λέω να χρησιμοποιούν έτοιμες εναλλακτικές.

Google,Novell,IBM,Sun κ.ά

Δημοσ.
Google,Novell,IBM,Sun κ.ά

Άλλο σε ρωτάω άλλο μου λες. Σε ρώτησα ποιές εταιρίες χρησιμοποιούν έτοιμες εναλλακτικές εφαρμογές.

Δημοσ.

Στα Windows Starter μπορείς να τρέχεις μόνο 3 εφαρμογές μαζί και δεν μπορείς να τα αγοράσεις:shock::lol:

Σε μηχάνημα 10ετίας είμαι σίγουρος πως υπάρχει μνήμη να τρέξεις παραπάνω εφαρμογές...

Δεν είναι υποκατάστατα είναι άξιοι ανταγωνιστές.

Σίιιιιιγουρα

Δημοσ.

Οι Google,IBM,Sun,Novell χρησιμοποιούν,όπως άλλες μικρότερες εταιρίες,έτοιμα ελεύθερα προγράμματα.Δεν καταλαβαίνω τι δεν κατάλαβες.

Με 512mb RAM μια χαρά τρέχει το Lubuntu μαζί με Chromium,Deluge και SuperTux.

Δημοσ.
Οι Google,IBM,Sun,Novell χρησιμοποιούν,όπως άλλες μικρότερες εταιρίες,έτοιμα ελεύθερα προγράμματα.Δεν καταλαβαίνω τι δεν κατάλαβες.

Ποιά συγκεκριμένα;

Με 512mb RAM μια χαρά τρέχει το Lubuntu μαζί με Chromium,Deluge και SuperTux.

Οκ, τρέχουν. Από κει και πέρα πόσα άλλα μπορούν να τρέξουν ταυτόχρονα;

Και οκ, πάω πάσο. Στο μηχάνημα 10ετίας (έχουμε πολλοί τέτοια; ) θα βάλω linux (επαναλαμβάνω: Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο από το να μπαίνεις στο ιντερνετ [ούτε καν youtube]. Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις video/photo editing, προβολή HD ταινιών σε μηχάνημα 10ετίας). Στο σοβαρό μηχάνημα που το θέλω για δουλειά θα βάλω windows. Βλέπεις καταναλώνουν αρκετούς πόρους γιατί προσφέρουν περισσότερα.

Δημοσ.

Ολα ομορφα αν δεν ειχα Fujitsu Siemens Amilo με 1.6GHz επεξεργαστη και 512Ram στην δουλεια με Windows 7 Ultimate.............

Δημοσ.

Οκ, τρέχουν. Από κει και πέρα πόσα άλλα μπορούν να τρέξουν ταυτόχρονα;

Και οκ, πάω πάσο. Στο μηχάνημα 10ετίας (έχουμε πολλοί τέτοια; ) θα βάλω linux. Στο σοβαρό μηχάνημα που το θέλω για δουλειά θα βάλω windows. Βλέπεις καταναλώνουν αρκετούς πόρους γιατί προσφέρουν περισσότερα.

Φυσικά προσφέρουν περισσότερα.Όπως Ιούς,Spyware,Adware,Κολλήματα και Παγωματα.:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Φυσικά προσφέρουν περισσότερα.Όπως Ιούς,Spyware,Adware,Κολλήματα και Παγωματα.:lol::lol::lol:

Αφού δεν έχεις τι να πεις πιάστηκες σε άλλο επιχείρημα. Κολλήματα και παγώματα δεν υπάρχουν πια. Ιούς κλπ. αν προσέχεις λίγο δεν κολλάς. Τυχαία προγράμματα δεν έχουν πρόσβαση στον δίσκο έτσι απλά (βλέπε UAC). Άλλο που δεν ασχολείται κανείς να βγάλει ιό για linux.

Spyware και adware υπάρχουν και στα linux

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...