iliaskr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εμένα κατά τη γνώμη μου τα Windows είναι 1000 φορές καλύτερα για οικιακούς χρήστες. (δεν λέω περισσότερα γιατί μετά θα μου λες "Εγώ τη γνώμη μου εξέφραζα!") Εντάξει,δεν αντιλέγω. Αλλά έχεις δοκιμάσει,ή έστω ψάξει λίγο για τις άλλες επιλογές;
cb_papi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εντάξει,δεν αντιλέγω.Αλλά έχεις δοκιμάσει,ή έστω ψάξει λίγο για τις άλλες επιλογές; Δεν θα τολμούσα να μιλήσω αν δεν είχα δοκιμάσει άλλες επιλογές. Βέβαια το ubuntu δεν ήθελε να καταλάβει πως η ανάλυση της κάρτας μου μπορεί να πάει ψηλότερα από 800χ600.
Aztec Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δεν θα τολμούσα να μιλήσω αν δεν είχα δοκιμάσει άλλες επιλογές. Βέβαια το ubuntu δεν ήθελε να καταλάβει πως η ανάλυση της κάρτας μου μπορεί να πάει ψηλότερα από 800χ600. Και βέβαια είχες περάσει τους drivers της κάρτας φαντάζομαι.
cb_papi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ναι, με τέτοια ανάλυση ήταν πολύ εύκολο. Ή αυτός που κάθεται πρώτη φορά σε υπολογιστή θα ήξερε τι είναι drivers; Μη λέμε βλακείες για το τι θα διάλεγε ο μέσος χρήστης.
iliaskr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δεν θα τολμούσα να μιλήσω αν δεν είχα δοκιμάσει άλλες επιλογές. Βέβαια το ubuntu δεν ήθελε να καταλάβει πως η ανάλυση της κάρτας μου μπορεί να πάει ψηλότερα από 800χ600. Αν το δοκίμασες σε Virtualbox,800x600 θα έδειχνε Αν ασχολίωσουν ίσως έλυνες το πρόβλημα.Το Ubuntu έχει μια πόλυ μεγάλη και πρόθυμη κοινότητα.Πες το προβλημα σου εκει και πιθανών να σου βρούν λύση:http://www.forum.ubuntu-gr.org Αλλά GNU/Linux δεν είναι μόνο το Ubuntu ή το Mint.Υπάρχουν χιλιάδες διανομές για να επιλέξεις.
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αν το δοκίμασες σε Virtualbox,800x600 θα έδειχνε Έλα, ειρωνείες..!
iliaskr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ναι, με τέτοια ανάλυση ήταν πολύ εύκολο.Ή αυτός που κάθεται πρώτη φορά σε υπολογιστή θα ήξερε τι είναι drivers; Μη λέμε βλακείες για το τι θα διάλεγε ο μέσος χρήστης. ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα Windows έρχονται προεγκατεστημένα και προρυθμισμένα Για αυτό λέω να συγκρίνουμε τα πάντα ως ίσα. Το PCLinuxOS έρχεται με προεγκατεστημένους κλειστούς οδηγούς.Give it a try!
cb_papi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Σε physical machine ήταν. Το πρόβλημα δεν είναι αν κατάφερα να το φτιάξω ή όχι. Το πρόβλημα είναι πως χρειαζόταν να κάνω 20 βήματα για να το φτιάξω, ενώ τα windows το έφτιαγναν μόνα τους. Edit: Μόλις είδα το από πάνω μήνυμα. Άλλο πρόβλημα του χρήστη είναι πια από τις 3000 διανομές να διαλέξει. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2010 από cb_papi
speedman_26 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Γιατί σπασμένα; Ντρέπεσαι να βάλεις το χέρι σου στην τσέπη; Οι Developers τι θα γίνουν; Κλέφτες; (όχι μόνο της MS αλλα γενικά) εχω γνησιο λειτουργικο. Aπλωσ θελω να πω οτι μετα παραθυρα εχεισ οτι επιλογεσ θεσ.
iliaskr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Σε physical machine ήταν. Το πρόβλημα δεν είναι αν κατάφερα να το φτιάξω ή όχι. Το πρόβλημα είναι πως χρειαζόταν να κάνω 20 βήματα για να το φτιάξω, ενώ τα windows το έφτιαγναν μόνα τους. Edit: Μόλις είδα το από πάνω μήνυμα. Άλλο πρόβλημα του χρήστη είναι πια από τις 3000 διανομές να διαλέξει. Και ποια από τις 9 εκδόσεις των Windows 7 να επιλέξει:lol: Το ότι υπάρχουν πολλές διανομές είναι πλεονέκτημα γιατί έτσι καλύπτονται καλύτερα οι ανάγκες μιας συγκεκριμένης ομάδας χρηστών (οικιακοί-επαγγελματίες-χρήση σε servers ή υπερυπολογιστές).
kurkosdr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Και ποια από τις 9 εκδόσεις των Windows 7 να επιλέξει:lol:Το ότι υπάρχουν πολλές διανομές είναι πλεονέκτημα γιατί έτσι καλύπτονται καλύτερα οι ανάγκες μιας συγκεκριμένης ομάδας χρηστών (οικιακοί-επαγγελματίες-χρήση σε servers ή υπερυπολογιστές). YourDistroDidItWrong™, TacoBellDistroStrategy™ και UseDistroX™ Η τελευταια μοδα στην anti-linux community ειναι να ταιριαζουμε τις δικαιολογιες των linux fanboi's με τα TMs του tmrepository.com (ενα site στο οποιο βρισκονται συγκεντρωμενες ολες οι δικαιολογιες των linux fanboi's, με την μορφη σλογκαν). Στο 95% των περιπτωσεων, υπαρχει αντιστοιχια!
iliaskr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Και μόλις πάρει ipod/iphone θα αναρωτιέται γιατί δεν λειτουργεί. Ας μη μιλήσουμε για προγράμματα/παιχνίδια. To Ubuntu 10.04 έχει out-of-the-box υποστήριξη για iPod και iPhone. Στο GNU/Linux υπάρχει μιά μεγάλη γκάμα εύκολα προσβάσιμων ελεύθερων-δωρεάν προγραμμάτων που θα καλύψουν κάθε ανάγκη.Δεν ξερεις για αυτό λες τέτοια.
cb_papi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Και ποια από τις 9 εκδόσεις των Windows 7 να επιλέξει:lol:Το ότι υπάρχουν πολλές διανομές είναι πλεονέκτημα γιατί έτσι καλύπτονται καλύτερα οι ανάγκες μιας συγκεκριμένης ομάδας χρηστών (οικιακοί-επαγγελματίες-χρήση σε servers ή υπερυπολογιστές). Άλλο οι εκδόσεις των Windows που η ακριβότερη έχει ό,τι έχουν όλες οι υπόλοιπες + κάτι περισσότερο και άλλο οι διανομές που η μία έχει drivers, η άλλη είναι lightweight, η παράλλη έχει κάτι αλλά δεν έχει κάτι άλλο κλπ.
cb_papi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 To Ubuntu 10.04 έχει out-of-the-box υποστήριξη για iPod και iPhone.Στο GNU/Linux υπάρχει μιά μεγάλη γκάμα εύκολα προσβάσιμων ελεύθερων-δωρεάν προγραμμάτων που θα καλύψουν κάθε ανάγκη.Δεν ξερεις για αυτό λες τέτοια. Υποστήριξη για iphone και κουραφέξαλα. Itunes έχει που είναι το πιό ολοκληρωμένο; Όχι. Acrobat, Autocad, Photoshop, Sibelius, office έχει; Δεν λέω, εναλλακτικές υπάρχουν αλλά δεν είναι τόσο καλές. Η μόνη εφαρμογή που ξέρω για λίνουξ που ξεπερνάει την αντίστοιχη για windows είναι το asterisk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις